Andalucía

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hva folk sier om Andalucía

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 111 177 vurderinger

Utrolig engasjert, kunnskapsrik, formidler av spansk mattradisjoner og kvalitet i produksjon av et utrolig utvalg fra Malaga og regionens utvalg. Videre stor kunnskap om lokal historien. Formidlingen var utrolig flott og hans enorme kunnskap ble delt både saklig på en jovial og sosial være måte. Tapas med lokale retter og vin var utsøkt god og velsmakende på alle spisestedene. Anbefales for alle, vi traff mange hyggelige deltakere og supre mennesker. Supert opplegg

Flott dagstur. Buss i rute og program som beskrevet i bestillinga. Kan anbefales! Blåste endel og overskya ver på Gibraltar , men kjekt å se denne britiske koloni heilt sør i Spania. Fikk sett apekatter på The rock på nært hold. Kjørte minibuss opp The rock. Var i flotte Michaels Cave, kalksteinsgrotte- billett inkludert i turen. Fikk ca 1.5 time til egen disp for shopping og mat før retur til Malaga. God buss m guide fra Malaga til Gibraltar.

Vi fikk en god opplæring i hvordan vi bruker Segway'en og hvordan vi skal forholde oss som gruppe under turen. Guiden vår var flink og kunnskapsrik Det var en lærerik utflukt selv om jeg har vært i Malaga en gang tidligere. Det er veldig gøy å kjøre med Segway!

Flott dagstur, med liten buss. guide som snakket flytende engelsk, fransk og tysk. Guidet tur i Alhambra, deretter en time til egen disp i Granada by. Heldig m veret denne februar dagen i 2020, sol og passe varmt, ca 20 grader. Kan anbefales.

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.