Amsterdam
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 37 836 vurderinger

Dette likte vi begge, og mens jeg nyter en og annen, var Heineken interessert i hva man kunne lære om historien til dette gylne ølet. Vi fant de interaktive menneskene på forskjellige trinn i produktproduksjonen og tidligere historie la til det lille ekstra som var mye bedre enn en lydguide der du ikke kan stille dem noen spørsmål. For oss var den første prøven som var så søt et sjokk at vi ikke ville gi for mye bort i anmeldelsen min. Det er mange flere hyggelige overraskelser før denne turen avsluttes, og vi nøler ikke med å anbefale den som veldig interessant, informativ og vel verdt pengene John & Sue Eastbourne UK

Vi booket gjennom få din guide. Da vi ankom, var de ansatte veldig vennlige. De ga oss alle 3 tokens for å få drinkene våre. Da vi gikk inn i salongen ble vi fortalt at vi kunne ha hvilken som helst drink vi ønsket. Noe som var hyggelig da du vanligvis har en fast drinkmeny. Vi fortsatte deretter inn i isbaren, vi fikk kåper og hansker. Da vi var i isbaren hadde vi et utvalg av forskjellige smaksatte vodkaer, sambuca og øl. Du fikk 2 gratis drinker med tokens der inne, og hvis vi innså at du bare kunne bruke det ene glasset, ville vi ha tatt en øl først og deretter skuddet. Men alt i alt var det en fin opplevelse.

Flott opplevelse å gjøre mens du er i Amsterdam! Icebar er superenkel å finne, ingen problemer med GYG-kupong. Vår bestilte tid var 2120, men vi kom i god tid kl 2055. Ved ankomst fikk vi 1 gullmynt og 2 sølvmynter hver til drikke. Deretter dro vi inn i loungebaren (den har en vanlig bar og en isbar, slik at du kan nyte atmosfæren mens du ikke fryser!) Etter et rolleoppkall om tidsluken vår, og en rask scenariovideo, dro vi inn i selve isbaren! Ved raske -15°c var vi der inne i rundt 15/20 minutter, så var det vår erfaring gjort, Selfies og offisielt bilde i hånden!

Husk å bestille billetter til alt, inkl. museer, det var fullt over alt. Vi var i AMS f o m 19/22, midt i blomstringen.

Museet er fantastisk med en sterkt anbefalt lydguide. Cruise også veldig bra.