Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Omvisning

Amsterdam vandretur med nederlandsk pannekakelunch

Amsterdam vandretur med nederlandsk pannekakelunch

Aktivitetsleverandør: Amsterdam Guías and Tours
Spar opptil 15%

Fra NOK 458 NOK 390 per person

Oppdag Amsterdams hemmeligheter med en profesjonell guide i denne 2,5-timers turen og fullfør besøket med en typisk nederlandsk pannekakelunch.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 3.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Guide
Engelsk, Spansk
Liten gruppe
Begrenset til 10 deltakere

Opplev

Høydepunkter
 • Smak på en typisk nederlandsk lunsj med forrett, hovedrett og dessert
 • Passer det kongelige slott, Dam-plassen og Anne Franks hus
 • Spaser blant kanalene i Amsterdam mens du lærer byens historie fra en engelsk- eller spansktalende guide
Beskrivelse

For osteelskere er denne 2,5-timers turen den perfekte måten å nyte Amsterdam på. Hør historiene som ikke vanligvis er inkludert i guidebøkene og gå under overflaten av byen ved hjelp av en engelsk eller spansktalende guide. Høydepunkter på denne turen inkluderer: den første børsen i verden, en spasertur gjennom Dam-plassen med nasjonalmonumentet og det kongelige palasset, Red Light District, det kinesiske nabolaget og det jødiske kvarteret, blomstermarkedet, Jordaan Street, og en spasertur forbi Anne Franks hus. Og til slutt vil du nyte den nederlandske pannekakemenyen i en veldig fin restaurant med typiske nederlandske retter i sentrum.

Fra den ville historien om prostitusjon og narkotikaavkriminalisering til tragedien om Anne Franks historie og nazistenes okkupasjon, er målet med denne turen å gi deg en perfekt introduksjon til denne byen. Enten du besøker et av Amsterdams berømte museer eller sjekker ut kafeene og barene i Jordaan-distriktet, vil denne turen hjelpe deg med å finne ut av denne unike byen og la deg få mest mulig ut av oppholdet ditt her.

Inkludert
 • Guide
 • Nederlandsk pannekakemeny Forrett: nederlandsk ertesuppe med røkt pølse, rugbrød og bacon eller utvalg av nederlandske delikatesser Hovedrett: pannekakedessert eller kaffe fra springen
 • Henting og avlevering av hotell
 • Drikkepenger
 • All mat og drikke som ikke er spesifisert under "Inkluderinger"
Ikke egnet for
 • Personer med laktoseintoleranse

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Vår guide vil vente på møtestedet med en blå paraply eller et navneskilt med logoen vår (Amsterdam Guías & Tours) kl. 10:00. Møt opp 10 minutter før aktiviteten starter.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Denne turen vil finne sted regn eller solskinn
 • Denne turen vil ha opptil 10 deltakere per guide
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 10 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  5/5
 • Verdi for pengene
  5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Jeg tok byvandring og ble overrasket: Jeg visste allerede at Amsterdam er en veldig interessant by, men jeg ble overrasket over at den har en så rik historie. Guiden vår Miguel var flott, han forklarte mange historier og morsomme ting om Amsterdam og Nederland. Vi lærte å kjenne byen fra forskjellige synsvinkler, og vi fikk fine indikasjoner på gode restauranter og barer. Etter turen fikk vi ostesmak, de forklarte oss at osten er laget med tradisjonelle metoder. Vi prøvde deilige oster (til og med en 3 år gammel) og viner. Anbefales på det sterkeste!

Les mer

16. mars 2020

En godt brukt morgen! I 2 og en halv time gikk vi gjennom vakre steder i byen, mens guiden fortalte oss alle slags historie og nysgjerrigheter som fikk oss til å kjenne litt bedre Amsterdam og dens innbyggere. Prikken over i-en var å avslutte turen med en appetittvekkende ostesmak! Sterkt anbefalt aktivitet hvis du vil flykte fra gratis turer. Små grupper og veldig godt forberedte guider! Takk for arbeidet! Og gratulerer til guiden som ikke kan huske navnet hans, han var galisisk !!!

Les mer

16. mars 2020

Fun and interesting walking tour with Laura! She was an excellent guide and the pancake lunch was yummy!!

20. april 2022

Oversett

Produkt-ID: 354425