Legg til datoer
Amsterdam

Båter og yachter

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Båter og yachter

Hva er andre ting å gjøre enn Båter og yachter som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 21 vurderinger

Virkelig et uventet besøk. Synd, men at vi hadde betalt for å følge henne på italiensk, og vi fant oss selv å følge henne på strengt engelsk. Mer problem for partneren min som ikke snakker det i det hele tatt ... Jeg påpekte dette til representantene for strukturen og de svarte at de flere ganger har kommunisert til deg ineffektiviteten til oversettelsessystemet deres, og at til tross for dette fortsetter du å selge besøkene på italiensk og dem for å samle inn klager som vår!

Virkelig flott båtcruise - vertene Natalia/Natalie og Joss var utrolige, deres detaljerte anekdoter og kunnskap om Amsterdam, kanalene og spesifikke bygninger er imponerende! De begynner å servere drinker innen de første 5 minuttene, når båten har startet og fyller på når du vil. Det var også to forskjellige typer ost å prøve som var flott. Båttur var veldig naturskjønn, jeg skulle bare ønske det var åpen topp og det var lenger enn en time.

Dette var en 10/10 ekskursjon. Vinen og osten fortsatte å komme og verten vår Ri og skipper Bas var FANTASTISK!! De fortalte oss interessante fakta om Amsterdam og hadde alltid svar på reisendes spørsmål. Super avslappende aktivitet å gjøre når du har en travel Europa-tur! Definitivt gå på dette hvis du kan!

Elsket denne båtturen. Guidene våre var fantastiske og engasjerende. Vin og ost skuffet ikke. Beskrivelsen av hentepunktet må korrigeres. Det er ikke "over veien" fra anne frank-huset; men heller er på kanalen bak Anne Frank-huset (ett kvartal over)

Flott båttur på kanalene i Amsterdam med ubegrenset ost og drikke (mulighet for å ta vin eller brus). Guidene var veldig informative og fortalte oss historiske/overraskende fakta om Amsterdam mens vi gikk.