Arashiyama: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

1. Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

Dra fra de eksklusive VIP-venterommene i Osaka eller Kyoto og sett kursen mot Fushimi Inari Taisha.Stedet er regnet som et viktig kulturelt sted, og den sentrale helligdommen inkluderer 5 mindre helligdommer. Disse helligdommene i Fushimi Inari Taisha er oppkalt etter Inari Okami og denne guddommens dyder. Inari Okami er kjent som en guddom for forretninger, industri, sikkerhet i hjemmet og i trafikken samt for utøvende kunster. «Senbon Torii» eller de 1000 torii-søylene er donasjoner fra enkeltpersoner eller selskaper, og du vil kunne se giverens navn innskrevet på baksiden av hver søyle. Du reiser så videre til Arashiyama, et sted som forandrer seg med årstidene og som kan nytes når som helst på året, med kirsebærblomster på våren, båtfestivaler på sommeren, røde blader på høsten og snøhvite fjell på vinteren. Arashiyama har også mange tempel og helligdomer, inkludert en helligdom for romantisk kjærlighet, som du kan besøke på en spasertur gjennom den berømte bambusskogen. Det finnes en rekke restauranter å velge mellom i nærheten av Togetsukyo-broen, som også har vegansk og halal mat. Fortsett til symbolet på Kyoto, Kinkakuji, den gylne paviljongen, også kjent som Rakuon-ji: En av de mest populære bygningene i Japan.Til slutt reiser du videre til Japans gamle hovedstad, Nara: Der vil du ha tid til å utforske parken, møte verdensberømte hjortedyr samt gå inn i den største bygningen på planeten, Todai-ji-tempelet, nok et sted på UNESCOs liste over verdensarv. Her vil du kunne se Japans største Buddha-statue som er 15 meter høy.

Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

2. Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

Utforsk veien med en privat og tilpasset vandretur for å oppdage høydepunktene i Kyoto med din egen lokale guide. Se Kyoto-tårnet, Togetsu-kyō-broen, Ginkaku-ji-tempelet, Nishiki-markedet og mer med en reiserute laget for dine personlige interesser. Avhengig av hva som vekker interessen din, vil guiden din hjelpe deg med å lage en reiserute for å se Kyotos største attraksjoner. Få innsidetips om hva du kan se og gjøre, lær om kulturen og oppdag skjulte perler underveis. Besøk hellige steder som helligdommen til Fushimi Inari Taisha eller Kinkajuki-tempelet, utforsk det kulturelle Geisha-distriktet i Gion, eller gå utenfor allfarvei i historiske nabolag med hjelp av guiden din. Gå i de perfekt bevarte gatene i Higashiyama for å se byen fra Yasaka-pagoden i fugleperspektiv, eller gå åtte minutter nordover til Gion, Kyotos berømte geishadistrikt og nattelivssenter med lanterne. Underveis kan du velge å smake på gatemat på flere hundre år gamle Nishiki-markedet eller gå en kilometer vestover for grønn te og pastellfargede wagashi-konfekter i Sanjo-dori Shopping Street, et paradis for matelskere (mat koster ikke inkludert). Hvis du er en friluftsentusiast, kan du nyte utsikten over solnedgangen fra Kurama, et naturlig varmt kildeområde som ligger i fjell med furutrær som kan nås med en 30-minutters togtur. Uansett hva du velger å gjøre, vil guiden din hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

3. Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

Besøk noen av Kyotos mest kjente steder på denne kulturfokuserte omvisningen. Stig om bord på en buss med klimaanlegg og utforsk Japans eldgamle hovedstad, for å se de strålende Torii-portene til Fushimi Inari-helligdommen, UNESCO kulturarven Kiyomizu-Dera-tempelet og den gylne paviljongen Kinkaku-Ji. Start omvisningen med å oppdage noen av Kyotos gamle historiske steder, som dateres tilbake til 600-tallet. Du blir sluppet av ved Fushimi Inari-helligdommen, en Shinto-helligdom kjent for sine tusenvis av røde torii-portaler. Bruk tid på å vandre langs stiene, før du drar til en restaurant for lunsj. Her kan du kose deg med en standard eller luksuriøs tradisjonell tofu-meny med japansk te. Etter lunsj drar du videre til Kiyomizu-Dera, et av de mest ikoniske templene i Japan. Du får god tid på å spasere gjennom templet. Gå over den imponerende scenen av tre, som stikker ut fra fjellsiden og er konstruert uten bruk av en eneste spiker. Siste stopp blir ved Kinkaku-Ji, også kjent som «den gyldne paviljongen» fordi den er dekket av gullblader. Vandre gjennom perfekte hager rundt tempelet og beundre det opprinnelige japanske designet, som har blitt bevart siden Ashikaga-tiden. Sent på ettermiddag blir du sluppet av på Kyoto stasjon, hvor omvisningen ender.

Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest & Monkey Park Walking Tour

4. Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest & Monkey Park Walking Tour

Bli med på vår tur og omfavn Arashiyamas åndelige oppvåkning til fots og utforsk noen skjulte perler med vår lokale guide. Denne vandreturen til Arashiyama er unik fordi den tilbyr en perfekt kombinasjon av naturlig skjønnhet, kulturarv og interaktive opplevelser. Fra den rolige bambuslunden til UNESCOs verdensarvliste Tenryuji-tempelet, den fargerike Kimono-skogen, den ikoniske Togetsukyo-broen og Arashiyama Monkey Park, gir denne turen en omfattende opplevelse av høydepunktene i Arashiyama. Med fantastisk utsikt, interaktive dyrelivsmøter og kulturelle landemerker, er denne turen en perfekt måte å utforske det beste av Arashiyama på kort tid. Steder du vil besøke: - Arashiyama Bamboo Grove - Monkey Park - Tenryuji-tempelet - Kimonoskogen - Togetsukyo-broen - og noen hemmelige steder :)

Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

5. Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

Oppdag Kyotos historiske steder, lokale favorittsteder og skjulte perler på en privat spasertur med en nasjonalt lisensiert guide. Velg mellom en 6 eller 4-timers tur, hvis reiserute kan tilpasses for å passe dine interesser. Se både de moderne og tradisjonelle sidene av denne dynamiske og eldgamle byen, samt noen av de beste sightseeingområdene, restaurantene og butikkene. Besøk steder som Fushimi Inari-helligdommen, kjent for Torii-portkorridoren. Utforsk innspillingsstedet for filmen "Memoirs of a Geisha", som viser et fargerikt rødt landskap med en mystisk atmosfære. Gå gjennom helligdommens korridorer som ble reist som en symbolsk fortsettende port fra den nåværende verden til de dødes verden bebodd av gudene. Gå til Kinkaku-ji-tempelet (tempelet til den gyldne paviljong), som ble gitt navnet fra den gylne fargen på relikviehallen. Beundre den enkle, men dristige strukturen som har vakker fjellutsikt i bakgrunnen. Gå inn i det gamle Kiyomizu-dera-tempelet for å få panoramautsikt over byen fra den store verandaen. Gå fra stien fra tempelet til Gion, for å finne mange Kyoto-aktige butikker fylt med unike suvenirer. Ta en matbit eller nyt en deilig middag på en av de mange fine restaurantene i Gion-distriktet. Guiden din vil gi deg spiseanbefalinger som garantert vil glede ganen din.

Kyoto: Arashiyama-vandring med tempel og apepark

6. Kyoto: Arashiyama-vandring med tempel og apepark

Bli kjent med Arashiyama-området i Kyoto på en guidet tur rundt de beste severdighetene. Besøk høydepunkter som Bamboo Grove, Arashiyama Park og Okochi Sanso Garden. Få en smak av japansk mat, utforsk et buddhistisk tempel og nyt fritiden i distriktets berømte handlegate. Velg mellom en gruppe eller privat tur. Møt guiden din på Saga-Arashiyama Station og ta turen til ditt første stopp, Arashiyama Bamboo Grove. Utforsk den fantastiske urbane skogen og nå toppen av Arashiyama Park for panoramautsikt over området. Fortsett til den private Okochi Sanso Garden. Slapp av i de rolige omgivelsene og nyt matcha-te og en japansk søt godbit fra det tradisjonelle tehuset. Utforsk Tenryuji-tempelet og beundre koi-fiskene i dammen. Nyt utsikten over Katsura-elven og Togetsukyo-broen i tre. Deretter går du opp bakken for å komme til apeparken. Gå rundt i innhegningene og beundre makakapene på nært hold. Til slutt, rusle langs handlegaten Arashiyama med tips fra guiden din om de beste butikkene å besøke.

Fra Kyoto: Guidet dagstur til Kyoto og Nara med lunsj

7. Fra Kyoto: Guidet dagstur til Kyoto og Nara med lunsj

Start reisen med en togtur fra JR Kyoto stasjon til Arashiyama, ledsaget av din ekspertguide. Bambuslunden Arashiyama har vært et populært reisemål for naturvisning siden Heian-perioden. Ta en spasertur gjennom den kule Sagano bambusskogen og lytt til det tydelige suset fra bambusblader mens du går. Senere, kjør gjennom Kyoto og ankommer Kinkaku-ji: Den gyldne paviljong. Beundre den pittoreske utsikten over det store tempelet som reflekteres i den speillignende dammen den har utsikt over, og vandre deretter gjennom den viltvoksende hagen som har beholdt sin originale design fra 1300-tallet. Etter Kinkaku-ji går du ombord på bussen din igjen og drar sørover til Nara. Ta en kort spasertur gjennom Nara Park, kjent for de rundt 1200 ville rådyrene som lever fritt i parken. Disse hjortene er kjent som veldig vennlige, og lar besøkende mate dem for hånd. Innenfor Nara Park finner du Todai-ji-tempelet, et UNESCOs verdensarvsted. Reiselederen din vil gi deg togbilletten din for deretter å gå tilbake til Kyoto stasjon.

