Legg til datoer

Amsterdam
Inngangsbilletter

Inngangsbilletter

Våre mest anbefalte Amsterdam Inngangsbilletter

Amsterdam: GVB-billett for offentlig transport

1. Amsterdam: GVB-billett for offentlig transport

Opplev Amsterdam uten stress med et ubegrenset reisekort til alle offentlige transportnettverk som drives av GVB i hele byen. Kjøp en dagsbillett eller en flerdagsbillett som passer dine planer best. Reis med metro, trikk, buss og ferge, og opplev byen som en lokal innbygger. Det er enkelt å bruke billetten. Bare last ned GetYourGuide-appen når du skanner e-billetten. Ikke bruk e-billetten i en PDF-leser, og ikke bruk en utskriftsskjerm når du reiser. Hvis du gjør det, risikerer du dobbel belastning av bankkortet ditt! Billetten din er gyldig fra det valgte tidsrommet. Hvis du har ytterligere spørsmål, eller hvis billetten din ser ut til å være defekt, kan du enkelt henvende deg til et av de angitte servicestedene.

Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet

2. Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet

Som en av Amsterdams mest populære attraksjoner trekker Van Gogh-museet over en million besøkende hvert år. Med denne billetten kan du  oppdage over 200 malerier, 500 tegninger og mer enn 750 brev fra Van Gogh, i ditt eget tempo. Få tilgang til et bredt spekter av permanente og midlertidige utstillinger.  Van Gogh-museet i Amsterdam huser verdens største samling av Vincent van Goghs malerier, og transporterer besøkende på en fascinerende reise gjennom livet til kunstneren og hans samtidige. Museet introduserer hele historien: kunstneren, konteksten, Van Goghs personlige ambisjoner, hans følelser, mytene som omgir ham, og hans innflytelse helt frem til i dag. Van Gogh-museets samling inkluderer verdensberømte malerier som Solsikker, Mandelblomst og Potetspiserne.  Museet arrangerer også tre midlertidige utstillinger hvert år. Van Gogh-museet er åpent 365 dager i året. Billetter er kun tilgjengelig på nettet. Gå ikke glipp av denne opplevelsen, bestill på forhånd. Besøkende kan oppdage mer om Van Gogh og hans samtidige med multimediaguiden som er tilgjengelig på 11 språk. Med mer tid til å utforske museet, kan du gå rett inn til de fantastiske samlingene som utstilles.

Amsterdam: Klassisk båtcruise med ost og vin som tilvalg

3. Amsterdam: Klassisk båtcruise med ost og vin som tilvalg

Slapp av på et kanalcruise gjennom de UNESCO-verdensarvlistede kanalene fra Amsterdams gullalder. Se byens høydepunkter som Magere Brug-broen, Red Light District og den gamle havnen. Du har muligheten til å velge et standard cruise eller et cruise med ubegrenset smakfull nederlandsk ost, vin og annet drikke. I løpet av cruiset forteller den lokale skipperen deg om den lokale historien, mens du seiler forbi severdighetene i Jordaan-distriktet og Magere Brug-broenpå Amstelelven. Beundre utsikten til deler avRed Light District, de tidligere slusene og den gamle havnen. Ta bilder av den staselige arkitekturen til Sjøfartsmuseet og detprestisjetungeboligområdet Gouden Bocht. Seil forbi historiske steder som Anne Franks hus. Still gjerne guiden spørsmål om byen, be om anbefalinger om ting å gjøre og steder å spise.

Heineken Experience, Amsterdam: Adgangsbillett

4. Heineken Experience, Amsterdam: Adgangsbillett

1867 var et bra år for øl. Det var året Gerard Adriaan Heineken bygget nytt bryggeri i hjertet av Amsterdam. I det gamle bryggeriets pumpende hjerte kan du ta et dypdykk i en verden av Heineken-øl.   På en 1,5-timers selvguidet omvisning kan du lære om selskapets arv, bryggeprosessen, Heinekens innovasjoner og hva som trengs for å servere en verdensberømt øl. Det blir dessuten en kort presentasjon på engelsk inne i fabrikken.   Finn ut av de 4 naturlige ingrediensene som utgjør denne ølen, og oppdag at varemerket sponser store arrangementer som Formel 1, UEFA Champions League og Rugby World Cup. Og naturligvis kan du avslutte omvisningen med å skåle med nye venner.

