Våre mest anbefalte ting å gjøre i Annecy

Fra Genève: Halvdagstur til Annecy

1. Fra Genève: Halvdagstur til Annecy

Annecy, bare 45 minutter fra Genève, har blitt tildelt Frankrikes prestisjefylte kunst- og historiestatus. Når du ankommer i Annecy får du først en guidet spasertur, og deretter rikelig med tid til å utforske byen på egenhånd. Vær oppmerksom på at hvis du velger ettermiddagsturen, ser du deg om i Annecy på egen hånd.  Når du går gjennom gatene i denne sjarmerende byen ved elven Thiou, kommer du over mange mat- og loppemarkeder, historiske monumenter og landemerker. Kikk innom butikkene og ta en matpause for å prøve en tradisjonell matrett på en av de mange restaurantene eller kaféene.

Annecy: 1-timers Segway Discovery Tour

2. Annecy: 1-timers Segway Discovery Tour

Oppdag gleden av å sykle på en Segway på en 1-timers tur i Annecy. Dra nytte av en 10 til 15-minutters treningsøkt om hvordan du betjener det selvbalanserende kjøretøyet før du setter i gang. Reis langs det klare vannet i Annecy Lake og la deg forføre av de forskjellige hagene som grenser til vannet. Beundre de pittoreske Jardins de l'Europe (Europas hager) og La Pâquier. Få en fantastisk utsikt over Parc Charles-Bosson, utsmykket med vakre trær og mer. Lytt mens guiden din forteller historien om Annecy og lar deg ta bilder av det fantastiske landskapet. Still gjerne spørsmål om byen og området rundt. Avslutt med å beundre den praktfulle Belle Epoque-fasaden til Imperial Palace-hotellet, hvor bemerkelsesverdige personligheter som Edith Piaf, Charlie Chaplin og Winston Churchill alle har blitt ønsket velkommen.

Annecy: Byens høydepunkter Selvguidet skurvogn og omvisning

3. Annecy: Byens høydepunkter Selvguidet skurvogn og omvisning

Bli kjent med Annecy i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Du vil motta en lenke til mobilappen og påloggingsinformasjon etter bestilling. Logg på appen og start eventyret med kartet som guide. Nyt den livlige atmosfæren mens du lytter til historiene om denne historiske byen. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Under omvisningen kan du velge å sette appen på pause når som helst for å ta en pause eller bruke litt mer tid på å se severdighetene. Ta deg tid til å se den berømte katedralen i Annecy, Le Palais de I'Île, Église Notre Dame de Liesse, det gamle rådhuset og mer. Lær fakta om historie- og kulturbyen Annecy gjennom hele turen. Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller et morsomt skattejaktspill med laget ditt.

Annecy: 1,5-timers Segway-tur

4. Annecy: 1,5-timers Segway-tur

Opplev sjarmen og skjønnheten til alpebyen Annecy fra et annet perspektiv på en 1,5-timers guidet tur med Segway. Få en kort treningsøkt på de brukervennlige personlige transportørene for å sikre at du føler deg trygg før du setter i gang. Ta deg ned til det krystallklare vannet i Annecysjøen, omgitt av fjellene i Auvergne-Rhône-Alpes. La deg forføre av de forskjellige hagene som grenser til innsjøen, og hør historien om byen mens du tar suvenirbilder av det naturskjønne landskapet og de historiske bygningene. Beundre det praktfulle hotellet i Imperial Palace hvor Charlie Chaplin, Winston Churchill og sangeren Edith Piaf alle var gjester. Gå inn i den middelalderske gamlebyen og oppdag det fantastiske nettverket av kanaler og små gater. Avslutt ved Thiou-elven, som bare 3,5 kilometer lang er en av de minste elvene i Frankrike.

Annecy: Sherlock Holmes Murder Mystery Game

5. Annecy: Sherlock Holmes Murder Mystery Game

OM AKTIVITETEN Opplev spenningen ved å være en detektiv og bli med i det spennende Sherlock Holmes-spillet med teamet ditt. Mens han feirer friheten på Liberty Festival, blir en mann ved navn Balthazar, lederen av Homeland Security, funnet død med en kniv i ryggen. Politiet har pågrepet fire mistenkte, og det er opp til deg å løse saken og avdekke sannheten. Ved å bevege deg rundt i byen vil du låse opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, ta på seg morsomme fotoutfordringer, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet. Under dette mordmysteriet kan du sjekke fremgangen din på mistenktbordet. Kan du løse drapet? Spill Sherlock Holmes! Dette er en morsom aktivitet å gjøre med familien når du besøker en by. Spillet har et lavt vanskelighetsnivå og er derfor egnet til å spille med barn. Men også som par kan dette spillet være mye moro! Kan dere løse drapet på Balthazar sammen? VIKTIG INFORMASJON - Dato: for å bestille dette spillet må du velge en dato, MEN du kan spille, pause og fortsette når du vil. - Personer: 1 spiller står for 1 lag. - Merk: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir ingen informasjon om byen!

Geneve City Tour og Annecy-besøk

6. Geneve City Tour og Annecy-besøk

På dette 7-timers kombinerte programmet drar du til Annecy, som ligger bare 45 minutter unna med buss. Annecy blir ofte referert til som Alpenes Venezia og trekker besøkende til dets romantiske landskap. Du vil ha en halvtimes orientering til gamlebyen og dens fargerike gågater. Byen, krysset av elven Thiou, tilbyr en pittoresk og fortryllende scene, og mange matmarkeder og loppemarkeder liver opp gatene. Rik på kulturelle aktiviteter, inkludert museer og slott å besøke, har Annecy fått den ettertraktede kunst- og historiebetegnelsen. Etter å ha tilbrakt litt fritid i Annecy, bli kjent med Genève på en 2-timers guidet tur som tar deg til byens internasjonale distrikt som er hjemmet til verdens fredsskapende organisasjoner, og til sentrum også. Nyt en trikketur med minitog og en guidet spasertur gjennom det historiske gamlebyområdet.

