Adgangsbillett

Efteling Theme Park Resort: Dagsbillett

Efteling Theme Park Resort: Dagsbillett

Aktivitetsleverandør: Efteling Theme Park Resort

Fra NOK 476 per person

Er du ute etter spennende berg-og-dal-baner, fortryllende attraksjoner og spektakulære show, forlat Amsterdam for en dag med moro på Efteling, den største fornøyelsesparken i Nederland. Ta med hele familien og nyt denne unike opplevelsen sammen.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Ta en spasertur gjennom Fairytale Forest («eventyrskogen») og en båttur gjennom Forbidden City («den forbudte by»)
 • Drist deg ombord Droomvlucht på en tur i mørket
 • Besøk Polles Keuken og kos deg med typiske nederlandske pannekaker
Beskrivelse
Nyt dyrebare øyeblikk med dine kjære på denne familieutflukten. Dagsbilletten din åpner døren til en eventyrverden full av forunderlige historier, herlige drømmer og eventyr i høy fart. Skli gjennom den fortryllende verden av feer gjennom mørket i Droomvlucht (Dreamflight). Hold godt på hverandre under det spektakulære showet Raveleijn, med hesteryttere som gjør stunt og et monster som puster ild. Avslutt dagen på Aquanura, det største vannshowet i Europa. Barna kommer til å danse av glede i Fairytale Forest («eventyrskogen») og feste verden rundt i Carnaval Festival («karnivalsfesten»). De kommer til å hoppe og danse til levende underholdning, ha uendelig med moro på barneattraksjonene, flykte fra drager og spøkelser på spektakulære berg-og-dal-baner. Det er også mulighet for å sette seil i frådende sjø ombord det mystiske spøkelseskipet De Vliegende Hollander («den flyvende hollender»). Og hva med å stupe rett ned i en dyp gruve, i 90 kilometer i timen på slede-attraksjonen Baron 1898. 
Inkludert
 • Inngang til parken
 • Mat og drikke
 • Denne billetten er ikke refunderbar

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Nederland.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Kontanter

Godt å vite

 • Barn i alderen 0-3 år kommer gratis inn
 • Billetten din er nøkkelen til Efteling Theme Park Resort og kan brukes én gang for én person (fra 4 år) på den bestilte datoen
 • Parkering: En parkeringsplass koster €10/dag. Gjester på Efteling Hotel og Efteling Bosrijk parkerer gratis ved overnattingsstedet sitt
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,4 /5

basert på 144 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Flott fornøyelsespark for store og små

Vakre temaritt, mens du ventet passerte du ofte forskjellige rom - så det var aldri kjedelig. Fruktstander med deilige meloner overrasket meg for eksempel. Turene er flotte, kunne vært noen flere. Ellers en vakkert beliggende, grønn park som fortjener 4 poeng! I beste fall trekker det faktum at du må betale ytterligere 10€/dag ekstra for parkeringsplassen et poeng!

Les mer

4. august 2018

Det hadde vært bedre å ha kjøpt billetten i parken

Jeg trodde jeg hadde kjøpt billetten med transport fra Amsterdam til parken, men møtepunktet er ved inngangen til parken (81 km unna) og det var ingen som ventet. Heldigvis lastet jeg ned billetten på telefonen og presenterte den ved inngangen. Parken er veldig bra og anbefales for barn eller for de som liker berg-og-dal-baner.

26. september 2017

enjoyed all the facilities we tried

all the facilities we have tried made us feel a lot of fun. we entered the park at around 5pm and finished at 11pm. however i have 2 issues to stress 1. the photo taken at the pirana was too bright to see our faces.... 2. the photo taken at the python was too datk... 3. when we hurried to get to the Baron on 22:53 there was a uniformed person that blocked me and my kids with the excuse that the place is closed!! which made us very upset as there was not any prior clear notification to us on entry to the park!

Les mer

7. august 2018

Oversett

Produkt-ID: 71888