Amsterdam Dyrehager og akvarier

  • Adgangsbilletter
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Amsterdam er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Brugge

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 519 vurderinger

Du kan finne ALT der, dyrene som er tilstede der er dyr som dyrehagen bevarer (fordi utryddelse) Det er mange bygninger med mange ting å oppdage (gorilla, insektarium, akvarium, reptilium, sjiraffer, elefanter) DU HAR TIL og med sjansen AV: gå ved siden av kenguruer, babyaper i et drivhus laget for, vi ser ikke tiden går vi tilbrakte hele ettermiddagen der (4:30). GÅ FOR DET, det er virkelig verdt det!

Flott måte å bruke opp en dag på, mange forskjellige dyr å se, veldig rent og godt organisert dyrehage. Det var mange steder å stoppe og hvile, og hagene var bare fantastiske. Dyrene ble tatt godt vare på i egnede miljøer. Jeg så til og med dyrebabyer med moren deres, noe som forteller meg at dyrene er veldig godt tatt vare på.

Virkelig bra dyrehage, vi brukte omtrent 5 timer på å gå rundt, ankom kl. 13.30 og holdt på til lukking (18.00), men jeg skulle ærlig talt ønske at vi hadde gått tidligere på morgenen, så vi hadde mer tid! Det er en så nydelig dyrehage og restauranten var også bra, men litt dyr.

Parken er kjempestor med dyr fra hele verden. Fine muligheter til å se dyrene både utendørs og innendørs. Absolutt en anbefaling.

Spennende med alle dyrene.

Gikk rundt i 2 timer og hadde en flott tur rundt på Artis (Zoo)