Legg til datoer
Amsterdam

Seil- og båtturer

  • Vannaktiviteter
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Seil- og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Seil- og båtturer som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Hvilken Amsterdam Seil- og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 17 934 vurderinger

Siden det var ca 32 grader varmt på turdagen hadde vi absolutt lyst til å kjøre "åpent"..alltid litt vind.....super! Reisen tok ca 1 1/2 time... men det var også en liten "ulykke" og vi ble litt ramponert. Kapteinen vår og hennes kollega taklet det veldig bra og fortsatte programmet etter en kort pause. Begge to vekslet på å forklare bygningene som er verdt å se og relevant informasjon. Passasjerene var involvert, noe som hadde høy underholdningsverdi. Alle som ville kunne fortsatt innta alle slags drikke om bord.....Billettkontroll og betaling fant sted kort tid før slutten av turen. Alt i alt veldig vellykket....det var gøy.....

Beste private tur for en gruppe på 8-10 personer. Den eneste jeg har funnet som gjør morgen private turer med drinker (rikelig mengde)/nederlandsk nibbles (mat må bestilles separat). Fantastisk mannskap, personlig service selv i siste liten, kunnskapsrik guide som var glad for å fortelle oss interessante historier om byen. Totalt sett var vi superfornøyde med alt, og jeg vil definitivt anbefale dem! Tusen takk for en vakker, glatt seilingsmorgen i solen! :)

Et interessant cruise. Lydguide fungerte bra, 17 språk var tilgjengelig. Vi var uheldige som hadde en stor gruppe på 45 (voksne + barn) om bord, som ikke viste noen respekt. Lagde ganske mye lyd og var ikke interessert i det hele tatt. Skipperen stoppet til og med båten en stund for å be igjen (3. gang) om å være stille slik at medseilerne kunne nyte turen. Men uheldigvis. Fortsatt hatten av for skipperen for å være så rolig.

Veldig fin opplevelse ved solnedgang. En lydguide lar deg følge besøket på flere språk samtidig. Eneste negative punkt: veibeskrivelsen for å komme til stedet fordi det er også et Canal Lover Amsterdam-skilt i morgen på stasjonen. For ikke å forveksle dette er ikke Dating Bridge. Møtepunktet er foran stasjonen overfor ibis-hotellet med et stort oransje skilt som indikerer elskere i veldig stort format.

Det er ikke mye å se ved demningen, jeg hadde lett hoppet over etappen. Giethoorn på sin side er rett og slett vakker, det ser ut til å være i et eventyr! Guiden, Oxana, var alltid tilgjengelig og imøtekommende, hun forklarte mye både på vei ut og på vei tilbake med buss. Sterkt anbefalt!