Legg til datoer

AmsterdamSeil- og båtturer

Våre mest anbefalte Amsterdam Seil- og båtturer

Amsterdam: Privat BBQ Cruise med personlig kokk og drinker

1. Amsterdam: Privat BBQ Cruise med personlig kokk og drinker

Velsmakende mat, drikke og båtliv på Amsterdams kanaler er funksjonene for denne unike turen. Nyt byens severdigheter sammen med en velsmakende (vegetarisk) BBQ-meny på dette 2-timers private cruiset. Det private cruiset tar deg langs Herengracht, Keizersgracht og Prinsengracht, og ved Red Light District. Opplev historien og hotspots i hovedstaden mens du slapper av ombord. BBQ-meny: Pepperbiff, Shashlick, 2 grillspyd med kyllingsatay, pølser, hamburger Salater: Rå grønnsaker, poteter, russisk og agurksalater Sauser: Hvitløk, cocktail, BBQ og satay Ekstrautstyr: Focacciabrød og urtesmør Vegetarmeny: Vegetarisk satay, grønnsaksburgere, vegetarisk kylling og grønnsaksspyd Salater: Rå grønnsaker, poteter, russisk og agurksalater Sauser: Hvitløk, cocktail, BBQ og satay Ekstra: Focacciabrød og urtesmør Forfriskninger: Ubegrenset øl, vin og brus

Amsterdam: Privat tur med ølbåt

2. Amsterdam: Privat tur med ølbåt

Få festen i gang om bord på en øl-båt i Amsterdam, og nyt et 90-minutters cruise rundt i byens kanalbelte. En perfekt dag for deg og dine venner venter på den private båten, som seiler til noen av byens høydepunkter. Så fort du er om bord kan du sette deg tilbake på de komfortable putene og nyte opp til 4 bokser øl per person. Driv forbi handelshusene fra gullalderen til Amsterdam. Slapp av og ha det gøy underveis. Hvis du går tom for øl, kan du alltids kjøpe mer om bord. Båtturen er privat for din gruppe og passende for mellom 8 og 34 personer, og du kan avtale å bli sluppet av på det stedet du ønsker. Velg en tur med ølbåt for en enkel fest.

Giethoorm og Exploring the North of the Netherlands Tour

3. Giethoorm og Exploring the North of the Netherlands Tour

Din private guide vil kjøre deg direkte til den pittoreske landsbyen Giethoorn (75 min). Sentrum av landsbyen er bilfritt, så den eneste måten å komme seg rundt på er med båt eller til fots. Guiden din vil forvandle seg til kapteinen din og ønske deg velkommen om bord på en typisk "punter", en liten nederlandsk flatbunnet båt designet for å seile i grunt vann for en privat en times tur gjennom Giethoorn. Etter at du er tilbake på tørt land, blir du med guiden din for en kort spasertur som gir deg et annet perspektiv på denne perfekte lille landsbyen. Etter at du har forlatt Giethoorn, kjører du gjennom landsbygda til Hasselt, en historieboklandsby utenfor allfarvei. I Hasselt vil du vandre med guiden din gjennom gamlebyens brosteinsgater, lære om historien og hvorfor den heter "Lille Amsterdam".

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Seil- og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Seil- og båtturer som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt