Amsterdam
Båtturer og elvecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 23 621 vurderinger

Veldig bra! Våre guider Jan & Willi var bare utrolig morsomme. Vi lo mye og drakk også mye, du kan lene deg tilbake og slappe av og nyte en kul Heineken eller en musserende vin. Vi vil gjøre denne turen igjen neste gang, det er ingen bedre måte å starte natten i Amsterdam på;) På slutten av turen vil du bli ført til en shot bar, hvor du får 2 shots for prisen av en, herfra en mangler et par scener av kvelden. Tusen takk Få din guide og en stor takk til Jan & Willi fortsetter også :)

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

Vi hadde en fantastisk kveld med mye moro. Gruppen fikk oss til å svare på alle spørsmål vi hadde og var så vennlige og greie. Ville bestille igjen med en gang, men det var dessverre ikke lenger en ledig dato. Absolutt å anbefale!

Flott opplevelse å gjøre i en gruppe med mulighet for å ha musikk i hodetelefoner!

Båtturen var flott, personalet vennlig og nok drinker om bord.