Legg til datoer

AmsterdamUtleie

Våre mest anbefalte Amsterdam Utleie

Amsterdam: Kanalcruise med ubegrenset drikke

1. Amsterdam: Kanalcruise med ubegrenset drikke

Du kan drikke i barer i hvilken som helst by i verden, men for en ekte opplevelse i Amsterdam er et partycruise på kanalene den beste måten å gjøre det på, samtidig som du beundrer severdighetene. Velg mellom et felles eller privat cruise. Dra fra sentrum og cruise gjennom noen av byens hovedkanaler. Du cruiser på elven Amstel og passerer de 7 broene samt noen flere skjulte perler, som bare en lokal skipper og vert vet å finne frem til. Cuiset ender ved samme sted som du startet, midt i sentrum, akkurat der du ønsker å være etter et cruise med fri bar.

Amsterdam: Partycruise inkludert adgang til nattklubb

2. Amsterdam: Partycruise inkludert adgang til nattklubb

Bli med på et partycruise for en ekte Amsterdam-opplevelse, langs byens verdensberømte kanaler. Nipp til et glass øl, vin og brus mens du beundrer ikoniske severdigheter som 7 broer og mer. Cruiset har avgang fra sentralstasjonen, hvor du cruiser inn i hjertet av byen hvor de viktigste kanalene er. Underveis nyter du åpen bar. Du cruiser på elven Amstel og passerer de 7 broene samt noen flere skjulte perler, som bare en lokal skipper og vert vet å finne frem til. Cruiset ditt ender ved Jungle Club, en av de beste dance-klubbene i Amsterdam.

Amsterdam: Åpen båttur med lokal guide

3. Amsterdam: Åpen båttur med lokal guide

Oppdag Amsterdam på den beste måten noensinne: fra vannet. Nyt et kanalcruise i en åpen båt mens du nyter den beste utsikten. Spør hva som helst til din private kaptein og guide som vet alt om Amsterdam fra høydepunkter til rik historie. Sett pris på den koselige atmosfæren til den åpne båten mens du lytter til endeløse historier om forskjellige attraksjoner i Amsterdam som går forbi. Velg mellom tre forskjellige ruter fra Damrak, Rijksmuseum eller Prins Hendrikkade for avreise.

Amsterdam: Sykkelutleie

4. Amsterdam: Sykkelutleie

Lei en sykkel for å få mest mulig ut av besøket ditt i Amsterdam. Sykle fra et landemerke til et annet, langs de vakre kanalene, gjennom det kunstneriske Jordaan-området, det berømte Red Light District, eller gjennom det fantastiske Vondelpark. Du kan også sykle ut av byen for en tur gjennom det vakre landskapet rundt Amsterdam, som det landlige Waterland eller det grønne Amstelland, langs Amstel-elven. Få veiledning om forskjellige sykkelruter, trafikk- og parkeringsregler og tilgang til en sykkel av høy kvalitet. Med 5 sykkelutleier i sentrum av Amsterdam, er du aldri langt unna nærmeste. Velg blant sykler med fot- eller håndbremser fra alle modeller og størrelser. Få sykkelen tilpasset høyden din, og ta fatt på eventyret ditt rundt i byen.

Amsterdam: Privat cruise med drinker og valgfrie snacks

5. Amsterdam: Privat cruise med drinker og valgfrie snacks

Ta inn skjønnheten i sentrum mens du utforsker de berømte kanalene i Amsterdam på et privat rundturscruise. Len deg tilbake og slapp av på en komfortabel åpen båt. La den lokale skipperguiden navigere gjennom kanalene mens du drar nytte av ubegrenset med øl, vin eller brus. Velg mellom en 90-minutters og 2-timers båttur og legg til et valgfritt snacksfat eller Prosecco under bestillingsprosessen, hvis du vil. Det valgfrie snackfatet inkluderer: 2 typer ost (ca. 400 gram) 2 typer pølse (ca. 350 gram) 2 brett med nyristede nøtter 2 brett provençalske oliven 4 hjemmelagde dipper: 2 tapenader, egg/trøffelsalat, hummus Brødpinner Franskbrød

Amsterdam: 1 times leie av pedalbåt

6. Amsterdam: 1 times leie av pedalbåt

Kanalsykling har vært en toppattraksjon i Amsterdam siden 1984. Lei din egen padlebåt og padle deg gjennom kanalene når du har lyst, og ta barna med for mye moro. Velg en 1 eller 1,5-times leie og tilpass ruten til dine interesser. Oppdag Amsterdams hovedattraksjoner i ditt eget tempo, og passerer mange av byens historiske bygninger underveis. Se Rijksmuseum, Anne Franks hus, samt andre attraksjoner som Golden Bend og de gamle byportene. Denne aktiviteten vil garantere dere alle mye moro, litt lett trening og sjansen til å oppdage noen vakre høydepunkter i byen.

