Legg til datoer
Ting å gjøre

Antibes

Ofte stilte spørsmål om Antibes

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Antibes?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Antibes er:

Flere reisetips for Antibes

Vil du vite mer om aktiviteter i Antibes? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Antibes

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 074 vurderinger

Turen var veldig bra da vi var i stand til å se mange forskjellige steder langs den franske rivieraen på en dag. Vi besøkte Cannes, Antibes, Eze, Saint Paul De Vence og Monaco i tillegg til å ha en tur rundt en parfymefabrikk. Guiden vår Xavier var veldig bra og var veldig informativ og holdt turen morsom. Det eneste negative ville være å foreslå at hvis filmfestivalen i Cannes og Monaco F1-løpet er i gang, kan det kanskje kjøres andre turer enn den jeg gjorde, da mange veier er stengt, noe som betyr at du ikke kan se Cannes og Monaco som det er. kaos på disse stedene denne helgen. Til tross for dette - guiden vår Xavier gjorde en god jobb for å finne måter rundt og fortsatt vise oss fantastiske ting, han prøvde virkelig hardt for å sikre at vi fortsatt så alt og er en flott guide!

Dette var en flott måte å se noen av de beste stedene i den franske rivieraen, med en kunnskapsrik reiseleder og et komfortabelt kjøretøy å frakte rundt i. Guiden hentet oss og slapp oss av akkurat der vi bodde, og mens vi hadde ikke lang tid på noen av holdeplassene, han sørget for at vi hadde lengre tid på de beste stedene. St Paul de Vance og Eze var høydepunkter, i tillegg til en rekke flotte stopp ved utsiktspunkter med spektakulær utsikt. Guiden var flott og veldig kunnskapsrik, uten å gjøre det for mye, og ga oss tid til å utforske solo når det var nødvendig. Vil anbefale, flott opplevelse.

Siden vi bare var tre, hadde vi en privat tur. Var egentlig veldig hyggelig. Saint-Paul-de-Vence var et absolutt høydepunkt. Stedet er så vakkert. Jeg likte ikke Antibes så mye. I Cannes var det siste dag av filmfestivalen, men sjåføren kom oss kjempebra igjennom.

Alt var flott! Likte absolutt turen med den mest vennlige og informerte guiden Nicola! Ville ha vært bedre å ha mer tid på steder og ekstra time til middag på Saint Paul de Vence.

Nordine var veldig kunnskapsrik og snill. Vi satte pris på tipsene hans og alle hadde en flott tid!