Amsterdam
Mat og drikke

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Veldig bra! Våre guider Jan & Willi var bare utrolig morsomme. Vi lo mye og drakk også mye, du kan lene deg tilbake og slappe av og nyte en kul Heineken eller en musserende vin. Vi vil gjøre denne turen igjen neste gang, det er ingen bedre måte å starte natten i Amsterdam på;) På slutten av turen vil du bli ført til en shot bar, hvor du får 2 shots for prisen av en, herfra en mangler et par scener av kvelden. Tusen takk Få din guide og en stor takk til Jan & Willi fortsetter også :)

Jeg har gjort få elvecruise tidligere, men dette er som ingen andre! Charlie er den mest fantastiske guiden jeg noensinne har hatt, hun fortalte historier fra fortiden og nåtiden. Vin og adels stilig arrangert, og du sitter som et rundt bord. Nipper til vin og seiler, pakket med tepper levert av dem. Du kan ikke forestille deg noe koseligere i januar i Amsterdam! En stor takk, Charlie!

Vi hadde en fantastisk kveld med mye moro. Gruppen fikk oss til å svare på alle spørsmål vi hadde og var så vennlige og greie. Ville bestille igjen med en gang, men det var dessverre ikke lenger en ledig dato. Absolutt å anbefale!

Flott opplevelse å gjøre i en gruppe med mulighet for å ha musikk i hodetelefoner!

Båtturen var flott, personalet vennlig og nok drinker om bord.