Vannaktivitet

Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

Spar opptil 20%
Bestilt 43 ganger i går

Fra NOK 257 NOK 205 per person

Bestilt 43 ganger i går

Se Amsterdam på sitt mest pittoreske på et kanalcruise om natten. Oppdag det historiske sentrum mens du seiler forbi Skinny Bridge, Golden Bend og de opplyste kjøpmannshusene.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 1 time i forveien og få hele beløpet refundert
Varighet 1.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Lydguide inkludert
Kinesisk, Kroatisk, Tsjekkisk, Nederlandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Spansk, Thai

Opplev

Høydepunkter
 • Kveldscruise på Amsterdams pittoreske vannkanaler
 • Se de vakre broene og kjøpmannshusene, belyst om kvelden.
 • Finn ut hvilke trendsteder du bør merke deg på Amsterdams kanalbelte
Beskrivelse

Nyt et kanalcruise om kvelden som introduserer deg til den unike atmosfæren i Amsterdam om natten. Se byen i et annet lys mens du glir langs kanalene for å oppdage de gamle kjøpmannshusene, pittoreske broene og den travle atmosfæren i byen om natten. Bli ønsket velkommen ombord og bestill en god kald eller varm drikke. Velg et av de 19 tilgjengelige språkene på et personlig lydguidesystem. Lær om den fascinerende historien til byen og dens pulserende samtidskarakter. Eller bare len deg tilbake og nyt utsikten som ruller ved vinduet ditt mens natten faller over Amsterdam.

Cruise under Skinny Bridge og rundt Golden Bend mens du oppdager hvor de lokale hotspots er. Du kan også legge til en snackboks til bestillingen din, bestående av chips, popcorn, stroopwafels, saltede peanøtter og en drink etter eget valg.

Inkludert
 • Cruise på kanalbåt
 • Flerspråklig lydguide
 • Snacks ombord (hvis alternativet er valgt)
 • Annen mat eller drikke om bord (snacks og drikke kan kjøpes i billettkontoret)
 • Setereservasjon

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Gå til Blue Boat-billettkontoret rett overfor Hard Rock Café. Nå billettluken med trikk nummer 1, 2, 5, 7, 12 og 19. Nærmeste GVB trikkestasjon er Leidse Plein.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Utsikten over byen er avhengig av været og årstiden
 • Ikke alle kanalcruisebåter har toalettfasiliteter om bord
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,4 /5

basert på 10381 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4/5
 • Transport
  4,4/5
 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Sikkerhet
  4,6/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Denne kanalturen tok 1,5 time og reiste mange av kanalene rundt Amsterdam sentrum. Du kunne lytte med hodetelefoner om bygningene og stedene du så underveis. Vi bestilte på forhånd og valgte et dekket cruise da vi ikke var sikker på hvordan været ville være. Men siden været var bra ville et åpent cruise sannsynligvis vært bedre. Godt likevel.

Les mer

12. august 2022

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

Les mer

14. juli 2021

Fikk mange fine bilder i kveldens overgang til natt men dessverre var det endel kork pga mange båter. Audio lyden fikk jeg ikke muligheten til å velge mitt morsmål eller svensk ved bestilling (via nett) og fikk ikke testet info via propper i øra, da jeg prioriterte bilder fremfor engelsk info ved å sitte ute og der fikk man ikke brukt øreproppene

Les mer

21. april 2019

Produkt-ID: 42049