Legg til datoer

Titusbuen

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Titusbuen

Vil du vite mer om aktiviteter i Titusbuen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Titusbuen

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 33 275 vurderinger

Så kult at du enkelt kan bestille billetter herfra for å komme til Colosseum og hoppe over lange køer og nesten gå rett inn. Det sier seg selv at Colosseum er verdt å se, men hvis du ikke er så mye for historie og gjerne vil se hvordan sentrum ser ut, kan du like gjerne se det fra utsiden og ikke gå inn med billett. Jeg anbefaler at du sørger for å komme deg inn med en guide, da det er minimalt du får ut av det ellers, bortsett fra noen kule bilder.

Alt var godt organisert, den eneste misforståelsen er at vi mottok en e-post som indikerte møtepunktet som ikke samsvarte med hvor vi måtte gå. Du må gå inn i museumshallen, gå til toppen, løse inn billetten mottatt på e-post og deretter tildele deg guiden. E-posten indikerte møtepunktet Viale Vatican 100, hvor det er mange grupper av guider, men ikke Get Your Guide. Annet enn det, alt bra.

Alt fungerte bra med GetYourGuide-billetten. Du kan vise strekkoden fra appen eller gjøre den slik at folk skriver den ut og viser den. Vi skrev ut strekkoden og det fungerte feilfritt. Ingen lange ventetider. Mange har selvfølgelig også en slik billett, så det hoper seg mange som vil inn foran inngangen, men det går fort.

TIPS: start i Colosseum når du reserverer, etter det kan du bare gå inn på Palatinerhøyden og Forum Romanum. når du først er inne i colloseum, kan du enkelt besøke alt. Takket være disse billettene trengte vi ikke å vente lenge! alt gikk knirkefritt. vel verdt innsatsen og pengene!

En må-se i Roma. De gamle severdighetene Colosseum og Palatinerhøyden og Forum Romanum er rett og slett fantastiske. Selv om det var mange mennesker, med billettene våre trengte vi ikke å stå i kø noe sted, og til og med sikkerhetsvaktene var snille. Anbefaler det definitivt.