Legg til datoer

Amsterdam Tilpasset rullestol

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Verksteder og kurs
  • Skytteltransport
156 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Keukenhof

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 42 144 vurderinger

Viktig, vi samlet kortene på flyplassen og tok 397-bussen til sentrum uten problemer. Vi gikk på mange tog, trikker, t-baner, busser og alt bra, men det eneste problemet er på vei tilbake til flyplassen, vi prøvde å sette oss på en 397-buss og sjåføren kastet oss bokstavelig talt av bussen og gjorde det ikke la oss forklare oss selv eller noe på en veldig dårlig måte. Vi er på et stopp midt i blinken som ikke passerte en annen buss til flyplassen eller noe. Vi bestemte oss for å prøve igjen med neste buss og sjåføren, som hadde et vennlig ansikt, var mer vennlig og uten problemer. Du må vise kvitteringen på at de sender deg til posten som sier shuttle til flyplassen 397 og sjåføren som ser bussnummeret lar deg passere uten problem. Men kortene er vel verdt det!

Jeg reiste med familien, og det var et godt valg. Når jeg beveget meg rundt med trikkene som forresten fungerer veldig bra, kunne jeg se alle hjørnene av denne vakre byen. Den eneste negative merknaden gjelder møtepunktet for buss 397. I e-postbekreftelsen for kjøp av billettene du mottar, IKKE stol på denne leveringsadressen "pin_large Dagen for aktiviteten Meeting point Unnamed Road, 1118 EK Schiphol, Nederland" bringer du oren fra den ekte som forøvrig ligger utenfor stasjonen.

Enkel å forstå, GVB App hjelper også med å navigere gjennom buss-, trikk- og t-banetjenester. Jeg og vennene mine kjøpte en 3-dagers transportbillett og følte at vi fikk pengene våre verdt. Ved å bruke alle 3 tjenestene, føler jeg at det er et viktig verktøy for å utforske Amsterdam forutsatt at du dekker £17 (gi eller ta) under reisen.

Vi bestilte passene før vi ankom Amsterdam, men for å hente dem fra informasjon på enkelte stasjoner, inkludert sentralstasjonen, må du absolutt være der før kl. På stedet skjønte vi at det var mulig å ta dem på de klassiske terminalene. november 2022.

Kortet for lokal transport sparte oss for mye tid og avstand på en bytur til Amsterdam - bare flyplasstransporten er litt kjedelig, noe som sannsynligvis ville vært raskere med tog, men det avhenger også av hvor hotellet ligger