Legg til datoer
Amsterdam

Museer og utstillinger

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
86 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 86

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Hvilken Amsterdam Museer og utstillinger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Mer enn utmerket! Du kunne ikke passere Amsterdam uten å gjøre denne aktiviteten, ølfan eller ikke. Aktiviteten starter med et besøk på et lite museum som sporer Heinekens historie. I den andre delen vil du bli tilbudt å gjøre mange aktiviteter som du også kan ta vare på med bilder. Og prikken over i-en: smake på to øl i en bar med atmosfære og en butikk med mange avledede produkter til rimelige priser.

En må se for å fullt ut sette pris på det nederlandske gyldne århundre. En hel etasje, den andre, er dedikert til det syttende århundres rikdom, bestående av hele samlinger av keramikk, dyrebare gjenstander, møbler og malerier av de viktigste flamske malerne som Rembrandt og Vermeer. Kort sagt, for enhver smak så jeg gjentar absolutt må se.

Hvis du ikke snakker engelsk kan starten på kurset være litt vanskelig da forklaringer gis på engelsk. Men når vi er alene, får besøket en helt ny betydning og overrasker oss på alle punkter! Det er en flott opplevelse, og du vil ikke være over det (selv om du ikke liker øl). I tillegg vil du få for pengene dine, og mer enn det.

Dette var en flott opplevelse, det var morsomt og veldig organisert. Det var en selvstyrt tur som betydde at du kunne ta den i ditt eget tempo i stedet for å skynde deg rundt når det er en guidet tur. Vi var også litt tidlig ute og fikk lov til å slippe inn tidlig og det var ingen spørsmål.

Optimal tilgjengelighet med trikk. Museumplein stopp. Fint museum med mange interessante utstillinger, spesielt vakre malerier av Rembrandt som er verdt å se! Det er best å planlegge et besøk om morgenen, museet blir veldig overfylt fra middag!