Privat spasertur i Annecys historiske senter

7. Privat spasertur i Annecys historiske senter

Besøk en av de vakreste byene i Rhône-Alpes-regionen i Frankrike: Annecy. Det ligger i Alpene, så hvis du elsker å stå på ski er dette stedet for deg. I dag kan du nyte en privat vandretur i Annecy med private guider som tar deg til alle stedene som interesserer deg mest! Annecy, også kjent som "Det andre Venezia", har mye skjønnhet på lager. Se Palais de l'Isle, som var et fengsel på 1100-tallet, og for noe helt annet, gå videre for å krysse broen av elskere. En annen må-se er den skinnende innsjøen Annecy, uten tvil et høydepunkt i byen. Før du avslutter dagen i Annecy, anbefales det også å besøke Gamlebyen, et herlig område fullt av sjarmerende kafeer for å holde besøkende velfylte og travle. Hvis det er noe spesielt sted du ønsker å dra, men det er ikke nevnt i turbeskrivelsen, er det bare å spørre guiden din, så tar han eller hun deg gjerne dit du vil.

Annecy 2-timers Segway-tur

8. Annecy 2-timers Segway-tur

Møt guiden din på Mobilboard. Start med en introduksjon til å kjøre Segway, og en presentasjon av sikkerhetsreglene. Begynn opplevelsen ved å spasere langs det klare vannet i Annecy Lake. Føl deg fascinert av de forskjellige hagene som grenser til innsjøen. Hør historien om Annecy, ta bilder på Segwayen din og still spørsmål om byen. Fortsett turen ved å beundre det praktfulle keiserpalasset, som har tatt imot personligheter som Edith Piaf, Charlie Chaplin eller Churchill. Fortsett ferien i den middelalderske gamlebyen og oppdag dens kanaler, små gater og kirker. Avslutt opplevelsen ved å gå av allfarvei langs Thiou-elven.

Lyon: The Great E-bike Tour fra nord til sør

9. Lyon: The Great E-bike Tour fra nord til sør

Se byen Lyon og kryss Saône-elven inn i Vieux Lyon på denne spennende e-sykkeldagsturen. Utforsk byen og beundre renessansemonumenter i hele byen mens du reiser fra nord til sør. Oppdag Lyon fra nord til sør, og begynn med å møte guiden som vil lede deg gjennom byen. Start turen fra gamlebyen før du krysser elven Saône for å se den vakre Terreaux-plassen og dens fontene. Kryss halvøya før du tar Rhônes bredder for å dra sør for Lyon. Nyt utsikten over Fourvière Hill, Grand Hôtel-Dieu og mange flere monumenter under turen. Utforsk den sørlige delen av Lyon, nær halvøya, nær Saône, og oppdag det moderne distriktet Confluence, en helt annen og vakker side av byen. Avslutt eventyret langs gamlebyen (Vieux-Lyon), og bli sjarmert av dens renessansestil, dens fargerike fasader og dens brosteinsbelagte gater.

Fra Genève: Dagstur til Annecy med transport

10. Fra Genève: Dagstur til Annecy med transport

Denne dagsturen til Annecy lar deg oppdage denne fantastiske franske ikonbyen på fritiden. Fargerike bygninger ved siden av vannveier huser endeløse restauranter, bistroer og boutiquebutikker. En bratt spasertur til toppen av gamlebyen avslører det imponerende Chateau de Montrottier & Gorges du Fier. Den fantastiske innsjøen som omgir byen er en av de mest uberørte i Europa. Båtturer rundt den alpine innsjøen anbefales på det sterkeste for å avslutte dagen. Annecy gamleby Annecys gamleby, kalt «Alpenes Venezia», er vakkert restaurert og en fryd å spasere gjennom. Fargerike bygninger ved siden av vannveier huser endeløse restauranter, bistroer og kafeer med uteservering og utrolig utsikt. Mye av gamlebyen i Annecy har bare veldig trange gater og smug som kun er åpne for fotgjengere. Annecysjøen En stor attraksjon i Annecy er dens vakre beliggenhet ved bredden av Lac d'Annecy. Båtutflukter er populære på Annecysjøen og spenner fra lunsjcruise til korte rundturscruise. Det er også mulig å leie båter fra parken bak Hotel de Ville – motorbåter og pedalbåter (pedalbåter) kan leies innen en halvtime. Svømming er tillatt i denne krystallrene innsjøen, og alpine utsikten er rett og slett fantastisk. Château de Montrottier og Gorges du Fier Middelalderslottet Montrottier og dets bemerkelsesverdige samlinger ligger i Savoyards forland mellom Rhône og pre-alpene av kalkstein. Slottet rommer fantastiske sett med møbler, jordnære, blonder, våpen og sjeldne gjenstander fra Afrika og det fjerne østen. Gorges, 300 m lange og 70m dype, åpnet i 1869, overgår i pittoresk og slående størrelse de mest kjente juvene. Ved utgangen trer elven seg gjennom en veritabel labyrint av steiner. Det er en enorm lapiaz med plagede former kalt et "hav av steiner"

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Annecy

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Annecy

Alle aktiviteter

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Annecy

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Annecy

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Annecy?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Annecy med barn?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Annecy?

Flere reisetips for Annecy

Vil du vite mer om aktiviteter i Annecy? Trykk her for full oversikt