Legg til datoer
Amsterdam

Museer og utstillinger

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
85 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 85

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Hvilken Amsterdam Museer og utstillinger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

En må se for å fullt ut sette pris på det nederlandske gyldne århundre. En hel etasje, den andre, er dedikert til det syttende århundres rikdom, bestående av hele samlinger av keramikk, dyrebare gjenstander, møbler og malerier av de viktigste flamske malerne som Rembrandt og Vermeer. Kort sagt, for enhver smak så jeg gjentar absolutt må se.

Utformingen av museet i henhold til hans livsreise var forfriskende. Lydguiden var nyttig mens du gikk fra område til område, i likhet med alle museumsansatte jeg møtte. Så mange av hans fineste kunstverk å se! Kafeen og butikkene var hyggelige - beste opplevelsen på et museum jeg har hatt!

Optimal tilgjengelighet med trikk. Museumplein stopp. Fint museum med mange interessante utstillinger, spesielt vakre malerier av Rembrandt som er verdt å se! Det er best å planlegge et besøk om morgenen, museet blir veldig overfylt fra middag!

Hvis du snakker engelsk godt og er entusiastisk over den mørke historien til Amsterdam, er dette stedet for deg. Skuespillerne er alle overbevisende og følger deg fantastisk gjennom de mørke smugene i Amsterdam mens de forteller byens historie.

Kult mannskap, kule historier, skremmende, men ikke hjerteinfarkt som så perfekt!