Våre mest anbefalte ting å gjøre i Andalucía

Sevilla: Inngangsbillett til Royal Alcázar

1. Sevilla: Inngangsbillett til Royal Alcázar

Kjøp en inngangsbillett til Den Kongelige Alcázar i Sevilla, og beundre dette fantastiske middelalderske islamske palasset. Spaser rundt og beundre den fantastiske arkitekturen og de vakre hagene. Alcázar i Sevilla ble opprinnelig konstruert som et fort for Córdobas guvernører i Sevilla i 913, og er en fantastisk blanding av kristen og maurisk arkitektur. Stedet ble satt på UNESCOs verdensarvliste i 1987 og har blitt renovert flere ganger siden det ble bygd for 11 århundrer siden. Lær om hvordan den kristne kongen Fernando III flyttet inn i Alcázar da han fanget Sevilla i 1248, og hvor mange monarker som har bodd på slottet. Oppdag også Alcázars rolle som innspillingssted for TV-serien Game of Thrones.

Sevilla: Forbi-køen-billett til katedralen og Giralda

2. Sevilla: Forbi-køen-billett til katedralen og Giralda

Dra nytte av forbi-køen-adgang til katedralen i Sevilla, og utforsk den flotte kirken. Se verker av Goya og lær historien om stedet, hvis du velger alternativet for lydguide. Gå opp i klokketårnet Giralda for en spektakulær utsikt over Sevilla. Gå inn i katedralen og se graven til Christoffer Columbus foran Puerta del Principe. Gravstedet inneholder restene av oppdageren, selv om debatten fortsetter om hvorvidt beinene faktisk er hans. Lær om historien til katedralen og den kastiljanske kongen Fernando III, som erobret Sevilla fra sine Almohad-herskere og forvandlet den store moskéen fra 1100-tallet til en kirke. Se denne svimlende katedralen slik den er i dag, kjent som Catedral de Santa María de la Sede. Det er en av verdens største kirker, som huser bemerkelsesverdige verker av Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse verkene og mer ved å velge alternativet for lydguide.

Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco Show

3. Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco Show

Ta en spasertur gjennom historien og kulturen til Sevilla med et flamencoshow på Casa de la Memoria. Flamenco dateres tilbake til slutten av 1700-tallet, og er av enorm kulturell betydning for Spania, og illustrerer blandingen av de forskjellige etniske gruppene som har kalt det nasjonale hjemmet i århundrer. I et intimt teater som dateres tilbake til 1400-tallet, dykk inn i flamencoens fargerike verden mens dansere beveger seg til drivende gitarrytmer. Beundre forseggjorte kostymer og artistenes ubestridelige talent. Føl den følelsesmessige resonansen til flamencotradisjonen, og få en sterk forståelse for en kunstform som definerer en region.

Sevilla: Live Flamenco Dancing Show-billett på teateret

4. Sevilla: Live Flamenco Dancing Show-billett på teateret

Opplev den spennende dansen til en live flamencoforestilling på et strålende teater i Sevilla. Se 6 artister i verdensklasse veve en fortelling om lidenskap gjennom instrumentaler, sang og dans, og fordyp deg i andalusisk kultur. Gå din egen vei til Teatro Flamenco Sevilla-teateret og sett deg ned i setet ditt for å gjøre deg klar til forestillingen, eller kom litt tidligere for å nyte noen drinker i baren. Lytt til den myke melodien til gitarer som begynner liveopptredenen mens rytmen begynner å flyte. Beundre de fargerike antrekkene til danserne mens de snurrer rundt på scenen til flamencoen når sin finale.

Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra og Nasrid-palasser

5. Granada: Forbi-køen-billett til Alhambra og Nasrid-palasser

Med dagsbilletten kan du utforske Alhambra, Generalife og nasridenes palasser. Oppdag nasridenes palasser, som var residensen til kongene i Granada. Utforsk Alcazaba, Generalife, slottet til Karl V, badene i moskeen og se de vakre hagene. Beundre den overdådige arkitektoniske stilen til Alhambras festning og palasser. Alhambra var et palass, en festning og et citadell. Det ble opprinnelig bygget i 889 e.Kr., og var en gang hjemmet til mauriske konger og sultaner, og boligen til regjeringens toppmenn, hofftjenere og den kongelige garden.

Malaga: Seiltur med en katamaran med solnedgangsalternativ

6. Malaga: Seiltur med en katamaran med solnedgangsalternativ

Seil ut på havet for et avslappende katamarancruise og nyt utsikten til den fascinerende kysten av Málaga, mens solen sakte forsvinner bak fjellene. Lytt til avslappende musikk, med et glass tradisjonell spansk Cava-vin i hånden. Velg mellom en båttur med eller uten lysshow. Hopp om bord på en romslig katamaran i Málaga og start seileventyret ditt. Beundre solnedgang på Alboranhavet, mens du glir over bølgene. Nyt utsikten til Málagas silhuett mens lysene tennes. Oppgrader opplevelsen din med et glass cava, mens du deler dette øyeblikket med noen du elsker. Legg til et snev av magi til kvelden din med muligheten til å inkludere et romantisk lysshow og musikk, mens du seiler på det rolige Middelhavet. Deretter returnerer du til brygga du la ut fra for å avslutte cruiset. Avganger med levende musikk er tilgjengelig frem til midten av september. De kjøres på onsdager, fredager og søndager til spesialpris.

