Legg til datoer

Annecy
Buss og minibussturer

Buss og minibussturer

Våre mest anbefalte Annecy Buss og minibussturer

Fra Genève: Halvdagstur til Annecy

1. Fra Genève: Halvdagstur til Annecy

Annecy, bare 45 minutter fra Genève, har blitt tildelt Frankrikes prestisjefylte kunst- og historiestatus. Når du ankommer i Annecy får du først en guidet spasertur, og deretter rikelig med tid til å utforske byen på egenhånd. Vær oppmerksom på at hvis du velger ettermiddagsturen, ser du deg om i Annecy på egen hånd.  Når du går gjennom gatene i denne sjarmerende byen ved elven Thiou, kommer du over mange mat- og loppemarkeder, historiske monumenter og landemerker. Kikk innom butikkene og ta en matpause for å prøve en tradisjonell matrett på en av de mange restaurantene eller kaféene.

Annecy: Byens høydepunkter Selvguidet skurvogn og omvisning

2. Annecy: Byens høydepunkter Selvguidet skurvogn og omvisning

Bli kjent med Annecy i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Du vil motta en lenke til mobilappen og påloggingsinformasjon etter bestilling. Logg på appen og start eventyret med kartet som guide. Nyt den livlige atmosfæren mens du lytter til historiene om denne historiske byen. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Under omvisningen kan du velge å sette appen på pause når som helst for å ta en pause eller bruke litt mer tid på å se severdighetene. Ta deg tid til å se den berømte katedralen i Annecy, Le Palais de I'Île, Église Notre Dame de Liesse, det gamle rådhuset og mer. Lær fakta om historie- og kulturbyen Annecy gjennom hele turen. Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller et morsomt skattejaktspill med laget ditt.

Byrundtur i Genève og besøk i Annecy

3. Byrundtur i Genève og besøk i Annecy

På dette 7-timers kombinerte programmet drar du til Annecy, som ligger bare 45 minutter unna med buss. Annecy blir ofte referert til som Alpenes Venezia og trekker besøkende til dets romantiske landskap. Du vil ha en halvtimes orientering til gamlebyen og dens fargerike gågater. Byen, krysset av elven Thiou, tilbyr en pittoresk og fortryllende scene, og mange matmarkeder og loppemarkeder liver opp gatene. Rik på kulturelle aktiviteter, inkludert museer og slott å besøke, har Annecy fått den ettertraktede kunst- og historiebetegnelsen. Etter å ha tilbrakt litt fritid i Annecy, bli kjent med Genève på en 2-timers guidet tur som tar deg til byens internasjonale distrikt som er hjemmet til verdens fredsskapende organisasjoner, og til sentrum også. Nyt en trikketur med minitog og en guidet spasertur gjennom det historiske gamlebyområdet.

Annecy: 1-times oppdagelsestur på Segway

4. Annecy: 1-times oppdagelsestur på Segway

Oppdag gleden av å sykle på en Segway på en 1-timers tur i Annecy. Dra nytte av en 10 til 15-minutters treningsøkt om hvordan du betjener det selvbalanserende kjøretøyet før du setter i gang. Reis langs det klare vannet i Annecy Lake og la deg forføre av de forskjellige hagene som grenser til vannet. Beundre de pittoreske Jardins de l'Europe (Europas hager) og La Pâquier. Få en fantastisk utsikt over Parc Charles-Bosson, utsmykket med vakre trær og mer. Lytt mens guiden din forteller historien om Annecy og lar deg ta bilder av det fantastiske landskapet. Still gjerne spørsmål om byen og området rundt. Avslutt med å beundre den praktfulle Belle Epoque-fasaden til Imperial Palace-hotellet, hvor bemerkelsesverdige personligheter som Edith Piaf, Charlie Chaplin og Winston Churchill alle har blitt ønsket velkommen.

Annecy: 1,5-timers Segway-tur

5. Annecy: 1,5-timers Segway-tur

Opplev sjarmen og skjønnheten til alpebyen Annecy fra et annet perspektiv på en 1,5-timers guidet tur med Segway. Få en kort treningsøkt på de brukervennlige personlige transportørene for å sikre at du føler deg trygg før du setter i gang. Ta deg ned til det krystallklare vannet i Annecysjøen, omgitt av fjellene i Auvergne-Rhône-Alpes. La deg forføre av de forskjellige hagene som grenser til innsjøen, og hør historien om byen mens du tar suvenirbilder av det naturskjønne landskapet og de historiske bygningene. Beundre det praktfulle hotellet i Imperial Palace hvor Charlie Chaplin, Winston Churchill og sangeren Edith Piaf alle var gjester. Gå inn i den middelalderske gamlebyen og oppdag det fantastiske nettverket av kanaler og små gater. Avslutt ved Thiou-elven, som bare 3,5 kilometer lang er en av de minste elvene i Frankrike.

Annecy 2-timers Segway-tur

6. Annecy 2-timers Segway-tur

Møt guiden din på Mobilboard. Start med en introduksjon til å kjøre Segway, og en presentasjon av sikkerhetsreglene. Begynn opplevelsen ved å spasere langs det klare vannet i Annecy Lake. Føl deg fascinert av de forskjellige hagene som grenser til innsjøen. Hør historien om Annecy, ta bilder på Segwayen din og still spørsmål om byen. Fortsett turen ved å beundre det praktfulle keiserpalasset, som har tatt imot personligheter som Edith Piaf, Charlie Chaplin eller Churchill. Fortsett ferien i den middelalderske gamlebyen og oppdag dens kanaler, små gater og kirker. Avslutt opplevelsen ved å gå av allfarvei langs Thiou-elven.

