Legg til datoer

Amsterdam Økoturisme

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Keukenhof

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 578 vurderinger

Billetten for flere dager er virkelig en god idé, og du bør ha den hvis du ikke vil gjøre alt til fots eller til og med på sykkel. Jeg syntes det var tungvint at billetten bestilt på nett måtte gjøres om til kort igjen i billettluken. Ellers er det ukomplisert å bruke offentlig transport.

Sterkt anbefalt, bare bruk offentlig transport på en avslappet måte og bli kjent med Amsterdam over og under bakken. Sightseeing på toget gir en oversikt for å oppdage ting som er verdt å se. Aldri lange ventetider på bussholdeplassene, bare flott! Vi elsket det.

Uunnværlig fordi selv om Amsterdam er liten, ville gå hele dagen ha slitt oss for mye og ville ha ødelagt oppholdet vårt. Billetten må hentes hos GVB-byrået som ligger utenfor stasjonen (gå ut av stasjonen ved hovedinngangen, kryss trikkelinjen, bygget er der).

Veldig bra og tilgjengelig nesten overalt, men det faktum å måtte gå til stasjonen for å bytte kupongen er virkelig ikke praktisk, kaster bort tid og vi måtte gå for å hente kupongen siden strekkoden til applikasjonen ikke er gyldig.

Ha briller på. Av og til vanskelig å vite hvilken retning de går...