Amsterdam: Inngangsbillett til Rijksmuseum

5. Amsterdam: Inngangsbillett til Rijksmuseum

Unn deg selv en fantastisk dag i Rijksmuseum, som er et av Amsterdams største museer og ligger i hjertet av byen. Rijksmuseums internasjonalt høyt respekterte samling inneholder noen av landets mest kjente verk, inkludert historisk kunst av Vermeer, Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh og andre. Du kan beundre Rembrandts «Nattevakten», som henger i en vakkert opplyst hall som lar besøkende nyte hver minste detalj. Beundre også «Den jødiske bruden». Dette siste maleriet fikk Vincent van Gogh til å ta til tårene, da han etter å ha besøkt Rijksmuseum kort tid etter at det åpnet, skrev i et brev at han var villig til å gi opp 10 år av livet sitt for å sitte foran maleriet i 2 uker og kun spise en tørr brødskorpe. Du kan forvente mye mer enn kun malerier fra de nederlanske mesterne fra gullalderen. Rijksmuseums ekspansive, stemningsfulle samling inkluderer også Delftware, skulpturer, arkeologiske gjenstander, klær, asiatisk kunst, trykk, gjenstander fra nederlandsk sjøfartshistorie og mange andre kulturelt betydningsfulle gjenstander, alt sammen for å gjenfortelle 800 år med nederlandsk historie levende i en global kontekst. Samlingen er naturligvis ikke låst i den fjerne fortiden. Her kan du også se nye gjenstander som den Mondrian-inspirerte kjolen av Yves Saint Laurent fra 1965. Det største forsknings- og restaureringsprosjektet noensinne har startet for «Nattevakten». Dette skjer direkte i museet og du kan være en del av det ved å støtte prosjektet med en donasjon.

Amsterdam: Kanalcruise i byen

6. Amsterdam: Kanalcruise i byen

Nyt sentrum av Amsterdam, et sted som er på UNESCOs verdensarvliste på denne kanalturen i Amsterdam. Bli overrasket over de nydelige kanalhusene fra 1600-tallet, gamle kjøpmannshus fra den nederlandske gullalderen, sjarmerende broer og de nederlandske syklistene. Hopp om bord i en komfortabel båt og gå forbi Anne Frank-huset og Westerkerk. Gli forbi mer enn bare gamle bygninger, mens du beundrer nye, arkitektoniske mesterverk som er bygget langs Piet Heinkade ved IJ-elven. Under cruiset kan du avdekke alt den nederlandske hovedstaden har å tilby på 75 minutter. Hold kameraet i nærheten for å ta noen misunnelsesverdige bilder. Bestill kanalturen i Amsterdam nå og gå om bord i en av de berømte blå båtene. Ta inn høydepunktene i Amsterdam og opplev byen slik den virkelig er. Nyt severdigheter som Gouden Bocht (Gullsvingen), Overhoeks (byens nyeste kvartal), musikkbygningen i havnen og den imponerende kopien av et VOC-skip utenfor Det maritime museet.

Amsterdam: Adgangsbillett til Upside Down Museum

7. Amsterdam: Adgangsbillett til Upside Down Museum

Tre inn i en opp-ned verden, hvor du får se Nederland på en ny og innovative måte. Med 25 morsomme innstillinger har du sjansen til å poste fantastiske opplevelser på sosiale media – opp ned. Ta tak i vennene dine og hopp ut i et nederlandsk isbad, eller kjør med en opp-ned t-bane. Dans til rytmen av din egen stille disco-beat i en opp-ned nattklubb, fly bort i en ekte privatjet, og hopp inn i en stemmeaktivert ballbinge med LED-lys og boblebad. Etter at du har laget imponerende innhold, kan du slappe av i Upside Down Café, mens du nyter fargerike smørbrød og søtsaker. Nipp til en berømt freakshake før du drar hjem. På fredager og lørdager kan du nyte en fantastisk cocktailkombibillett med live DJ-er etter kl. 17:00.