Lyon: Segway-tur for byens høydepunkter

7. Lyon: Segway-tur for byens høydepunkter

Oppdag gatene i Lyon på en morsom måte på denne guidede Segway-turen. Føl deg trygg mens du kjører med den inkluderte sikkerhetsbriefingen og opplæringsøkten før turen. Oppdag sjarmen til gamlebyen og bli forfrisket på en tur gjennom Tête d'Or-parken. Møt guiden din på et sentralt plassert punkt i gamlebyen (Vieux-Lyon) og lær hvordan du kjører en Segway før du drar på rideeventyr. Kryss gjennom den røde Bellecour-plassen, byens hovedtorg. Skip med i høy hastighet på bredden av den sakteflytende Rhône-elven. Nyt den vidstrakte utsikten over Lyon mens håret blåser i vinden. Beundre utsikten over det gamle sykehuset (Grand Hôtel-Dieu), Basilica Notre Dame de Fourvière og Croix-Rousse. Etter en liten stund ankommer Tête d'Or Parks frodige oase. Besøk den botaniske hagen, se en del av dyrehagen og ta en spasertur langs innsjøen før du avslutter turen med et stopp på Terreaux-plassen for å se Fontaine Bartholdi-fontenen fra 1800-tallet.

Annecy: Rømningsspill utendørs - skyggen av sverdet

8. Annecy: Rømningsspill utendørs - skyggen av sverdet

Oppdag Annecy i ditt eget tempo med vårt Escape Game Outdoor. Følg banen på egen hånd, løs gåtene og gå gjennom hemmelige passasjer! Eventyret er inspirert av mekanismene i skattejakter og escape games, og bruker sensorene på smarttelefonene dine for å skape mer interaksjon og overraskelser. Frost, utfordringer, refleksjon, observasjon ... Oppdag historiske skikkelser og uvanlige detaljer. Observer de viktigste monumentene i byen, kanskje finner du nøkkelen til visse gåter! "1298 Du får vite at greven av Genève er blitt tilbudt et sverd med onde krefter. Dette farlige sverdet kan ødelegge byen hvis det faller i onde hender. Du må etterforske gjennom århundrene for å finne ut hvor det befinner seg i dag. "" Eventyret kaster deg inn i Annecys fortid, mellom 1200- og 1800-tallet. Eventyret begynner Quai de la Tournette/Quai Bayreuth i Annecy. Etter kjøpet vil du i løpet av noen timer motta en lenke som du kan bruke til å starte spillet på smarttelefonene dine. Husk å se i søppelposten din. Klikk på lenken og start eventyret ved å la deg lede av kortet. For hvert stopp skal du løse en gåte basert på stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjonsevne og lagånd for å komme videre i oppdraget. Underveis i eventyret kan du når som helst ta en pause og fortsette senere. Det er bare tiden for gåtene som er tidsbestemt. Indikasjoner er tilgjengelige hvis du blir blokkert. Ta deg tid til å se Annecy slott, katedralen, Ile-palasset, det gamle rådhuset osv. Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller. Alle teammedlemmene kan koble seg til spillet samtidig med hver sin telefon. For å spille : - smarttelefoner med datapakke - Et lag (1 til 4 spillere) - ca. 2 timer - Eventyret begynner på Quai de la Tournette/Quai Bayreuth i Annecy.

Privat spasertur i Annecys historiske senter

9. Privat spasertur i Annecys historiske senter

Besøk en av de vakreste byene i Rhône-Alpes-regionen i Frankrike: Annecy. Det ligger i Alpene, så hvis du elsker å stå på ski er dette stedet for deg. I dag kan du nyte en privat vandretur i Annecy med private guider som tar deg til alle stedene som interesserer deg mest! Annecy, også kjent som "Det andre Venezia", har mye skjønnhet på lager. Se Palais de l'Isle, som var et fengsel på 1100-tallet, og for noe helt annet, gå videre for å krysse broen av elskere. En annen må-se er den skinnende innsjøen Annecy, uten tvil et høydepunkt i byen. Før du avslutter dagen i Annecy, anbefales det også å besøke Gamlebyen, et herlig område fullt av sjarmerende kafeer for å holde besøkende velfylte og travle. Hvis det er noe spesielt sted du ønsker å dra, men det er ikke nevnt i turbeskrivelsen, er det bare å spørre guiden din, så tar han eller hun deg gjerne dit du vil.

Lyon: Den store sykkelturen fra nord til sør

10. Lyon: Den store sykkelturen fra nord til sør

Se byen Lyon og kryss Saône-elven inn i Vieux Lyon på denne spennende sykkel- eller e-sykkeldagsturen. Utforsk byen og beundre renessansemonumenter i hele byen mens du reiser fra nord til sør. Oppdag Lyon fra nord til sør, og begynn med å møte guiden som vil lede deg gjennom byen. Start turen fra gamlebyen før du krysser elven Saône for å se den vakre Terreaux-plassen og dens fontene. Kryss halvøya før du tar Rhônes bredder for å dra sør for Lyon. Nyt utsikten over Fourvière Hill, Grand Hôtel-Dieu og mange flere monumenter under turen. Utforsk den sørlige delen av Lyon, nær halvøya, nær Saône, og oppdag det moderne distriktet Confluence, en helt annen og vakker side av byen. Avslutt eventyret langs gamlebyen (Vieux-Lyon), og bli sjarmert av dens renessansestil, dens fargerike fasader og dens brosteinsbelagte gater.

3 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Annecy

Annecy

Ofte stilte spørsmål om Annecy Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Annecy?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Annecy er:

Flere reisetips for Annecy

Vil du vite mer om aktiviteter i Annecy? Trykk her for full oversikt