Aquaventure Waterpark

Familier elsker de avslappende strendene, oppslukende akvariene og fantastiske vannskliene.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Bykort

Flere reisetips for Aquaventure Waterpark

Vil du vite mer om aktiviteter i Aquaventure Waterpark? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aquaventure Waterpark

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 314 vurderinger

Ankomme tidlig !! Vi kom til åpningstid og måtte stå i kø med rundt 150 andre for å få armbånd og sette penger på dem til bruk inne i parken. Da vi hadde endret oss, hadde vi sannsynligvis tapt minst 45 minutter. Ikke bry deg med å kjøpe det spesielle måltidet på 60 Dirham - det gis som en papirkupong som ikke er vanntett, så den må stå i skapet, og du må tilbake for å få den til å spise. Bedre er bare å legge litt penger på armbåndet, og få refundert den ubrukte kreditten på slutten. Turer er flotte - og passer for alle aldre, og grader av mot. Til min overraskelse var "gruppe"-rittene de mest spennende og morsomste. Og hvis du er alene, vil de sette deg sammen med andre slik at du ikke går glipp av noe. Min 8 år gamle sønn likte å ri alt sammen med mamma og pappa. Dette er en attraksjon jeg absolutt vil besøke igjen, men ikke i skoleferier. Det blir overfylt og det kan bety lange ventetider!!

Ved inngangen til Atlantis Waterpark sa mottakeren til oss at Get Your Guide ikke bekreftet vår hjelp. Min kone og jeg var i sjokk, men takket være mottakerfyren kunne vi endelig nyte aktiviteten 3 timer senere ettersom jeg organiserte når jeg betalte. Jeg kunne ikke forestille meg om det ikke var plass til oss den dagen, vår siste dag i Dubái. Opplevelsen i Dolphin Bay var fantastisk. Hele teamet var veldig vennlige og vennlige. Fotografen var veldig flink, så vi kjøpte endelig albumet (16 bilder: 980 Dirhams). Det finnes mange andre forskjellige alternativer med forskjellige priser. Tusen takk til hele Atlantis-teamet.

En flott og helt spesiell opplevelse å svømme med delfinene og komme så nærme dem. Gruppen på 6 personer var ideell og vi lærte mye om delfinene. Barna bør absolutt kunne svømme godt, siden bassenget er dypt. Instruksjonen og forklaringene var også veldig bra. I løpet av hele tiden ble det tatt flotte bilder som senere kunne kjøpes enkeltvis, bundet inn i album eller i digital form på pinne. Selvfølgelig var de litt dyre, men vi var forberedt på det. Det var bare en uforglemmelig opplevelse!

For en fantastisk, trygg og informativ aktivitet. Delfinen er godt respektert og i svært god pleie. Vi fikk tydelig beskjed om hva vi kunne forvente. Ishmail og kollegene hans var veldig vennlige og laget en ekstra spesiell fiende Helen som feiret bursdagen sin. Anbefaler denne aktiviteten til alle som besøker Dubai. Tusen takk.

Jeg koser meg og det var en av de beste tidene mine på jorden, det var gøy, det var aldri et kjedelig øyeblikk, Dubai takk for din kloke tenkning, havet, svømming rundt stedet og til slutt vannsklien gjorde dagen min. Takk