Amsterdam
Natteliv og barer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Natteliv og barer

Hva er andre ting å gjøre enn Natteliv og barer som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 668 vurderinger

Reservasjonen gjøres superenkelt via nettet. De sender deg møtepunktet og de perfekte veibeskrivelsene. Gutta var super hyggelige og de forklarte historien til byen. Du kunne få alt du ville av drinker, øl, vin og brus. Turen var veldig fin. Vi var en gruppe på 16 personer og vi var i stand til å bestille uten problemer. I tilfelle det regnet måtte båten dekke seg. Heldigvis hadde vi en strålende dag.

Vi har vært med en gruppe som har vært sammen med Amsterdam Nightlife Ticket, og det var veldig bra! Vi går langs danscafe's en stille diskotek og overall kregen vi en varm mottakst med nesten overal en shotje. Vrolijke mennesker og en fin service fra Amsterdams natteliv til vi en fles champagne har hentet ved en oppgradering!

Guiden vår var veldig kunnskapsrik. Min eneste klage er at det ble registrert for turen 6:00 og endte opp med å måtte vente til 8:00 for en engelsktalende guide. Det var delvis min feil siden jeg ikke har mobiltelefontjeneste i Europa, og selv om de prøvde å kontakte meg, mottok jeg ikke meldingen før jeg var tilbake på hotellet.

Flott opplevelse å gjøre i en gruppe med mulighet for å ha musikk i hodetelefoner!

Båtturen var flott, personalet vennlig og nok drinker om bord.