Legg til datoer

Anne Franks hus

Kjenn tyngden av Annes ord, fra det hemmelige annekset hvor hun skrev sin berømte dagbok.

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Kombinasjonspakker
44 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 44

Flere reisetips for Anne Franks hus

Vil du vite mer om aktiviteter i Anne Franks hus? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Anne Franks hus

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 053 vurderinger

Siden det var ca 32 grader varmt på turdagen hadde vi absolutt lyst til å kjøre "åpent"..alltid litt vind.....super! Reisen tok ca 1 1/2 time... men det var også en liten "ulykke" og vi ble litt ramponert. Kapteinen vår og hennes kollega taklet det veldig bra og fortsatte programmet etter en kort pause. Begge to vekslet på å forklare bygningene som er verdt å se og relevant informasjon. Passasjerene var involvert, noe som hadde høy underholdningsverdi. Alle som ville kunne fortsatt innta alle slags drikke om bord.....Billettkontroll og betaling fant sted kort tid før slutten av turen. Alt i alt veldig vellykket....det var gøy.....

Virkelig flott båtcruise - vertene Natalia/Natalie og Joss var utrolige, deres detaljerte anekdoter og kunnskap om Amsterdam, kanalene og spesifikke bygninger er imponerende! De begynner å servere drinker innen de første 5 minuttene, når båten har startet og fyller på når du vil. Det var også to forskjellige typer ost å prøve som var flott. Båttur var veldig naturskjønn, jeg skulle bare ønske det var åpen topp og det var lenger enn en time.

Elsket denne båtturen. Guidene våre var fantastiske og engasjerende. Vin og ost skuffet ikke. Beskrivelsen av hentepunktet må korrigeres. Det er ikke "over veien" fra anne frank-huset; men heller er på kanalen bak Anne Frank-huset (ett kvartal over)

Amazing trip! Guides Pim and Teis were funny and informative. 10/10 would go again.

Super hyggelige mennesker og en fantastisk opplevelse