Adgangsbillett

Amsterdam: Amsterdam Dungeon-inngangsbillett

Aktivitetsleverandør: The Amsterdam Dungeon

Amsterdam: Amsterdam Dungeon-inngangsbillett

Aktivitetsleverandør: The Amsterdam Dungeon
Snart utsolgt Bestilt 13 ganger i går

Fra NOK 245 per person

Snart utsolgt Bestilt 13 ganger i går

Forbered deg på å le og skrik mens du utforsker 500 år med Amsterdams mørke historie med en inngangsbillett til Amsterdam Dungeon.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Reis gjennom 500 år med Amsterdams fryktelige historie ved Amsterdam Dungeon
 • Se interaktive show med levende skuespillere
 • Forbered deg på både å le og bli skremt
 • Møt hekser, inkvisitorer og torturister
Beskrivelse
Amsterdam Dungeon er en unikt spennende attraksjon som vil ta deg tilbake til Nederlands farligste fortid. Se, hør, føl og (ahem) lukt de kjølig morsomme karakterene fra de "dårlige gamle dagene" når de kommer til liv foran deg. Vil du miste deg selv i frykt eller i glede? Uansett, det ser ikke bra ut for undertøyet ditt. Flere forskjellige show og et team på ti profesjonelle skuespillere vil gi en uforglemmelig forestilling som vil være skremmende og morsom på samme tid, avhengig av din toleranse for frykt. Noen av attraksjonene inkluderer å finne veien ut av en mørk labyrint, være vitne til en heksebrenning, møte spøkelset til en torturert kvinne og bli stilt for retten av en spansk inkvisitor. Oppdag det nyeste showet "The Flying Dutchman" der en forbannet legende kommer til live. Vil du overleve hans hevn? I 1651 befinner du deg i en røff bar i gamle Amsterdam. 10 år etter at det legendariske skipet The Flying Dutchman forsvant, venter en uhyggelig bareier på returen til den forbannede kapteinen som er ute etter hevn. Kun midlertidig – juli og august 2022: Kom ut, kom ut, hvor enn du er! I sommer skal vi spille Hide and Seek... Vil du kunne komme deg gjennom de trange gatene i Amsterdam uten å bli tatt? Vinneren overlever ... taperne ... vil BRENNE!
Inkludert
 • En drink ved Dungeon bar
 • Guidebok
 • Bilder
Ikke egnet for
 • Barn under 10 år

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Amsterdam Dungeon ligger en 5-minutters spasertur fra demningen, eller en 15-minutters spasertur fra Amsterdam sentralstasjon. Hvis du vil bruke offentlig transport kan du ta metro 52 (Noord/Zuid) og gå av på Rokin stasjon. Du kan også ta trikk 4, 14 og 24 til Rokin stasjon.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Ikke tillatt

 • Kameraer
 • Mindreårige uten ledsager

Godt å vite

 • Det er ikke lov til å ta bilder inne på Amsterdam Dungeon.
 • Forestillingene kan oppleves som skremmende og det er derfor ikke anbefalt for barn under 10 år. Gjester under 13 år må kom i følge med en voksen.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 554 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,3/5
 • Verdi for pengene
  4,3/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,6/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Jeg elsket virkelig denne opplevelsen. Det er veldig unikt og smart at de diskuterer Amsterdams historie på en tematisk måte. Hver medarbeider var fantastisk og holdt seg i karakter. Det var en veldig hyggelig, morsom og informativ begivenhet. Den eneste grunnen til at jeg ga den 4 er fordi jeg følte at gruppestørrelsene var for store, så til tider var det vanskelig å se hva som skjedde. Ellers anbefaler jeg å gjøre dette for å oppleve noe annerledes og verdt det!

Les mer

10. juli 2022

En flott idé for en aktivitet å gjøre i Amsterdam, spesielt når det regner! Stemningen er veldig vellykket, og skuespillet imponerende. Denne opplevelsen lar både lære ting om byen Amsterdam og dens historie mens du virkelig deltar i de forskjellige scenene. Jeg anbefaler på det sterkeste !

3. november 2021

Dette var et så underholdende show å oppleve! Veldig interaktiv med den lille gruppen du er plassert i og skuespillerne spilte ut av mengden. Både morsomt og hoppeskummelt til tider, vi likte det utrolig! Vi elsket at det var et engelsktalende alternativ for showet også.

12. oktober 2021

Produkt-ID: 56161