Legg til datoer
Amsterdam

Lydguider

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
  • Andre opplevelser
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 51

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Lydguider

Hva er andre ting å gjøre enn Lydguider som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 41 168 vurderinger

Virkelig et uventet besøk. Synd, men at vi hadde betalt for å følge henne på italiensk, og vi fant oss selv å følge henne på strengt engelsk. Mer problem for partneren min som ikke snakker det i det hele tatt ... Jeg påpekte dette til representantene for strukturen og de svarte at de flere ganger har kommunisert til deg ineffektiviteten til oversettelsessystemet deres, og at til tross for dette fortsetter du å selge besøkene på italiensk og dem for å samle inn klager som vår!

Et interessant cruise. Lydguide fungerte bra, 17 språk var tilgjengelig. Vi var uheldige som hadde en stor gruppe på 45 (voksne + barn) om bord, som ikke viste noen respekt. Lagde ganske mye lyd og var ikke interessert i det hele tatt. Skipperen stoppet til og med båten en stund for å be igjen (3. gang) om å være stille slik at medseilerne kunne nyte turen. Men uheldigvis. Fortsatt hatten av for skipperen for å være så rolig.

Veldig fin opplevelse ved solnedgang. En lydguide lar deg følge besøket på flere språk samtidig. Eneste negative punkt: veibeskrivelsen for å komme til stedet fordi det er også et Canal Lover Amsterdam-skilt i morgen på stasjonen. For ikke å forveksle dette er ikke Dating Bridge. Møtepunktet er foran stasjonen overfor ibis-hotellet med et stort oransje skilt som indikerer elskere i veldig stort format.

Wow, Van Gogh-museet er vakkert. Jeg ante ikke at Van Gogh hadde så mange forskjellige kunststiler. Museet er satt opp ekstremt bra, det er ikke forvirrende, og du vil ikke gå glipp av noen av utstillingene. Det var ganske mange mennesker der (utsolgt) dagen vi besøkte (slutten av juni), men det føltes ikke så overfylt.

Utformingen av museet i henhold til hans livsreise var forfriskende. Lydguiden var nyttig mens du gikk fra område til område, i likhet med alle museumsansatte jeg møtte. Så mange av hans fineste kunstverk å se! Kafeen og butikkene var hyggelige - beste opplevelsen på et museum jeg har hatt!