Legg til datoer

Anne Franks hus
Aktiviteter for par

Aktiviteter for par

Våre mest anbefalte Anne Franks hus Aktiviteter for par

Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

1. Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

Slapp av på et kanalcruise gjennom de UNESCO-verdensarvlistede kanalene fra Amsterdams gullalder. Se byens høydepunkter som Magere Brug-broen, Red Light District og den gamle havnen. Du har muligheten til å velge et standard cruise eller et cruise med ubegrenset smakfull nederlandsk ost, vin og annet drikke. I løpet av cruiset forteller den lokale skipperen deg om den lokale historien, mens du seiler forbi severdighetene i Jordaan-distriktet og Magere Brug-broenpå Amstelelven. Beundre utsikten til deler avRed Light District, de tidligere slusene og den gamle havnen. Ta bilder av den staselige arkitekturen til Sjøfartsmuseet og detprestisjetungeboligområdet Gouden Bocht. Seil forbi historiske steder som Anne Franks hus. Still gjerne guiden spørsmål om byen, be om anbefalinger om ting å gjøre og steder å spise.

Amsterdam: Luksusbåt kanalcruise med bar ombord

2. Amsterdam: Luksusbåt kanalcruise med bar ombord

Beundre Amsterdams pittoreske landemerker ved vannet på et 100 % elektrisk cruise. Ta en utrolig utsikt over byens berømte landemerker fra en åpen båt og opplev en avslappende måte å se sightseeing på, uten trafikk. Lær informativ og underholdende innsikt om nettstedene langs ruten. Se bygningene fra 1600-tallet langs de berømte kanalene, samt nye stilige bygninger som viser frem den innflytelsesrike byen fra det 21. århundre som Amsterdam har blitt. Seil forbi Hermitage Museum, og glir deretter forbi Skinny Bridge, det elegante Amstel Hotel og det sjarmerende nabolaget Grachtengordel. Nyt en utendørs båtopplevelse på en solrik dag eller hold deg varm med et beskyttende deksel på kjøligere dager. I vintermånedene kan du slappe av på en lukket båt for å holde deg varm. Dra nytte av fleksibiliteten til en engangsbillett som kan brukes på et hvilket som helst av cruisene som har avgang innen timen du har bestilt. Mellom november og februar vil vi bruke åpne båter når værforholdene tillater det, og bytte til lukkede båter når det er nødvendig.

Amsterdam: Anne Frank og 2. verdenskrig – omvisning til fots

3. Amsterdam: Anne Frank og 2. verdenskrig – omvisning til fots

Lær mer om Anne Frank på en omvisning til fots i liten gruppe i Amsterdam, ledet av en ekspertguide. Oppdag byens gamle jødiske kvarter med en liten gruppe, mens guiden din fletter inn anekdoter om Anne Franks liv og 2. verdenskrig. Du får høre om dynamikken i Anne Franks familie, tiden da de dro fra Tyskland, tiden deres i skjul og hennes fars liv etter krigen. Start omvisningen utenfor den portugisiske synagogen, en sefardisk konstruksjon fra 1600-tallet, som fortsatt er en synagoge idag. Finn ut mer om bakgrunnen til det originale jødiske nabolaget og hvordan det utviklet seg gjennom århundrene. Guiden din forteller historier om Anne Franks lidenskap for skriving, og hvilke forhold hun levde i gjennom 1930- og 40-tallets Amsterdam, og hvordan dagboken hennes ble så berømt. Du får også høre om den nederlandske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig, og se hvor de hemmelige gjemmestedene var. I løpet av omvisningen går du forbi det jødiske historiske museet, stopper ved Auschwitz-monumentet og ser utsiden av Anne Franks hus.

Amsterdam: Kanalcruise med byens høydepunkter

4. Amsterdam: Kanalcruise med byens høydepunkter

Lær om den levende historien til Amsterdam fra de historiske vannveiene, på et 1-times kanalcruise som tar deg forbi mer enn 100 høydepunkter. Kommentarene om bord forteller om byens fremvekst på 1200-tallet, og frem til handelsmennene fra Det nederlandske ostindiske kompani som førte til den såkalte «gullalderen». Opplev Amsterdam og gå ombord i båten ved Stromma sentralstasjon eller Stromma Rijksmuseum i sentrum, og seil fra IJ-brygga. Se noen av dagens moderne arkitektur, mens du cruiser rundt den sydlige delen av moteriktige Amsterdam-Noord. Severdighetene du ser avhenger av avgangsstedet og båtruten kan variere. Seil forbi gamle lagerbygninger, brygger og verft. Cruise under fortryllende broer fra fortiden og nåtiden. Se århundrene smelte sammen mens du opplever Amsterdam i sin reneste form – som en havneby. Underveis vil du passere mange av Amsterdams mest berømte severdigheter, og oppdage hvorfor UNESCO erklærte byens kanaler et verdensarvsted.

Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

5. Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

Oppdag severdighetene i Amsterdam sentrum med en ekspertguide som kjører ved din side. Du lærer om byens kultur, ser viktige historiske steder og kjente hotspots samt mindre kjente lokale favoritter.  Start reisen din nær sentralstasjonen, passer det imponerende A'DAM-tårnet og sykle over til de vestlige øyene som har flere sjarmerende vindebroer, gamle lagerbygninger og elegante kunstnerstudioer.  Fortsett langs Brouwersgracht-kanalen og besøk de trendy bydelene Jordaan og 9 Staatjes flankert av uavhengige butikker, koselige kafeer og hippe spisesteder. Mens du sykler lengre inn til sentrum, kommer du til nabolaget Grachtengordel og passerer Westerkerk (Western kirke) og historiske Anne Franks hus.  Føl atmosfæren fra musikk- og gateartister rundt torget Leidseplein, et travelt teaterdistriktet med et yrende natteliv.  Etter mye spenning kan du nyte en hyggelig pause i Vondelpark, den største parken i Amsterdam og den mest kjente i Nederland. Når du føler deg gjenoppladet, kan du sykle rundt museumskvarteret og gjennom de smale gatene i det bohempregede nabolaget De Pijp.  Kryss ikoniske Magere Brug (mager bro), en trebro over elven Amstel, og ankom den berømte Artis Zoo, som fører inn i det maritime kvarteret.  Beundre den imponerende kopien av et 1700-talls nederlandsk øst-indisk kompaniskip i Salt-havnen, før du sykler tilbake til stedet turen begynte.

Amsterdam: Dekket kanalcruise om kvelden og ubegrenset drikke

6. Amsterdam: Dekket kanalcruise om kvelden og ubegrenset drikke

Seil gjennom Amsterdams kanaler på en båt som er egnet for alle værforhold. Len deg tilbake, slapp av med en drink i hånden, og oppdag noen av byens mest ikoniske severdigheter og minnesmerker. Cruise langs kanalene i Amsterdam fra den gyldne tidsalder, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og se de smale kanalene i trendy Jordaan, et område flankert av indiebutikker, hippe spisesteder og koselige puber. Lær om byen og få innsidertips om skjulte perler og de beste barene i byen fra din kunnskapsrike skipper og vertinner. Utforsk noen av de mest populære områdene i Amsterdam mens du reiser nedover den berømte Prinsengracht før du seiler mot den mest romantiske broen i byen, Margere Brug. Lær om elven Amstel, som denne broen krysser, og finn ut om dens forbindelse til den nederlandske ølhandelen. Cruise forbi Golden Bend, en strekning av Herengracht, kjent for sine herregårder som ble bygget under den nederlandske gullalderen. Fortsett herfra forbi «De ni gater» og til Anne Franks hus.

Amsterdam: Hopp-på hopp-av-buss og båt-alternativer

7. Amsterdam: Hopp-på hopp-av-buss og båt-alternativer

Gå om bord på en buss eller båt, for å se Amsterdam på en selvguidet omvisning. Nyt friheten til å hoppe av og på hver gang du ser et stoppested du ønsker å besøke. Velg billettalternativer, for en av delene eller både buss og båt. Gå om bord på et av de 10 holdeplassene for bussen, som ligger i hele sentrum. Slå på lydguiden din og velg mellom 16 forskjellige språk for å lære om byen og dens severdigheter mens du passerer dem. Hopp deretter av på Gassan Diamonds for en gratis omvisning i smykkebutikken. Deretter kan du prøve kanalbåten for en annen opplevelse fra vannet. Nyt lett tilgang til kanalene med ombordstigningsplasser ved siden av bussholdeplassene, slik at du enkelt kan komme deg fra land til vann. Gli langs UNESCOs verdensarvkanalene, med over 100 km med vannveier.  Opplev deretter 3 av de mest kjente kanalene i Amsterdam, Keizersgracht, Prinsengracht og Herengracht. Seil langs husene som grenser til kanalene, og lær om historien til disse herskapshusene som en gang tilhørte velstående krydderhandlere.

