Omvisning

Amsterdam: Anne Frank og 2. verdenskrig – omvisning til fots

Amsterdam: Anne Frank og 2. verdenskrig – omvisning til fots

Snart utsolgt

Fra NOK 224 per person

Snart utsolgt

Lær mer om Anne Franks liv på en omvisning til fots i Amsterdam. Hør fra en ekspertguide om forfatterens liv under oppveksten, i tillegg til historien om det jødiske kvarteret.

Om turen

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Valg av varighet: 2 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Tysk, Engelsk, Spansk, Portugisisk, Nederlandsk, Italiensk, Fransk
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Behagelige sko
 • Drikkevann

Ikke tillatt

 • Bagasje eller store vesker

Godt å vite

 • Denne omvisningen inkluderer ikke billetter til Anne Frank-huset. De må kjøpes separat.
Høydepunkter
 • Lær om historien til Anne Frank og dagboken hennes
 • Besøk det jødiske kulturkvarteret med en ekspertguide
 • Se viktige severdigheter som den portugisiske synagogen
 • Hør om den nederlandske motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig
Beskrivelse

Lær mer om Anne Frank på en omvisning til fots i Amsterdam, ledet av en ekspertguide. Oppdag byens gamle jødiske kvarter med en liten gruppe, mens guiden din fletter inn anekdoter om Anne Franks liv og 2. verdenskrig.

Mens du snirkler deg gjennom Amsterdams jødiske kvarter, kan du høre om Anne Franks liv og familiedynamikken. Lær om familiens flytting fra Tyskland, deres tid i skjul for nazistene og om farens liv etter krigen. Lytt til guidens historier om Anne Franks kjærlighet til å skrive og forholdene hun levde gjennom på 1930- og 40-tallet i Amsterdam. Oppdag hvordan dagboken hennes ble internasjonalt kjent.

På omvisningen får du også høre om den nederlandske motstanden under 2. verdenskrig og se deres hemmelige gjemmesteder. Gå forbi viktige landemerker som det jødiske historiske museet, den portugisiske synagogen, Auschwitz-monumentet og Anne Franks hus.

Inkludert
 • Guide
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møt guiden din ved 'Hermitage-bryggen' som ligger rett foran hovedinngangen til Hermitage-museet. Dette ligger ved siden av elven Amstel.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,8 /5

  basert på 2173 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,9/5
  • Verdi for pengene
   4,6/5
  • Service
   4,8/5
  • Organisering
   4,8/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Rosa var flott. Flott innsikt og visuelle guider for å følge turen. Forstå at vi ikke kunne dekke alt, men skulle gjerne hatt litt tid til å se synagogen fra innsiden og pluss noen flere tips om hva annet som er verdt å se i vår egen tid, f.eks. Holocaust navn minnesmerket

  10. juli 2022

  Manuel gjorde en fantastisk jobb med å lede oss gjennom historien til andre verdenskrig i Amsterdam, slik Anne Frank og hennes familie ville ha opplevd. Jeg trodde jeg hadde en god forståelse av denne tidsperioden, men jeg lærte så mye mer av Manuel. Jeg vil anbefale denne turen til alle historieinteresserte.

  28. juni 2022

  Libby, vår turguide, var ekstremt kunnskapsrik, autentisk, snill og morsom i sin levering av Amsterdams historie under andre verdenskrig og hvordan det direkte påvirket nederlenderne og de jødiske jødene. Det var hyggelig å høre henne ære og utdanne oss på Anne Franks reise, sammen med familien hennes. Libby's Studies in History Hjelp i hennes kunnskap og omvisning. Det er helt verdt 2 timer av ditt Amsterdam History-besøk! Takk, Libby, Frankrike og mannskap! Jordan B

  Les mer

  15. juni 2022

  Produkt-ID: 392458

  VA ID: 392458