Legg til datoer

Amsterdam Førstegangsbesøkende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Andre opplevelser
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Keukenhof

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Vi hadde en flott tid om bord! Akkompagnert av deilig ost og vin (som også ble etterfylt), var det veldig underholdende, interessante og morsomme forklaringer på severdighetene og spesielle funksjonene i byen som vi kunne oppdage fra båten. På dette tidspunktet en stor takk til teamet vårt: Christophe, Santa og Rick. Vi vil bestille turen igjen når som helst!

Tamsin, Emily og Diedrich var utmerkede verter, veldig vennlige og hjelpsomme gjennom hele turen. Vi ble kjent med ulike deler av Amsterdam mens de fortalte oss historiske og nysgjerrige fakta om byens historie. Ostene var guddommelige, det samme var vinutvalget.

Det var en veldig fin båttur. Den unge damen var veldig oppmerksom og fortalte oss alt på en veldig underholdende måte. Hvis du allerede gjør et kanalcruise så kan jeg bare anbefale denne. Det var ikke bare noen biter med ost, og det var nok å drikke.

innbydende og opplært personale; veldig fin tur gjennom kanalene! Den eneste merknaden er at båten ikke akkurat er på den andre siden av veien foran Hannah Frank-museet, men du må gå rundt i nabolaget (3/4 minutter)

Credit to Morgan and Bob Love from the Norwegian group..