Aquaventure Waterpark

Families love its relaxing beaches, immersive aquariums, and fantastic waterslides.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Aquaventure Waterpark

Vil du vite mer om aktiviteter i Aquaventure Waterpark? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aquaventure Waterpark

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 141 vurderinger

Ankomme tidlig !! Vi kom til åpningstid og måtte stå i kø med rundt 150 andre for å få armbånd og sette penger på dem til bruk inne i parken. Da vi hadde endret oss, hadde vi sannsynligvis tapt minst 45 minutter. Ikke bry deg med å kjøpe det spesielle måltidet på 60 Dirham - det gis som en papirkupong som ikke er vanntett, så den må stå i skapet, og du må tilbake for å få den til å spise. Bedre er bare å legge litt penger på armbåndet, og få refundert den ubrukte kreditten på slutten. Turer er flotte - og passer for alle aldre, og grader av mot. Til min overraskelse var "gruppe"-rittene de mest spennende og morsomste. Og hvis du er alene, vil de sette deg sammen med andre slik at du ikke går glipp av noe. Min 8 år gamle sønn likte å ri alt sammen med mamma og pappa. Dette er en attraksjon jeg absolutt vil besøke igjen, men ikke i skoleferier. Det blir overfylt og det kan bety lange ventetider!!

Vi hadde en veldig god dag på badelandet. Det er åpent mellom kl. Vi fikk utlevert armbåndene våre da vi viste bestillingsadressen 'GetYourGuide'. Vi betalte en ekstra 50UAD for et skap. Håndklær koster også en ekstra kostnad. Når vi forlot Aquaventure klokka 18.00, dro vi inn på Lost Chambers Aquarium, som også var fantastisk, spesielt hvis dette er noe du har en interesse i. Totalt sett er det en god dag ute og noe å ha i listen over ting å gjøre mens jeg er i Dubai :)

Jeg koser meg og det var en av de beste tidene mine på jorden, det var gøy, det var aldri et kjedelig øyeblikk, Dubai takk for din kloke tenkning, havet, svømming rundt stedet og til slutt vannsklien gjorde dagen min. Takk

I stedet for helgedag var det ingen kø i det hele tatt. Virkelig fin atmosfære, spennende lysbilder. Det eneste vi savnet var gratis skapet, du må betale ekstra penger for å bruke det.

Ventetid ca. 60 min. og mer til tross for at du bestilte billettene på forhånd