Legg til datoer

Anne Franks hus

Kjenn tyngden av Annes ord, fra det hemmelige annekset hvor hun skrev sin berømte dagbok.

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
48 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Anne Franks hus

Vil du vite mer om aktiviteter i Anne Franks hus? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Anne Franks hus

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 16 948 vurderinger

Vi hadde en flott tid om bord! Akkompagnert av deilig ost og vin (som også ble etterfylt), var det veldig underholdende, interessante og morsomme forklaringer på severdighetene og spesielle funksjonene i byen som vi kunne oppdage fra båten. På dette tidspunktet en stor takk til teamet vårt: Christophe, Santa og Rick. Vi vil bestille turen igjen når som helst!

Tamsin, Emily og Diedrich var utmerkede verter, veldig vennlige og hjelpsomme gjennom hele turen. Vi ble kjent med ulike deler av Amsterdam mens de fortalte oss historiske og nysgjerrige fakta om byens historie. Ostene var guddommelige, det samme var vinutvalget.

Det var en veldig fin båttur. Den unge damen var veldig oppmerksom og fortalte oss alt på en veldig underholdende måte. Hvis du allerede gjør et kanalcruise så kan jeg bare anbefale denne. Det var ikke bare noen biter med ost, og det var nok å drikke.

innbydende og opplært personale; veldig fin tur gjennom kanalene! Den eneste merknaden er at båten ikke akkurat er på den andre siden av veien foran Hannah Frank-museet, men du må gå rundt i nabolaget (3/4 minutter)

Husk du får ikke ost og vin når du bestiller online. Og det er et must. Koster 10 auro ombord.