Amsterdam: Anne Frank-fototur på tysk eller engelsk

8. Amsterdam: Anne Frank-fototur på tysk eller engelsk

Bli kjent med en av byens viktigste fasetter og fordyp deg i historien, aktuelle saker og kulturen til jødene i Amsterdam med en erfaren tysk eller engelsktalende guide. Jødene, utvist av den spanske inkvisisjonen, forvandlet Amsterdam til en av de rikeste handelsbyene i Europa og påvirket dermed bybildet betydelig. Slik ble Jodenbuurt grunnlagt med sin mest kjente del det jødiske triangelet. Omvisningen tar deg gjennom dette området med interessante historier og illustrerer hvorfor det var spesielt dette stykket land jødene ville ha å bebo. Ikke bare jøder slo seg ned her. Ikke-jøder som den kjente maleren Rembrandt van Rijn hadde også sitt hjemsted midt i det jødiske kvarteret. Men selv i Amsterdam handler ikke jødisk historie bare om suksess og godt liv. Den sterke diskrimineringen som jødene opplevde av nazityskerne, endte også i Amsterdam med Holocaust. Lær om den unge og modige Anne Frank, som var en av jødene som gjemte seg for ikke å bli deportert. Mens hun gjemte seg skrev hun sin berømte dagbok. Dagboken hennes vil følge omvisningen og illustrere sorgen det jødiske samfunnet måtte gjennomgå. Tusenvis av mennesker ble deportert og knapt noen kom tilbake. Men ikke alle Amsterdammere ønsket å akseptere dette. Lær om februarstreiken i 1941, men fremfor alt: lær om den modige motstanden fra jøder og ikke-jøder, som reddet mange liv mens de satte sine egne i fare. Gå forbi den portugisiske synagogen på turen og se viktige vitnesbyrd som Stolpersteine, porten til den gamle pestkirkegården og monumenter til minne om det tredje rikets modige motstand. Oppdag også hvordan det jødiske samfunnet lever i dag i det multikulturelle Amsterdam. Bli med på denne turen for å utforske det jødiske kvarteret i Amsterdam og nyt en uforglemmelig opplevelse.

Amsterdam: Kanalcruise med drinker og matbiter

9. Amsterdam: Kanalcruise med drinker og matbiter

Opplev Amsterdam fra et annet perspektiv med en altomfattende, åpen båttur med sightseeing med en lokal guide. Nyt noen typiske nederlandske retter (ikke lunsj eller middag verdig) med drinker mens du cruiser forbi de mest kjente høydepunktene. Lytt til livekommentarer mens du går forbi Royal Theatre og andre ikoniske byattraksjoner. Ta deg til kaien rett utenfor Rijksmuseum eller sentralstasjonen og møt guiden din og gruppen for cruiset. Sørg for at teamet har på seg rosa skjorter og ikke oransje (det er et annet selskap) Sett seil fra kysten og cruise inn i kanalene i Amsterdam mens du forsyner deg av snacks med småkaker og søtsaker og drikke inkludert øl, vin og brus. Lær litt om byen mens du nyter utsikten. Pass på at dette er et historisk cruise, ikke et boozecruise! Så ikke egnet for utdrikningslag eller hønefester! Kapteinen på båten vil ha rosa på seg. Hvis kapteinen ikke har rosa på seg, er du på feil båt. Sørg for å sjekke før du går inn i båten. Fra 23. oktober 2023 til 31. mars vil jeg ha en lukket og oppvarmet båt! Jeg har lagt til et bilde av båten. Bare når det er tørt og solfylt kan jeg legge til en åpen båt.

Amsterdam: Kanalcruise med åpen båt med lokal guide

10. Amsterdam: Kanalcruise med åpen båt med lokal guide

Cruise gjennom Amsterdam ombord på en miljøvennlig elektrisk båt. Slapp av mens du nyter uhindret utsikt fra den åpne elvebåten. Lytt til live-kommentarer ombord mens du oppdager severdigheter som Anne Frank-huset og Rijksmuseum fra vannet. Hopp ombord på båten ved et sentralt påstigningssted som ligger bare et steinkast unna Anne Franks hus. Gli gjennom byens kanaler som er knyttet til bygninger fra 1600-tallet og Rijksmuseum i rød murstein fra 1700-tallet. Cruise forbi Hermitage Museum, og gå under Skinny Bridge. Ta bilder av det elegante Amstel Hotel og det sjarmerende Grachtengordel-distriktet. Ha muligheten til å kjøpe en forfriskende drink fra baren ombord mens du seiler.

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Amsterdam

Amsterdam

Ofte stilte spørsmål om Anne Franks hus Aktiviteter for par

Hva er andre ting å gjøre enn Anne Franks hus Aktiviteter for par som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Anne Franks hus

Vil du vite mer om aktiviteter i Anne Franks hus? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Anne Franks hus

Femke, maximek og diedemick, var de snilleste menneskene i Amsterdam, dette var vår siste stopp og tur, vi kunne ikke bedt om en bedre avslutning på turen vår, helt et must, ost var ganske fantastisk og vin også, fikk mye informasjon andre har ikke fortalt oss det, 100 % anbefalt

We had beautiful weather on our trip, and the guides were so cute and had good knowledge of Amsterdam. Our skipper was steady and calm! Cheese was very good and the wine likewise I will highly recommend this boat trip to everyone

Turen på båten med ost og vin var virkelig flott. Vi hadde det veldig gøy og lærte mye om Amsterdam. Guidene våre Morgane og Albert var veldig kule, veldig morsomme, supervennlige og veldig imøtekommende. Rett og slett flott!

Credit to Morgan and Bob Love from the Norwegian group..

Nice and funny guide. Great way to experience Amsterdam.