Amsterdam
Transportation

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Transport

Hva er andre ting å gjøre enn Transport som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Burde kanskje stå på bekreftelsen at billettene til buss var på et billettkontor mot operaen, og ikke bare 1 minutts gange? Vi visste ikke at dere var så «store» og hadde stort billettkontor med gavebutikk, så vi sikta oss inn på småbebyggelsen etter ferja og brukte noen minutter. Burde kanskje også stå at ferja over dit går «bak» Central Station? Det stod overfor, så vi gikk rett over gata til de andre ferjene. Ellers var bussturen tur/retur upåklagelig med hyggelige sjåfører og fine busser:) Bussen hjem var full da vi ankom møtestedet ved retur fra parken, det regna og var kaldt. Kredit for at en ansvarlig snakket med en annen sjåfør (annet selskap?) og fikk ham til å ta med oss som stod igjen:))) Det var ikke kø i parken ved inngangen, så sparte ikke noe tid der ved å ha forhåndsbestilt, men sparte penger i henhold til hva det kosta for buss/inngang parken ved å forhåndsbestille. Tiden vi sparte var ved å ha noe informasjon på forhånd.

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

Fantastisk tur og ubeskrivelige vakre fargekombinasjoner på tulipanene

Vært fint om hvordan det fungerte ved registrering, før vi kom på bussen. Hadde startet tidligere, om vi visste prosessen. Vi nøt alt når vi kom frem :)

Husk å bestille billetter til alt, inkl. museer, det var fullt over alt. Vi var i AMS f o m 19/22, midt i blomstringen.

Nydelig park og effektiv busstur

Effektiv busstur som stoppet rett utenfor hovedinngangen. Nydelige tulipaner og også mye andre blomster. Anbefales.