Amsterdam
Family-friendly Activities

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Hvilken Amsterdam Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Booket for min partner, og han elsket absolutt det, turguiden var full av informasjon og veldig lidenskapelig om teamet. Partneren min bodde spesielt når vi kom til tunnelen før han gikk på banen, han levde sin drøm om å være arsenal-kaptein (vi gikk ut som motstanderlaget, og han valgte sitt britiske lag) vil absolutt anbefale enhver fotballvenn. Guiden gir også god tid til bilder osv. Og blir ikke forhastet i det hele tatt.

Vi elsket turen! Barna våre som er fotballspillere, vi er så glade for å oppleve det spillerne gjør. Morsomt å se historien. Vi ønsket bare at det var litt lenger enn en time. Ingen ønsket at det skulle ta slutt. Guiden vår var også utrolig - husker ikke navnet hans, men han var en student som gjorde dette på deltid.

Topp service

Endring av dato (klokkeslett) var ikke lenger mulig via GetyourGuide. Uten videre ble det sendt en e-post direkte til Powerzone. Var ikke noe problem! Med vennlige ord endret direkte og vi kunne avslutte kvelden med mye moro med et ekstraordinært minigolfspill. Tusen takk for dette!

Parken er kjempestor med dyr fra hele verden. Fine muligheter til å se dyrene både utendørs og innendørs. Absolutt en anbefaling.

Love to buy tickets before going anywhere. Excellent to have somebody that provides this service.