Adgangsbillett

Amsterdam: Kunsten av å leke – opplevelse på Wondr

Aktivitetsleverandør: Wondr Experience

Amsterdam: Kunsten av å leke – opplevelse på Wondr

Aktivitetsleverandør: Wondr Experience
Snart utsolgt

Fra NOK 242 per person

Snart utsolgt

Gå inn i Amsterdams første kunstneriske lekeplass for voksne. Nyt en verden av farger og konfetti og en følelse som inviterer deg til å leke, dele og utforske.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 1.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Vert eller en hilser
Nederlandsk, Engelsk, Tysk, Russisk, Fransk, Kinesisk, Italiensk, Spansk

Opplev

Høydepunkter
 • Sving i en fargerik jungel
 • Smil i vår konfetti-dusj
 • Lek i en 100 m2 ball-basseng
 • Synger i karaoke-boder
 • Svøm i et basseng av marshmallows
Beskrivelse
Gå inn i Amsterdams første kunstneriske lekeplass for voksne: en verden av farger og konfetti og en følelse som inviterer deg til å leke, dele og utforske. Vær kreativ og lag så spektakulære bilder for å huske kunsten av å leke-opplevelsen din. På innsiden finner du et 1200 m2 hyper-visuellt rike med over 15 interaktive installasjoner som er opprettet i samarbeid med noen av byens mest kreative sinn. Det er en unik opplevelse som er ulikt alt annet. Gå deg vill i en utenomjordisk jungel. Dykk ned i et hav av rosa marshmallows. Dans under en glitrende himmel. Syng av hele ditt hjerte. La fantasien løpe løpsk og opplev kunsten av å leke.
Inkludert
 • WONDR Experience-inngang
 • Gratis bruk av skap
 • Bilder via et unikt kamerasystem
  Ikke egnet for
  • Barn under 10 år

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Kunsten av å leke-opplevelsen din foregår på WONDR, som ligger kun 10 minutter fra Amsterdam sentralstasjon. Ta metrolinje 52 mot Noord og gå ut av stasjonen Noorderpark (en 2-minutters tur). WONDR er bare en 5-minutters gange fra metrostasjonen Noorderpark, i en rosa bygning på Meeuwenlaan 88. Det er rikelig med parkeringsplasser rett rundt hjørnet hvis du kommer med bil.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Ikke tillatt

  • Bagasje eller store vesker
  • Stativ

  Godt å vite

  • Denne erfaringen er utformet med voksne i tankene, så av sikkerhetsmessige årsaker er ikke barn under 10 år tillatt.
  • Denne aktiviteten er delvis tilpasset rullestolbrukere. Alle rommene kan besøkes, men noen aktiviteter er ikke mulig å gå inn i.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,6 /5

  basert på 308 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,7/5
  • Verdi for pengene
   4,2/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  I utgangspunktet bare en haug med rom med rekvisitter for bilder, de fleste rekvisitter kunne trenge en god rengjøring, og alle hånddesinfeksjonsstasjonene er tomme, jeg følte meg ganske ekkel etterpå. Hvis du bor på et herberge, er det kuponger for en gratis drink på slutten. Personalet var hyggelig og hjalp til med å ta bilder også, spesielt hvis du er alene som jeg var. De har noen kule kameraer satt opp rundt i rommene, men ta med telefonen din for å lage innhold på begge.

  Les mer

  24. juni 2022

  Vi elsket undring, spesielt ballgropen! Vi var uheldige at det var et par jenter bak oss som skyndte oss gjennom opplevelsen og gjentatte ganger gikk inn i bildene vi tok, men selv da likte vi opplevelsen. Vertene var nydelige og tok til og med bilder for oss, hjalp oss med rekvisitter og passet på veskene våre som var for store for skapene. Jeg vil anbefale dette til hvem som helst

  Les mer

  7. juni 2022

  Morostund ! Du vil definitivt bruke en time. Den eneste ulempen er at du kan skrive ut bilder fra kameraene i rommet på slutten. Men du kan ikke redigere bildene dvs. beskjær dem for å passe inn i kanten, slik at mange av bildene våre ikke var brukbare. Annet enn det er det bra.

  3. juni 2022

  Produkt-ID: 324113