Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Omvisning

Amsterdam: Nasjonalmonument og byvandring

Aktivitetsleverandør: BUENDIA TOURS

Amsterdam: Nasjonalmonument og byvandring

Aktivitetsleverandør: BUENDIA TOURS
Snart utsolgt

Fra NOK 156 per person

Snart utsolgt

Oppdag episke høydepunkter i Amsterdam på denne guidede smågruppeturen. Besøk steder som nasjonalmonumentet og Nieuwe Kerk, og prøv til og med en deilig ostesmaking.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Varighet 2.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Spansk

Opplev

Høydepunkter
 • Beundre det kongelige palasset i Amsterdam
 • Utforsk det jødiske kvarteret
 • Bli betatt av den nye kirken eller Nieuwe Kerk
Beskrivelse
Guidene vil vente på deg på Dam-plassen, foran Madame Tussauds (voksmuseet), et av de mest spektakulære og populære stedene i byen, som du vil få muligheten til å bli kjent med i detalj. I sentrum av Dam-plassen, ruvende over de andre bygningene, står det spektakulære kongelige palasset i Amsterdam, arenaen for landets mest høytidelige begivenheter, som prisutdelinger og offisielle mottakelser. Turen vår går deretter videre til nasjonalmonumentet. Nederland var et av territoriene som led mest under konsekvensene av andre verdenskrig. Dette kunstverket minnes og tjener som en hyllest til alle de som mistet livet under krigen. Du vil lære alt du trenger å vite om dette monumentet fra de ekspertene lokale guidene som vil følge deg på den tiden. Denne turen gjennom Amsterdams gater tar deg til den viktigste kirken i Nederland. Dette er den nye kirken eller Nieuwe Kerk. Et spektakulært sted for tilbedelse som vil fengsle deg så snart du ser fasaden fra 1400-tallet, som skiller seg ut fra resten av bygningene og lokalene rundt den. Det er her kongene er gift og kronet, det er derfor det er viktig. Denne imponerende guidede turen i Amsterdam har som mål å vise deg alt, og neste stopp er et av de mest ukjente hjørnene av byen, Beguinary, bygget med ideen om å bli okkupert av kvinner som var ensomme på grunn av fraværet av sine slektninger og hvor de utførte dugnadsarbeid. Derfra skal vi direkte til Singel-kanalen, hvor du blant annet kan bli overrasket over Amsterdams blomstermarked. Et spektakulært sted med et av de vakreste postkortene i byen. Før vi avslutter vår guidede tur i hovedstaden i Nederland, er det på tide å dykke tilbake i historien, og mer spesifikt inn i andre verdenskrig. Vi vil besøke det jødiske kvarteret, veldig viktig for byen og relevant for å forstå en av de mørkeste periodene på det gamle kontinentet. Anne Franks familie bodde der i skjul, så du kan besøke Anne Franks hus, hvor hun måtte beskytte seg mot nazistene. Fortsetter med historien, flere århundrer før utbruddet av andre verdenskrig, ble byen omgitt av murer for å beskytte den mot fiendene. Derfor er et nøkkelpunkt å stoppe ved på turen vår den såkalte St. Anthony's Gate, punktet som Amsterdam ble entret gjennom tidligere. Besøket vårt vil ende i omgivelsene til sentralstasjonen, en spektakulær bygning som har eksistert i mer enn et århundre og i dag er hovedinngangen til hovedstaden i Nederland. Det må sies at dette bare er noen av stedene du vil nyte, da du under besøket også vil oppdage magiske og oppsiktsvekkende steder som vil få deg til å bli forelsket i Amsterdam for alltid, og du vil også kunne smake på noen av de mest typiske oster i landet. Hva venter du på, bestill nå, vi venter på deg!
Inkludert
 • Live guide
 • Ostesmaking
 • Hotellhenting og avreise
 • Inngangsavgifter til noen av nettstedene
Ikke egnet for
 • Rullestolsbrukere
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt guiden din på Dam-plassen, foran Madame Tussauds voksmuseum.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Behagelige sko
 • Kamera
 • Drikkevann
 • Behagelige klær
 • Matpakke
Kundevurderinger

Samlet vurdering

5 /5

basert på 1 vurderinger

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Muy recomendable para conocer cada rincón.

25. august 2022

Oversett

Produkt-ID: 413935