Legg til datoer

Amsterdam Utendørsaktiviteter

251 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 16

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Siden jeg ikke er en stor kunst som setter pris på, ble jeg veldig positivt overrasket over at jeg faktisk kunne nyte tiden min og virkelig kunne sette pris på arbeidet hans. Forklaringene ved siden av bildene som på en måte fortalte historien, hjalp faktisk. Hans grundige, systematiske og vitenskapelige tilnærming var et vidunder å se, da han sakte gikk fra en amatør til elite, og skjermen prøver å vise denne progresjonen. Alt i alt, absolutt verdt det selv for kunst ikke-kjennere

Vi reiste dit den 19.01.23 med en liten gruppe på 18 personer fra Amsterdam. Vi var utrolig heldige med været. Solen skinte og ga oss en utrolig vakker utsikt. På grunn av den kalde årstiden var det ikke så mange turister på veien, så det var veldig trivelig på stedet. Det var nok tid til å se seg rundt både i ysteriet og i treskohytta. Etterpå har du nok tid til å gå rundt i landsbyen og, hvis du ønsker det, besøke en mølle. En velkommen forandring fra storbyens kjas og mas.

Dette var så gøy å gjøre med venner! Vi fikk se de vakre bygningene i Amsterdam, her om historien, ta noen flotte bilder, og det var ingen mangel på vin og ost! Jeg vil anbefale å gå på en vanlig historisk spasertur/cruise, så vel som ved slutten av turen var vi alle litt beruset og den yngre mengden var litt bøllete. Alt i alt fantastiske vibber hvis det er det du leter etter! :)

En flott opplevelse delt med moren min under turen til Amsterdam. Båten er sikkert en av de vakreste av dem som tilbyr dette kanalcruise, teamet er veldig tilgjengelig og vennlig, spesielt Morgane! Når det gjelder den lokale vin- og ostesmakingen, en skikkelig godbit! Det var flott, vi elsket det og anbefaler flaggskip på det sterkeste!

Jeg kjøpte lydturen for 5 Euro og fikk historiekunnskapen og betydningen av mange av rommene og maleriene de holdt. Tilgangen til hagene var verdt, men sørg for at du tar et kart for å støtte reisen din. Jeg tilbringer like mye tid i hagen som jeg gjorde i palasset.