Adgangsbillett

Fra Amsterdam: Forbi-køen-billett og transport til Keukenhof

Aktivitetsleverandør: Holland Ticket Services

Fra Amsterdam: Forbi-køen-billett og transport til Keukenhof

Aktivitetsleverandør: Holland Ticket Services
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 442 per person

Besøk verdens største vårhage, og dra nytte av en direkte og enkel reise fra Amsterdam sentrum til Keukenhof. Gå forbi køen når du ankommer og oppdag de fantastiske blomstene i parken, i ditt eget tempo.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Forbi billettkøen
Vert eller en hilser
Engelsk, Nederlandsk, Tysk

Opplev

Høydepunkter
 • Dra nytte av hyppig og komfortabel transport til Keukenhof
 • Se en videopresentasjon med interessant informasjon under bussturen
 • Utforsk en av de mest berømte og største vårhagene i verden
 • Gå forbi køen og spaser mellom blomsterbedene i ditt eget tempo
 • Bestem selv når du skal reise tilbake til Amsterdam
Beskrivelse

Nyt problemfri og effektiv transport fra Amsterdam sentrum til Keukenhof Gardens, og reis med komfortabel buss når det passer deg. Ankom verdens største vårhage på bare 55 minutter, dra nytte av hurtiginngang ved ankomst, og bli så lenge du vil. Busser til Keukenhof Gardens går daglig fra "This is Holland"-opplevelsen, rett overfor sentralstasjonen. Bare ta den gratis fergen fra Amsterdam sentralstasjon til motsatt side av IJ, hvor 'This is Holland' er kun 3 minutters gange unna. Gå ombord på bussen, og beundre det nederlandske landskapet på vei til Keukenhof Gardens. Se en videopresentasjon om nederlandsk historie, det fargerike landskapet og interessant informasjon om hvorfor Holland er så kjent for sine blomster. Ved ankomst til Keukenhof Gardens kan du hoppe over de lange køene og utforske blomsterutstillingene i vårhagen i ditt eget tempo. Beundre opptil 7 millioner løker i blomst, og se livlige blomsterbed og duftende blomsterutstillinger. Nyt Keukenhof-hagene når du har lyst, og dra nytte av hyppige avganger med garantert sitteplasser på en luksusbuss tilbake til Amsterdam mellom 13.00 og 18.30. Få en gratis kopi av Amsterdam bykart for å hjelpe deg å finne veien rundt i byen som en bonus.

Inkludert
 • Tur-retur transport mellom Amsterdam og Keukenhof.
 • Videopresentasjon på engelsk.
 • Flerspråklig brosjyre om presentasjonen (tilgjengelig på 6 språk).
 • Forbi-køen-inngangen til Keukenhof.
 • Kart over Amsterdam.
 • Mat og drikke.

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Start på This is Holland, hvor du vil løse inn kupongen din mot billetten din. Åpningstidene på This is Holland er kl. 8.15 til kl. 3.15. Tiden du bestiller er tiden bussen din kjører fra Amsterdam. For å komme deg til This is Holland, ta gratisfergen fra plattform F3 bak sentralstasjonen. Fergen vil vise retning "Buikslotermeerweg". Det er kun en 3-minutters fergetur til motsatt side. Når du går av fergen skal du ta til venstre. Se opp og du vil se en rund bygning med det blå, hvite og røde flagget til Holland. Denne bygningen er This is Holland. Fra fergen vil det være en 3 minutters gange.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort

Godt å vite

 • Varigheten til denne aktiviteten er fleksibel. Det tar 55 minutter å reise fra Amsterdam til Keukenhof, hvor du kan besøke parken i ditt eget tempo.
 • Busser kjører daglig hvert 30. minutt fra kl. 08:0 til kl. 15:00. Forhåndsbestilling av et tidspunkt er ikke nødvendig, men det anbefales at du kommer 20–30 minutter før ønsket avgangstid.
 • Busser tilbake til Amsterdam går mellom kl 13:00 og 18:30, hvert 30. minutt. Du er garantert sitteplass på luksusbussen.
 •  Vis Amsterdam–Keukenhof-billetten din på returreisen til Amsterdam. Kupongen din er kun gyldig den dagen den er stemplet.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 2856 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,7/5
 • Verdi for pengene
  4,3/5
 • Sikkerhet
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Det var lett å bestille tur via nettet. Mobilkupong må vises i skranke som er på motsatt side av Amsterdam sentralstasjon. Man må ta 3 min ferje over som var lett å finne. Lett å finne reiseselskapet også, som ligger 3 min gange fra ferjestoppet.Bussturen går fort. Stedet var helt fantastisk. Litt minus for at reiseselskap ikke opplyste om at der vi ble satt av også var pick up point. Du får en tid for når du har garantert plass på bussen. Det burde være litt bedre køsystem når det gjelder de som kommer utenom de fastsatte tidene. Slik at de som har ventet lengst faktisk får plass på bussen etter at de som følger fastsatt tid har fått plass.

Les mer

18. april 2019

Burde kanskje stå på bekreftelsen at billettene til buss var på et billettkontor mot operaen, og ikke bare 1 minutts gange? Vi visste ikke at dere var så «store» og hadde stort billettkontor med gavebutikk, så vi sikta oss inn på småbebyggelsen etter ferja og brukte noen minutter. Burde kanskje også stå at ferja over dit går «bak» Central Station? Det stod overfor, så vi gikk rett over gata til de andre ferjene. Ellers var bussturen tur/retur upåklagelig med hyggelige sjåfører og fine busser:) Bussen hjem var full da vi ankom møtestedet ved retur fra parken, det regna og var kaldt. Kredit for at en ansvarlig snakket med en annen sjåfør (annet selskap?) og fikk ham til å ta med oss som stod igjen:))) Det var ikke kø i parken ved inngangen, så sparte ikke noe tid der ved å ha forhåndsbestilt, men sparte penger i henhold til hva det kosta for buss/inngang parken ved å forhåndsbestille. Tiden vi sparte var ved å ha noe informasjon på forhånd.

Les mer

3. mai 2018

I loved my first visit to Amsterdam and Keukenhof did not disappoint me. Despite of being the end of season ;seeing such a large variety of tulips and learn about its history was a dream come true. The Hop on Hop off Bus Tour company /Team were amazing. The Flagship Team ( Bob, Bonnie & Emma ) were Very informative and entertaining during my boat trip. The Van Gogh Museum was very interesting . I loved my stay at the Tribe Amsterdam City Hotel( great facilities and lovely staff)I loved the food at the at the Spaghetteria Pasta-Bar , at The Pancake Bakery and T Nweve Cafe. The view at the Eye Museum bar had delicious wine and great sunset view . Thank You all very much! X

Les mer

16. mai 2022

Oversett

Produkt-ID: 85542