Fra Amsterdam: Forbi køen-inngang og transport til Keukenhof

Fra Amsterdam: Forbi køen-inngang og transport til Keukenhof

Fra US$ 47,10 per person

Besøk verdens største vårhage og dra fordel av en direkte og enkel reise fra Amsterdam sentrum til Keukenhof på bare 55 minutter. Gå forbi køen når du ankommer, og oppdag de fantastiske blomstene i hagen i ditt eget tempo.

Om billetten

Enkel kansellering
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
COVID-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Mobilkupong
Kuponger må byttes inn for billetter.
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter.
Direkte bekreftelse
Brosjyrer
Spansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk

Opplev

Høydepunkter
 • Dra nytte av hyppig og komfortabel transport til Keukenhof-hagene
 • Se en videopresentasjon med interessant informasjon under bussturen
 • Utforsk en av de mest berømte og største vårhagene i verden
 • Gå forbi køen og spaser mellom blomsterbedene i ditt eget tempo
 • Beundre over 7 millioner blomstrende tulipaner
Beskrivelse
Nyt en enkel og effektiv transport fra sentrale Amsterdam til hageanlegget Keukenhof, hvor du reiser med en komfortabel buss på et tidspunkt som passer deg. På bare 55 minutter kommer du deg til verdens største vårhage hvor du kan dra nytte av prioritert inngang uten å måtte stå i kø. Busser til Keukenhof-hagene går daglig fra «This is Holland», midt imot sentralbanestasjon. Simpelthen ta ferjen fra Amsterdam sentralbanestasjon til den andre siden av IJ, hvor «This is Holland» kun ligger 2 minutters gange unna.   Stig ombord på bussen og beundre det nederlandske landskapet på vei til Keukenhof. Se en videopresentasjon om nederlandsk historie, det fargerike landskapet og interessant informasjon om hvorfor Holland er så kjent for sine blomster. Når du ankommer Keukenhof, kan du gå rett forbi den lange køen og deretter utforske hagen i ditt eget tempo. Beundre de 7 millioner løkene som er i blomst, og se fargerike blomsterbed og fantastiske duftende blomsterarrangementer. Nyt Keukenhof-hagene på egen hånd, og dra fordel av hyppige avganger med garanterte sitteplasser, på en luksusbuss tilbake til Amsterdam mellom kl. 13:00 og 18:30. Som en bonus får du et gratis kart over Amsterdam, for å hjelpe deg med å finne frem i byen.
Inkludert
 • Tur-retur transport mellom Amsterdam og Keukenhof
 • Videopresentasjon på engelsk
 • Brosjyre av presentasjonen på flere språk (tilgjengelig på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og nederlandsk)
 • Gå forbi køen ved inngangen til Keukenhof
 • Kart over Amsterdam
 • Mat og drikke
COVID-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Kunder må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Forberedelse

Møtested

Ved siden av «This is Holland» på IJ vil du finne bussene som reiser til Kaukenhof (på andre siden av Amsterdam sentralbanestasjon) Ta gratis ferje fra sentralstasjonen i retning av «Buikslotermeer». Det er bare en 3-minutters fergetur til motsatt side, derfra er det 2-minutter til fots til «This is Holland». Busser har avreiser daglig fra kl. 09.00 til 14.30. Rutetabell fra Amsterdam for disse bussene er følgende: kl. 09.00, 09.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00 og 14.30. Forhåndsbestilling av et tidspunkt er ikke nødvendig, men det anbefales å komme 20-30 minutter før ønsket avgang. Bussavganger er hvert 30. minutt.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort

Godt å vite

 • Varigheten til denne ekskursjonene varierer. Det tar 55 minutter å reise fra Amsterdam til Keukenhof, hvor du kan besøke hagen i ditt eget tempo
 • Bussene tilbake til Amsterdam går hvert 30. minutt mellom kl. 11.00 og 18.30. Du er garantert sitteplass på luksusbussen
 •  Vennligst vis din Amsterdam til Keukenhof dagsbillett for din tur-retur-tur til Amsterdam. Kupongen er kun gyldig den dagen den er stemplet
Kundevurderinger

Samlet bedømmelse

4,4 / 5

basert på 1370 vurderinger

Samlet oversikt

 • Service
  4.3 / 5
 • Organisering
  4,1 / 5
 • Verdi for pengene
  4,1 / 5
 • Sikkerhet
  4,5 / 5
Sorter etter

Det var lett å bestille tur via nettet. Mobilkupong må vises i skranke som er på motsatt side av Amsterdam sentralstasjon. Man må ta 3 min ferje over som var lett å finne. Lett å finne reiseselskapet også, som ligger 3 min gange fra ferjestoppet.Bussturen går fort. Stedet var helt fantastisk. Litt minus for at reiseselskap ikke opplyste om at der vi ble satt av også var pick up point. Du får en tid for når du har garantert plass på bussen. Det burde være litt bedre køsystem når det gjelder de som kommer utenom de fastsatte tidene. Slik at de som har ventet lengst faktisk får plass på bussen etter at de som følger fastsatt tid har fått plass.

Les mer

18. april 2019

Burde kanskje stå på bekreftelsen at billettene til buss var på et billettkontor mot operaen, og ikke bare 1 minutts gange? Vi visste ikke at dere var så «store» og hadde stort billettkontor med gavebutikk, så vi sikta oss inn på småbebyggelsen etter ferja og brukte noen minutter. Burde kanskje også stå at ferja over dit går «bak» Central Station? Det stod overfor, så vi gikk rett over gata til de andre ferjene. Ellers var bussturen tur/retur upåklagelig med hyggelige sjåfører og fine busser:) Bussen hjem var full da vi ankom møtestedet ved retur fra parken, det regna og var kaldt. Kredit for at en ansvarlig snakket med en annen sjåfør (annet selskap?) og fikk ham til å ta med oss som stod igjen:))) Det var ikke kø i parken ved inngangen, så sparte ikke noe tid der ved å ha forhåndsbestilt, men sparte penger i henhold til hva det kosta for buss/inngang parken ved å forhåndsbestille. Tiden vi sparte var ved å ha noe informasjon på forhånd.

Les mer

3. mai 2018

The trip to keukenof was great. Very well organized. The place itself was great. The only problem was the bus back to Amsterdam. It was very late and then we found out the driver had to take a break. We had to wait for another bus to come. Besides that it was excellent.

25. mai 2019

Oversett
Organisert av

Produkt-ID: 85542