Dagsturer fra Amsterdam

  • Dagsturer
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Amsterdam er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Brugge

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 750 vurderinger

Utmerket dagstur fra Amsterdam. Guiden, Alejandro, var kunnskapsrik og vennlig. Brugge er en fantastisk by å besøke - full av historie og vakker arkitektur. Det er mange butikker som selger suvenirer, sjokolade og øl. Det er også mange restauranter som tilbyr tradisjonelle belgiske retter, som flamsk biffgryterett og kanin. Det er en del gange involvert, men det er for det meste flatt underlag. Som en eldre by, er det brostein og andre typer ujevnt fortau. Bussen var moderne og komfortabel, så 3 timers turen til Brugge var fin - med mye interessant å se på veien.

Det var flott, turen til Brugge og tilbake er faktisk lang, men guiden var veldig fin og morsom. Siden det var en høysesong, var servicen treg, så da vi dro til en restaurant tok det mesteparten av fritiden vår, og vi hadde ikke mye tid til å gjøre mange ting. Restauranten var i blomst, og den ble anbefalt av turguiden. Det var bare 1 servitør som serverte så mange bord. allikevel tur er for en HR og halvparten så du bare blir i bruk i 4,5 timer og resten er bussturen

Vakker opplevelse i denne eventyrbyen, virkelig en fortryllelse. Bussreisen fra Amsterdam er ikke kort, men det er absolutt verdt det. Båtturen som varer rundt en time er også veldig imponerende. Guiden var veldig presis og forståelig, både på engelsk og spansk. Det er også nok tid til å vandre rundt alene, spise og ta bilder. Sterkt anbefalt!

Det er ikke mye å se ved demningen, jeg hadde lett hoppet over etappen. Giethoorn på sin side er rett og slett vakker, det ser ut til å være i et eventyr! Guiden, Oxana, var alltid tilgjengelig og imøtekommende, hun forklarte mye både på vei ut og på vei tilbake med buss. Sterkt anbefalt!

Very nice tour. You get to see more of Netherland, and experience the countrys spesialities.