Amsterdam
Dagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 750 vurderinger

Det var flott, turen til Brugge og tilbake er faktisk lang, men guiden var veldig fin og morsom. Siden det var en høysesong, var servicen treg, så da vi dro til en restaurant tok det mesteparten av fritiden vår, og vi hadde ikke mye tid til å gjøre mange ting. Restauranten var i blomst, og den ble anbefalt av turguiden. Det var bare 1 servitør som serverte så mange bord. allikevel tur er for en HR og halvparten så du bare blir i bruk i 4,5 timer og resten er bussturen

Pubgjennomgangen var kjempebra, vi møtte en gjeng hyggelige mennesker og hadde det veldig moro sammen. Dessuten var guidene veldig lette, vi likte å snakke med dem også. De viste oss 4 forskjellige barer og en klubb, vi hadde en gratis drink på hvert sted og mange gratis skudd! Jeg vil absolutt anbefale det til alle som ønsker å møte nye mennesker, og vi vil gjøre det igjen :)

Jeg hadde det veldig bra! Musikken var ganske bra i hver av pubene, og de var imponerende organisert for å sørge for at vi hadde en drinkstoken til hver bar! Jeg drakk bare en drink per stopp (som er inkludert i prisen) og hadde akkurat nok til å ha det bra og faktisk huske det!

Veldig mye for pengene. Vi var heldig med været.Det var lagt opp til tid på hvert stopp til å ta bilder og spise. Fantastisk fint landskap. Guidene var hyggelige og hjelpsom. Anbefales .

Kjempebra tur med kjempehyggelig guide

supert at vi fikk bruke el- sykler på turen:) Veldig godt fornøyd med servicen vi fikk, flott opplevelse som vi gjerne gjør igjen. Fin kombinasjon av by/ land/ kultur og opplevelser