Legg til datoer
Ting å gjøre

Andalucía

Den mest folkerike regionen i Spania er en kulturell smeltedigel, med maurisk arkitektur, flamencoshow og mer.

Flere reisetips for Andalucía

Vil du vite mer om aktiviteter i Andalucía? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Andalucía

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 323 225 vurderinger

Veldig hyggelig oppdagelse. Organisasjonen i Alhambra er veldig god. Før vi går inn, finner vi allerede folk som kan fortelle oss hvordan det fungerer. Etter å ha kjøpt wire-cut billettene, ventet vi ikke lenge (vær imidlertid forsiktig, vi dukket opp klokken 8:30). For Nasrid-palassene må du møte opp til tidspunktet som er angitt på billetten. Men mens jeg ventet på tidspunktet for besøket vårt, så jeg folk som ankom sent på timeplanen deres som var i stand til å gå inn i palassene allikevel (jeg fant dette veldig fint, Alhambra er veldig stort, det er sant at man kan komme sent ved utnevnelsen av Nasrid-palassene). Du må ha med deg billett og identitetsbevis (pass eller identitetskort) fordi det er flere sjekker: ved inngangen, ved inngangen til Nasrid-palassene og ved inngangen til hagene til Generalife. Alt der er vakkert. Det er noe som kan slukke tørsten.

Audioguiden har veldig interessant musikk i mellom og er egentlig ikke det gule av egget, men ellers gikk alt uten problemer. Bussene er veldig travle og vi fant alltid et sete på toppen. Ellers kan du vente noen minutter på neste. Absolutt anbefalt hvis du ikke har mye tid i Barcelona, ikke liker å gå eller ønsker å få en oversikt over byen.

Unikt sted å besøke i verden, du må være punktlig for å komme inn til Nasrid-palassene, vi valgte 16:00 og vi stod ikke i kø ved inngangen. Fantastisk utsikt og hager i Eden skjønnhet for ikke å nevne fontenene. Opplevelse du ikke bør gå glipp av. Det er viktig å alltid ha med seg identifikasjonspapirer og bilag

Very nice bus tour. On a day when the heat and humidity almost killed us, it was SO nice to be on board the bus.

En fantastisk flott tur med en veldig kunnskapsrik og sympatisk guide! Anbefales på det varmeste!