Amsterdam: Kanalcruise med luksusbåt og ubegrenset antall drinker

8. Amsterdam: Kanalcruise med luksusbåt og ubegrenset antall drinker

. Se bygningene fra 1600-tallet som ligger langs de berømte kanalene, samt nye stilige bygninger som viser den innflytelsesrike byen fra det 21. århundre som Amsterdam har blitt. Seil forbi Hermitage Museum, og gli deretter forbi Skinny Bridge, det posh Amstel Hotel og det sjarmerende nabolaget Grachtengordel. Nyt en utendørs båtopplevelse på en solrik dag, eller hold deg varm med et beskyttende overtrekk på kjøligere dager. I vintermånedene kan du slappe av på en lukket båt som holder deg varm. Dra nytte av fleksibiliteten med en engangsbillett som kan brukes på hvilken som helst av båtturene med avgang i løpet av den timen du har bestilt. Velg alternativet med ubegrenset drikke hvis du vil nyte vårt utvalg av øl, vin og brus. Hvis du har valgt alternativet uten drikkevarer, kan disse fortsatt kjøpes om bord. Mellom november og februar bruker vi åpne båter når værforholdene tillater det, og bytter til lukkede båter når det er nødvendig.

Amsterdam: Inngangsbillett til Icebar med 3 drinker

9. Amsterdam: Inngangsbillett til Icebar med 3 drinker

Nyt forfriskende drinker i 10 minusgrader på Amsterdams isbar, bokstavelig talt byens kaldeste bar, med denne adgangsbilletten. Få vinterklær, en velkomstcocktail og 2 valgfrie drikker under besøket. Når du har løst inn kupongen din og har fått tildelt en tid, kan du oppleve dette utrolige stedet som nesten utelukkende består av is. Alt fra vegger til møbler til glasset du drikker av, er laget av is. Når du kommer inn i baren ser du først loungen, hvor du kan ta en velkomstcocktail eller en øl hvis du ønsker det. Denne første delen av Amsterdam Icebar er deilig og varm. Etter en frisk velkomstdrink i loungeområdet, kan du pakke deg inn i vinterklærne du har blitt tildelt og nyte den stemningsfulle lyssettingen og isbarens isskulpturer. Velg mellom to forskjellige smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rum, Heineken øl eller appelsinjuice. Inni i isbaren kan du være opptil 20 minutter. Du kan henge med i loungen så lenge du vil, og prøve et utvalg av deilige cocktailer. "Cool"-faktoren går lenger enn bare inneklimaet. Den stemningsfulle belysningen og partylåtene gjør opplevelsen komplett.

Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

10. Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

Oppdag den unike skjønnheten av Amsterdam om kvelden på et kveldscruise. Beundre lysene, broene og kanalhusene, og se en ny side av byen. Gå om bord på cruiset og start omvisningen din. Se de staselige varehusene fra 1600-tallet i den nederlandske hovedstaden gli forbi. Beundre de hundrevis av broene og ikoniske bygningene langs kanalene mens du cruiser gjennom byen og beundrer den opplyste Magere Brug. Nyt den vakre utsikten og lytt til en lydguide med informasjon om byen. Se det beste Amsterdam har å by på og fordyp deg i byen om kvelden mens du nyter sjarmen av et cruise med en familiedrevet bedrift. Opplev en annerledes atmosfære i byen under nattehimmelen. Legg til en snackboks til bestillingen din og nyt noen snacks og drinker mens du cruiser. Kos deg med chips, popcorn, stroopwafels og saltede peanøtter med en brus, øl eller et glass vin mens du seiler gjennom Amsterdams kanaler.

105 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Amsterdam

Amsterdam

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Inngangsbilletter

Hva er andre ting å gjøre enn Inngangsbilletter som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 37 836 vurderinger

Det er bedre å spesifisere ved bestilling at inngangspenger til bruket, fergen og besøket på treskofabrikken ikke er inkludert.

Helt fantastisk! Flott atmosfære, flotte mennesker. Vi elsket hvert minutt!!

det var mer teatralsk enn vi forventet, noe som var en bonus! kjempe moro

Alt var perfekt, de 2 skuddene inni og cocktailen etterpå passet bra

Personalet er fantastisk! De topper virkelig hele opplevelsen.