Amsterdam: Go City Explorer Pass - Velg 3 til 7 attraksjoner

7. Amsterdam: Go City Explorer Pass - Velg 3 til 7 attraksjoner

Besøk 3, 4, 5, 6 eller 7 toppattraksjoner etter eget valg og spar opptil 50 %* sammenlignet med å kjøpe individuelle billetter med et Amsterdam Explorer Pass. Bla gjennom den inkluderte digitale guiden for å planlegge og bestille frem attraksjonene du vil besøke, og vis deretter den digitale eller trykte kopien av passet ditt på dagen. Discover This is Holland og sveve over Nederland på en 5D flysimulator, lær alt om bryggeprosessen på Heineken Experience, se samlingen av diamanter på en privat guidet tur med Royal Experience, nyt utsikten på 100 Highlights Cruise , og mange flere Med Amsterdam Explorer Pass kan du velge 3, 4, 5, 6 eller 7 attraksjoner fra følgende: • Heineken Experience • Rijksmuseum • DETTE ER HOLLAND • Moco Museum - Banksy med mer • A'DAM UTSIKKER • Amsterdam kanalcruise • Rotterdam, Delft og Haag Live guidet tur • Tour de BonTon • Livet til Anne Frank & Neighborhood Tour • Rembrandts Amsterdam Experience • House of Bols Cocktail Experience • Royal Experience - Royal Coster Diamonds • Keukenhof-tur (sesongbestemt - tilbake på våren) • Pedalbåt 1 time • MacBike sykkelutleie • Husbåtmuseum • Ferge til Muiderslot Castle (sesongbestemt - april til oktober) • Amsterdam slott Muiderslot • Volendam, Edam & Windmills Tour • Diamantmuseum Amsterdam • Zaanse Schans-tur • Museum Het Rembrandthuis • AMAZE Amsterdam - oppslukende audiovisuell opplevelse av ID&T • Stedelijk Museum Amsterdam • Madame Tussauds Amsterdam • Amsterdam Dungeon Attraksjoner og turer kan endres. Sjekk den digitale Go City-guiden som er inkludert på bekreftelseskupongen din for en fullstendig liste over inkluderinger, åpningstider og reservasjonsinstruksjoner, når det er aktuelt, før du drar. *Besparelser basert på reiseruter på Go City-nettstedet.

Amsterdam: Ssykkelutleie med gratis kopp kaffe

8. Amsterdam: Ssykkelutleie med gratis kopp kaffe

Lei en sykkel og se severdighetene i Amsterdam i ro og mak. Sukkelutleie-butikken ligger kun 10 minutters gange fra sentralstasjonen. Med på leien får du en gratis kopp kaffe på en kafé hvor du kan nyte den vakre utsikten over IJ. Denne populære kaféen holdt en gang middag for den nederlandske kongefamilien under en innvielse. Sykkelbutikken ligger rett ved siden av fergen som tilbyr en gratis tur til den nederlandske landsbygda, hvor typiske pittoreske fiskerlandsbyer venter. Ta med en piknikklunsj og sykle gjennom det vakre landskapet. Alle syklene er godt vedlikeholdt og leien inkluderer 2 låser og en sideveske for dine eiendeler. Med på leien vil du også motta et kart med tips om Amsterdams skjulte skatter og uunværlige steder, og instruksjoner om hvordan du kommer til landsbygda på sykkel. Et kundeservice-team er på plass for å gi deg tips om de beste spisestedene.

Aloha Amsterdam: Privat karaokebod med 100 000 sanger

9. Aloha Amsterdam: Privat karaokebod med 100 000 sanger

Legg litt musikk til hjertet av Amsterdam med privat utleie av en karaokebod på Aloha. Oppmuntre vennene dine til å reise seg og knuse favorittsangene sine med en katalog med 100 000 forskjellige låter å velge mellom. Ta deg til Aloha nær Amsterdam sentralstasjon og gå inn i din egen karaokebod. Sett opp mikrofonene og begynn å se gjennom sangkatalogen for å sette favorittene dine i kø. Syng av full hals med alle vennene dine og sett opp den andre mikrofonen for å bli med i en duett sammen. Le hele natten og bli en superstjerne.

Privat liten gruppe sykkeltur i nabolaget til Anne Frank

10. Privat liten gruppe sykkeltur i nabolaget til Anne Frank

De brukervennlige bysyklene med ikke mindre enn 7 gir er klare til å justeres til din høyde. Starter sykkelturen vil du følge elven Amstel, forbi holocaust-minnesmerker og stoppe flere ganger for mer dyptgående historier om andre verdenskrig. Etter en sykkeltur på mer eller mindre 4 km kommer du til River District hvor Anne Frank vokste opp. Huset hennes, barneskolen og bokhandelen der dagboken hennes ble kjøpt; alt ligger der. Dette rolige torget hvor guiden din vil fortelle deg historien om Anne Frank, livet hennes før og under gjemt, gjør det hele komplett. Du vil bevege deg rundt i nabolaget for å føle og se historien, før du returnerer til sentrum. Veiene som brukes til sykkelturen er roligere og mindre sprø enn det historiske sentrum, men det anbefales at du bare deltar hvis du allerede har sykkelerfaring. Denne sykkelturen tilbys på flere språk.

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Utleie

Hva er andre ting å gjøre enn Utleie som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Beste private tur for en gruppe på 8-10 personer. Den eneste jeg har funnet som gjør morgen private turer med drinker (rikelig mengde)/nederlandsk nibbles (mat må bestilles separat). Fantastisk mannskap, personlig service selv i siste liten, kunnskapsrik guide som var glad for å fortelle oss interessante historier om byen. Totalt sett var vi superfornøyde med alt, og jeg vil definitivt anbefale dem! Tusen takk for en vakker, glatt seilingsmorgen i solen! :)

Fantastisk opplevelse. Cruiset tok oss til steder vi ellers ikke ville ha besøkt til fots. Drinkene var i tilstrekkelig mengde og guidene veldig hyggelige!

etter et transportproblem var vi 45 minutter forsinket, men vi tok cruiset han ønsket til og med å hente oss der vi var

Flott avslappet tur, med en veldig hyggelig guide. Amsterdam fra kanalene, virkelig flott

Individuell ruteveiledning mulig, deilige drinker og Roman og Olivia var flott