Kyoto: Guidet rickshawtur inkludert besøk til bambusskogen i Arashiyama

8. Kyoto: Guidet rickshawtur inkludert besøk til bambusskogen i Arashiyama

Din guide og vogn venter ved den ikoniske Togetsu-kyo-broen i Arashiyama, et vakkert, nasjonalt historisk sted på Kyotos vestkant. Bli overrasket over distriktets hovedattraksjon, en ruvende lund av tykke bambusstilker, med en gang- og rickshawvei som skjærer gjennom den. Når du ser denne skjønnheten, er det lett å forstå hvorfor japanerne er så glade i naturen. Beundre naturen, som er en blanding av rolig natur, velstelte hager og blendende helligdommer, mens rickshawsjåføren tar deg med opp i fjellet. Deretter får du se den vakre Shinto-helligdommen Nonomiya. Hvis du har valgt den 45 minutter lange omvisningen ender den her og du kjøres tilbake til startstedet. Hvis du har valgt en lengre omvisning, på opptil 3 timer og 10 minutter, fortsette du ti flere severdigheter i Arashiyama. Utforsk Rakushisyas hytte, en rustikk hytte som en gang var hjemmet til en av Japans ærverdige poeter og haiku-mestere. På de lengre omvisningene får du se steder som ikke mange andre reisende får oppleve. Utforsk flere gamle templer, inkludert Shinto-helligdommer og den buddhistiske Nison-in, mens guiden din tar deg med til noen fantastiske steder før du returnerer til Togetsu-kyo-broen. Kyoto Arashiyama-omvisningen er tilgjengelig i 4 forskjellige lengder: 45 minutter, 1 timer og 10 minutter, 2 timer og 10 minutter samt 3 timer og 10 minutter.

Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest guidet vandretur

9. Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest guidet vandretur

Noen gang ønsket å spontant bestille en tur samme dag som du tar den? Denne korte vandreturen vil få deg til å besøke det kulturelle Arashiyama-distriktet og beundre den fantastiske og Instagrammable Sagano Bamboo Forest på bare tre timer! Dette er perfekt hvis du bare har et par timer til overs. Du kan også velge mellom flere starttider for en tid som passer deg. Arashiyama-distriktet er et vakkert og rolig område som ligger i utkanten av Kyoto. Kjent for sine pittoreske bambuslunder, praktfulle fjellutsikter og tradisjonelle templer og helligdommer, er dette området en fredelig flukt fra byens kjas og mas og er et ideelt reisemål for de som ønsker å fordype seg i skjønnheten til Japans landsbygd. Gå på en guidet tur med en vennlig og kunnskapsrik guide som vil hjelpe deg å utforske den fantastiske bambusskogen, det hellige Tenryuji-tempelet, den ikoniske Togetsu-broen og den unike Kimono-skogen. Lær om de lokale skikkene og tradisjonene og få en forståelse for den naturlige skjønnheten mens du tar i det pittoreske landskapet.

Arashiyama-tur med Kimono-utleie

10. Arashiyama-tur med Kimono-utleie

Gå inn i en verden av tidløs eleganse og naturskjønnhet med vår 'Arashiyama in Focus: A Kimono, Yukata, and Scenic Tour'. Dette unike eventyret inviterer deg til å smykke deg i en tradisjonell kimono eller yukata, de typiske symbolene på japansk kultur, mens du legger ut på en reise gjennom den fortryllende Arashiyama. Begynn dagen med å velge og kle på deg en vakker kimono eller yukata, før du legger ut for å utforske de ikoniske bambus- og kimonoskogene. Føl raslingen av bambusbladene mens du snirkler deg gjennom den berømte bambuslunden, og beundre den pulserende, sylindriske Kimono Forest-installasjonen, som hyller regionens tekstilarv. Men skjønnheten stopper ikke der. Våre ekspertguider vil lede deg til de mest fotogene stedene i området, og sikrer at du fanger minner som vil vare livet ut. Fra den vidstrakte utsikten over Iwatayama Monkey Park til det rolige vannet i Hozugawa-elven, er hvert øyeblikk en fotomulighet som venter på å skje.

Legg til datoer

Arashiyama

Alle aktiviteter

41 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Arashiyama

Utforsk alle

Flere reisetips for Arashiyama

Vil du vite mer om aktiviteter i Arashiyama? Trykk her for full oversikt