Legg til datoer

Amsterdam Turer med sightseeing-cruise

  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
52 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Brugge

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Veldig fin opplevelse ved solnedgang. En lydguide lar deg følge besøket på flere språk samtidig. Eneste negative punkt: veibeskrivelsen for å komme til stedet fordi det er også et Canal Lover Amsterdam-skilt i morgen på stasjonen. For ikke å forveksle dette er ikke Dating Bridge. Møtepunktet er foran stasjonen overfor ibis-hotellet med et stort oransje skilt som indikerer elskere i veldig stort format.

En flott tur! Skipperen og verten vår var begge veldig vennlige, svarte på mange spørsmål og gjorde opplevelsen veldig hyggelig. Begge satte alle rolige på båten og hadde en enorm kunnskap om området og dets historie. Drinkene var rimelige og forslag til bitterballen fra skipperen hjalp oss på vei senere på ettermiddagen En stor takk fra oss og 5 * all round Takk til Cedric og Marieketh

Dette var et flott cruisealternativ for familien vår! Vi kjøpte snacksposene som tok litt press fra tidslinjen vår (ikke trengte å finne en restaurant og mate monstrene, jeg mener barna, før vi dro på cruiset). Barna fikk også sin egen aktivitetsbag og kunne lytte til barneversjonen av lydguiden. Vi var alle underholdt hele turen. Det var en flott måte å nyte kanalene på!

Båtsjåføren og studenten som ledet kanalcruise var flott. Veldig omgjengelige og begge kjente hverandre veldig godt. Dessverre var vi ikke så heldige med været, vi ventet på de større bygene under bruene. Vi ble til og med tilbudt gratis drinker, selv om de ikke kunne hjelpe været heller. Turen var veldig informativ og jeg vil gjøre det igjen når som helst :)

Husk du får ikke ost og vin når du bestiller online. Og det er et must. Koster 10 auro ombord.