Legg til datoer

Archangel Michael of Panormitis Monastery

Archangel Michael of Panormitis Monastery: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Rhodos: Dagstur med båt til øya Symi og Panormitis kloster

1. Rhodos: Dagstur med båt til øya Symi og Panormitis kloster

Nyt en dagstur til den fantastiske Symi-øya og se klosteret til erkeengelen Michael Panormitis, Symi havn, nyklassiske herskapshus, kafeer og mer. Du går ombord i en komfortabel båt hvor du kan sitte på dekk eller inne for å oppleve reisen. Start opplevelsen ved havnen, hvor du mottar boardingkortet og et kart med informasjon om Symi Island. Det tar omtrent 1 time og 45 minutter å nå øya Symi. Du kan sitte på dekk eller inne, uansett hvor du føler deg mest komfortabel. Det første stoppet vil være klosteret til erkeengelen Michael Panormitis, hvor du vil ha omtrent 1 time ledig tid for ditt individuelle besøk. Du kan tenne et lys eller gå rundt og nyte den fredelige atmosfæren på dette hellige stedet. Fortsett båtcruise, følg den nøyaktige ombordstigningstiden som er oppgitt foran på båten. Nyt et naturskjønn 1-times cruise rundt øyas vestkyst. Hver lørdag (fra midten av juni til midten av september) er det et ekstra stopp for svømming 20 min ved Nymporio Bay. Når du kommer inn i den lille havnen i Symi, vil du bli overrasket over de fargerike husene og mange private seilbåter og yachter. Du vil da ha ca 3,5-4 timer ledig tid til besøket ditt. Landsbyen Symi er full av vakre, nyklassiske herskapshus, folk- og kunstbutikker, mange kafeteriaer, gjestfrie tavernaer og boder med svamper og treutskjæringer. Føl den autentiske atmosfæren, ta en uformell spasertur gjennom havnen, ta det morsomme toget for en flott kjøretur gjennom byen Symi, ta en svømmetur eller nyt et godt måltid i en av de mange tavernaene ved sjøen .

Rhodos: Hurtigbåttur til Symi by og Panormitis kloster

2. Rhodos: Hurtigbåttur til Symi by og Panormitis kloster

Opplev skjønnheten og historien til Hellas på vår båttur til Symi og Panormitis kloster. Sett seil fra Rhodos og nyt den fantastiske utsikten over Egeerhavet mens du tar deg til den sjarmerende øya Symi. Utforsk den pittoreske havnen, nyt solen og nyt deilig lokal mat. Deretter kan du besøke det fantastiske Panormitis-klosteret, et pilegrimssted for ortodokse kristne. Reiseruten inkluderer et rolig cruise gjennom det turkise vannet i Egeerhavet, et besøk til den fortryllende byen Symi, og en busstur ved det historiske Panormitis-klosteret, med et stopp for et panoramabilde av øya. Oppdag øyas rike historie og kulturarv mens du utforsker dens sjarmerende gater og beundrer den fantastiske arkitekturen. Slapp av og slapp av om bord i båten, nyt solen og ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet. Nyt en deilig lunsj med lokale spesialiteter før du drar tilbake til Rhodos. Aktiviteten avsluttes med drop-off på et sentralt sted på Rhodos, noe som gir deg muligheten til å utforske mer av byen på egen hånd eller dra tilbake til hotellet. Ikke gå glipp av dette uforglemmelige eventyret, bestill nå og opplev Hellas skjønnhet som aldri før!

Flere reisetips for Archangel Michael of Panormitis Monastery

Vil du vite mer om aktiviteter i Archangel Michael of Panormitis Monastery? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Archangel Michael of Panormitis Monastery

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 089 vurderinger

La oss si at det var en ganske lang reise, kanskje det var bedre å gå med en raskere båt, fordi vi dro kl 9 og vi ankom Symi by kl 13, etter en times stopp ved klosteret ... som er ikke for meg personlig elsket det og gikk til baren ved siden av. Symi er fin, men det er ikke mye å se eller gjøre, vi tok en tur langs hele havnen frem og tilbake, spiste lunsj, kjøpte litt svamp og var ferdig der, så kl 16.15 dro vi til Rhodos og var fremme kl 18. Imidlertid er det verdt å ta en spasertur!

Liten øy omtrent 40 kilometer fra Rhodos, kjent for sine fargerike hus (minner vagt om de 5 landene). Vi vil også besøke klosteret Panormitis dedikert til St. Mikael erkeengelen, hvor det er en kirke som er fullstendig freskomaleri! Et tips, i Symi å spise ikke stopp ved de første restaurantene som er rundt havnen, men spis litt på dem lenger inne vil det garantert koste deg mindre!

Bestillingen gikk greit. Arrangøren kontaktet meg også direkte for å fortelle meg hentestedet. Hentingen foregikk også som avtalt og returoverføringen foregikk også uten problemer. Selve turen var bare flott! Klosteret var allerede veldig vakkert, og selve Symi er bare nydelig. en

Veldig fin dag denne vandringen for landsbyen simy, to etasjer med båt i friluft og et rom med klimaanlegg i underetasjen, imøtekommende personale. Tidsplanene for avgang av båten er veldig godt forklart for folk som ikke snakker engelsk.

Veldig bra cruise, fint rent skip, veldig hjelpsomme og vennlige ting, vi besøker alle stedene som inkluderer, sumoøya er så vakker, jeg anbefaler det virkelig