Málaga: Inngangsbillett til Museo Picasso Málaga

7. Málaga: Inngangsbillett til Museo Picasso Málaga

Picasso-museet i Málaga ble opprettet som svar på kunstnerens ønske om at hans verk skulle bli utstilt i byen der han ble født i 1881. Museet ble realisert takket være innsatsen til kunstnerens datter, svigersønn og barnebarn, som gav bort hoveddelen av kunstsamlingen, og Junta de Andalucía, som arrangerte det ambisiøse prosjektet viet til kunstneren. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, som ble erklært som et nasjonalmonument i 1939, og ble åpnet i hjertet av Málaga i 2003. Bygningen er en harmonisk miks av renessanse- og Mudéjar-elementer med rene, moderne linjer. Du finner fønikiske, romerske og arabiske ruiner i byggets underetasje. Denne billetten gir tilgang til den permanente samlingen, som inneholder eksempler på Picassos revolusjonerende innovasjoner. Se malerier, tegninger, skulpturer, keramikk og grafisk arbeid, fra hans første akademiske studier til hans personlige nyklassisistiske perspektiv. Beundre Picassos overlappende kubistiske former, hans eksperimenter i keramikk, hans tolkninger av de gamle mestrene og hans siste malerier fra 1970-tallet. Ta en pause og spis et lite måltid i hagekaféen til Palacio de Buenavista, som er ett av Málagas flotteste. Det perfekte stedet for å avslutte besøket ditt med en aperitiff, en lunsj, et mellommåltid eller en drink.

El Chorro: Guidet vandring på Caminito del Rey inkludert skyttelbuss

8. El Chorro: Guidet vandring på Caminito del Rey inkludert skyttelbuss

Nyt en fortryllende natur- og historievandring langs El Caminito del Rey (Kongens vei), sammen med en ekspertguide. Se dramatiske landskap og lær om historien til Desfiladero de Los Gaitanes-dalen. Møt guiden din i resepsjonen på Hotel La Garganta, ved El Chorro-juvet. Når gruppen er samlet (maks 30 personer per guide), tar guiden dere med til bussen, for å bli kjørt til den nordlige inngangen. Kryss den 3 kilometer lange gangbroen – bygget langs veggene i juvet – som ble innviet av kong Alfonso XIII av Spania. Kjenn på spenningen når du når høyder på opptil 101 meter og andre deler hvor bredden er bare 1 meter. På slutten av fotturen kommer du til den sørlige inngangen der du parkerte bilen, og kan slappe av i baren.

Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

9. Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

Oppdag Sevilla, en by full av liv og historie, mens du seiler på Guadalquivir-elven om bord i en båt med 2 dekk. Cruiset varer i 1 time og starter ved promenaden Paseo Alcalde Marqués del Contadero, ved brygga ved av Torre del Oro. Benytt denne muligheten til et flott cruise. Besøk Sevilla og forelsk deg i elven, som er hjertet av en by hvor gammelt og nytt kombineres som rik historie og moderne liv. Gå under vakre broer og beundre de ikoniske paviljongene til Sevilla Expo ´92 og den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929. Dessuten kan du se severdigheter, kirker og klostre, hvorav noen har blitt erklært UNESCOs verdensarvsteder.

Fra Málaga: Guidet vandring på Caminito del Rey m/ transport

10. Fra Málaga: Guidet vandring på Caminito del Rey m/ transport

Vandre på Caminito del Rey, en hengende gangvei omgitt av et vakkert landskap, sammen med en guide. Transport er inkludert fra Málaga. Underveis kan du høre om historien bak konstruksjonen av dette flotte ingeniørverket. Hopp om bord på en buss fra Málaga og reis til Ardales. Guiden gir deg en sikkerhetsorientering, og deretter er det bare å sette på seg hjelmene. Start enveisvandringen på Caminito del Rey ved den nordlige tilgangen og ta deg til den sørlige tilgangen. Gå forbi fjell som ble til for millioner av år siden og vertikale kløfter gravd ut av kraften fra Guadalhorce-elven. Lytt til historier om eventyrere og klatrere. Lytt til historier om kong Alfonso XIII, en av de mektigste mennene i spansk historie. Stien er 7,7 kilometer lang, men det er en enkel vandring sammen med guiden. Etter at vandringen er over, går du tilbake til bussen din og blir kjørt tilbake til Málaga.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Andalucía
Den mest folkerike regionen i Spania er en kulturell smeltedigel, med maurisk arkitektur, flamencoshow og mer.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Andalucía

Alle aktiviteter

834 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Andalucía

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Andalucía?

Flere reisetips for Andalucía

Vil du vite mer om aktiviteter i Andalucía? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Andalucía

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 168 869 vurderinger

Great trip the guide shirly was superb. She gave good information and spoke verry good english( and german,french,++). After we went in to the startingpointe, you can deside if you want to walk alone at your owne pace, or walk together with the guide. I walked with the guide and would recomend it. She had lots of information and humor. A bit before the end i walked by my self and then had time to grab a hotdog to eat at the stands at the finish.

Hose, the tour guide, was very good at providing information about the actual tour and the area around us. He made sure we were aware of the challenges on the tour and how to deal with them. The bicycles were very good and the batteries had plenty of capacity.

super opplevelse, buss kom punktlig og plukket opp. flott guide som informerte godt både på engelsk og spansk. lett og fin tur. trenger ikke holde følge med gruppen om man vil underveis. rask og effektiv retur.

En utrolig fantastisk tur, virkelig verdt et besøk for alle aldere!

The tour was interesting, and well organized in every way.