Adgangsbillett

Drinker i Amsterdam Icebar

Aktivitetsleverandør: Tours & Tickets

Drinker i Amsterdam Icebar

Aktivitetsleverandør: Tours & Tickets
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Opplev Amsterdams kaldeste utested og nyt gratis drinker på Amsterdam Icebar. Hold deg varm med en inkludert vinterjakke mens du drikker av glass laget av is, i en bar laget av 35 tonn naturlig is hvor temperaturen holder jevnt -10 grader.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 45 minutter
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere. Lære mer

Opplev

Høydepunkter
 • Opplev «cool vibes» i Amsterdams Icebar
 • Nyt en velkomstdrink i loungen
 • Beundre baren som er laget av 35 tonn is
 • Kle deg varmt i medfølgende vinterklær
 • Drikk av glass laget av is
Beskrivelse
Nyt forfriskende drinker i 10 minusgrader på Amsterdams isbar, bokstavelig talt byens kaldeste bar! Når du har byttet inn kupongen din og har fått tildelt en tid, kan du oppleve dette utrolige stedet som nesten utelukkende består av is. Alt fra vegger til møbler til glasset du drikker av, er laget av naturlig is. Når du kommer inn i baren, vil du først se loungen, hvor du kan ta en velkomstcocktail eller en øl hvis du ønsker det. Denne første delen av Amsterdam Icebar er deilig og varm. Etter en frisk velkomstdrink i loungeområdet, kan du pakke deg inn i vinterklærne du har blitt tildelt og nyte den stemningsfulle lyssettingen og isbarens isskulpturer. Velg mellom to forskjellige smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rum, Heineken øl eller appelsinjuice. Inni i isbaren kan du være opptil 20 minutter. Du kan henge med i loungen så lenge du vil, og prøve et utvalg av deilige cocktailer. "Cool"-faktoren går lenger enn bare inneklimaet. Den stemningsfulle belysningen og partylåtene gjør opplevelsen komplett.
Inkludert
 • Brus
 • Alkoholholdige drinker
 • Cocktail
 • Brus
 • Hansker
 • Jakke

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Amsterdam Icebar ligger rundt hjørnet fra Rembrandtplein. Kom deg til beliggenheten med trikk nummer 4 og 14. Nærmeste GVB-trikkeholdeplass er Rembrandtplein.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • Vær oppmerksom på at det kun er mulig å besøke isbaren i den valgte tidsluken
  • Kun tilgjengelig for personer over 18 år
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 2517 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Verdi for pengene
   4/5
  • Service
   4,3/5
  • Organisering
   4,4/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Den første drinken min lekk, da jeg kom foran i køen igjen hadde alt kommet ut, men fikk en erstatning uten at det andre tokenet mitt ble tatt. Kundeservicen var god, og siden det var bursdagen min fikk jeg ringe på og fikk en gratis sjanse! Drikkeutvalget kunne vært bedre, men var fortsatt bra

  23. mars 2022

  Flott opplevelse å gjøre mens du er i Amsterdam! Icebar er superenkel å finne, ingen problemer med GYG-kupong. Vår bestilte tid var 2120, men vi kom i god tid kl 2055. Ved ankomst fikk vi 1 gullmynt og 2 sølvmynter hver til drikke. Deretter dro vi inn i loungebaren (den har en vanlig bar og en isbar, slik at du kan nyte atmosfæren mens du ikke fryser!) Etter et rolleoppkall om tidsluken vår, og en rask scenariovideo, dro vi inn i selve isbaren! Ved raske -15°c var vi der inne i rundt 15/20 minutter, så var det vår erfaring gjort, Selfies og offisielt bilde i hånden!

  Les mer

  12. mars 2020

  Vi booket gjennom få din guide. Da vi ankom, var de ansatte veldig vennlige. De ga oss alle 3 tokens for å få drinkene våre. Da vi gikk inn i salongen ble vi fortalt at vi kunne ha hvilken som helst drink vi ønsket. Noe som var hyggelig da du vanligvis har en fast drinkmeny. Vi fortsatte deretter inn i isbaren, vi fikk kåper og hansker. Da vi var i isbaren hadde vi et utvalg av forskjellige smaksatte vodkaer, sambuca og øl. Du fikk 2 gratis drinker med tokens der inne, og hvis vi innså at du bare kunne bruke det ene glasset, ville vi ha tatt en øl først og deretter skuddet. Men alt i alt var det en fin opplevelse.

  Les mer

  2. mars 2020

  Produkt-ID: 48548