Legg til datoer

Ting å gjøre i Andorra

Flere reisetips for Andorra

Vil du vite mer om aktiviteter i Andorra? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Andorra

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 520 vurderinger

Besøkte i desember 2019. For en flott opplevelse. Jeg reiste alene som en kvinnelig solo, og alle var veldig vennlige og jeg følte meg trygg hele tiden. Jeg følte jeg fikk god tid i Andorra, vi stoppet til og med for å leke i snøen en liten stund. Har du litt tid til å shoppe i byen, men når du bare er i et land for en dag vil du heller se de historiske stedene, ikke sant!? Jeg gikk for å se kirken og fikk et stekt bakverk. Elven var nydelig. Dessuten var det veldig søtt å stoppe i Frankrike. Vi fikk tid til lunsj, som var deilig (du velger hvor du skal spise). Det første stoppet i Spania var også deilig, vi hadde tid til å få litt varm sjokolade hvis vi ville og tok en spasertur.

Engelsk Guiden var utmerket flott ROD, jeg ville tatt BAGA ut av manuset for å kunne bli lenger i Andorra enn for meg og hovedpoenget med turen, jeg ble overrasket over AX-LES-THERMES jeg forventet ikke det å være så god! Spansk Guiden var utmerket, flott ROD, jeg ville få BAG fra reiseruten for å kunne bli lenger i Andorra. For hovedpoenget med turen ble jeg overrasket med AX-LES-THERMES, jeg forventet ikke det . vær så bra! Engelsk Guiden var utmerket, flott ROD, jeg ville tatt BAGA av reiseruten for å kunne bli lenger i Andorra enn for meg og hovedpoenget med turen, jeg ble overrasket med AX-LES-THERMES, jeg forventet ikke det er så bra!

Jeg likte guidene mine store kunnskaper om Spania, Frankrike og Andorra. Hvis du vil føle deg transportert inn i et nytt eventyr, er dette en tur du må se! Vi så snø på Pyreneene og stoppet for å lage snøballer. En av turkameratene hadde aldri sett snø, så hun sendte moren et bilde av seg selv i snøen! Så mange postkortvisninger, det var fantastisk!

Muy buen tour, había mucha nieve en la frontera Andorra-Francia, por lo tanto tuvimos que regresar a España y de ahí entrar a Francia, no pudimos ir a Ax-Les-Thermes, en cambio fuimos a otro pueblo pero hubiera sido mejor al pueblo mencionado inicialmente.

Bra guide og godt opplegg. Blir mye kjøring på denne turen, men det må en forvente på en så lang tur.