Legg til datoer

Ting å gjøre Andalucía

Den mest folkerike regionen i Spania er en kulturell smeltedigel, med maurisk arkitektur, flamencoshow og mer.

Ofte stilte spørsmål om Andalucía

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Andalucía?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Andalucía er:

Flere reisetips for Andalucía

Vil du vite mer om aktiviteter i Andalucía? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Andalucía

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 168 869 vurderinger

Hentes på møtepunktet umiddelbart, reisen var bra og ved ankomst til avleveringsstedet for å gå til inngangen, organisert i grupper og tildelt guider for turen. Tilgang og hjelmer organisert jevnt og uten problemer. Guiden vår forklarte historien til området og turen godt og med humor, og stoppet på praktiske punkter hele veien. På slutten av turen ble vi hentet av bussen og kjørt tilbake til Malaga. Alt i alt var det en godt organisert tur som ikke gikk noen andre steder enn du hadde betalt for å dra. Jeg vil anbefale det på det sterkeste

Tøye ut! Bussjåføren var fast på å ta på seg maske, men knapt noen hadde på seg en gang. Kunne ikke bruke skjerfene og lar oss løpe rundt for å hente et om morgenen... var ikke hyggelig da vi kom tilbake til bussen og prøvde å sende oss videre opp, men jeg visste at det var bussen vår. Guiden Fran var fantastisk, så det er derfor jeg ga 5 stjerner. Kom forberedt og du skal ha det bra.

Selv om det er en del stengt på grunn av regnet nylig, er det verdt å gå den lille stien. Guiden min var Javier, og han var veldig hyggelig og fortalte oss hele historien om hvordan den lille stien ble opprettet, samt anekdoter fra andre besøk. Hvis du er redd for høyder, bør du ikke gjøre det.

Hose, the tour guide, was very good at providing information about the actual tour and the area around us. He made sure we were aware of the challenges on the tour and how to deal with them. The bicycles were very good and the batteries had plenty of capacity.

The tour was interesting, and well organized in every way.