Amsterdam
Tilbud og rabatter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 6 403 vurderinger

Dette likte vi begge, og mens jeg nyter en og annen, var Heineken interessert i hva man kunne lære om historien til dette gylne ølet. Vi fant de interaktive menneskene på forskjellige trinn i produktproduksjonen og tidligere historie la til det lille ekstra som var mye bedre enn en lydguide der du ikke kan stille dem noen spørsmål. For oss var den første prøven som var så søt et sjokk at vi ikke ville gi for mye bort i anmeldelsen min. Det er mange flere hyggelige overraskelser før denne turen avsluttes, og vi nøler ikke med å anbefale den som veldig interessant, informativ og vel verdt pengene John & Sue Eastbourne UK

Heineken Museum var bedre enn jeg hadde forventet! Den er full av veldig interessante ting, men massevis av morsomme ting å gå rundt også! Jeg elsket det faktum at det var en egen tur slik at du kunne gå rundt i ditt eget tempo og nyte alle de morsomme tingene du kan gjøre uten å bli stresset! Du lærer også mye om hvordan brygget Heineken & bakgrunnen om det hele.

Flott dag ute med å lære å brygge og lage Heineken-ølet, 2 gratis drinker på slutten avsluttet virkelig dagen, 1 negativ var det ingen som fortalte oss om vi ønsket å helle våre egne halvlitere på slutten i en slags konkurranse du trengte å behold 1 av dine 2 gratis drinker, vi hadde brukt begge tokenene våre i baren, bortsett fra dette var det en flott dag.

Veldig fin båttur på Amsterdam-kanalen! Pene landskap. Virkelig billig for en times tur (14 euro per person). Vi trenger ikke å velge en tidsplan, vi står fritt til å gå når vi vil mellom kl. 09.00 og 22.00, så du trenger ikke å løpe hvor som helst for å være i tide.

Museet er fantastisk med en sterkt anbefalt lydguide. Cruise også veldig bra.