Legg til datoer

ArcelorMittal Orbit

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
  • Private omvisninger

Flere reisetips for ArcelorMittal Orbit

Vil du vite mer om aktiviteter i ArcelorMittal Orbit? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om ArcelorMittal Orbit

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 443 vurderinger

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

Sjekk alle attraksjonene godt fordi det er der det står at du har tilgang til madame toussand eller Sherlock Holmes-museet, og når du kommer til attraksjonen sier de at det ikke er sant. Bortsett fra at den raske tilgangen til det den gjør inkluderer

Passet er veldig praktisk og enkelt å bruke. Sjekk at den er kompatibel med besøket ditt. Vi har tillatt oss å gjøre noen besparelser som ikke er ubetydelige.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!