Bykort

Amsterdam: GVB-billett til offentlig transport

Aktivitetsleverandør: GVB Amsterdam

Amsterdam: GVB-billett til offentlig transport

Aktivitetsleverandør: GVB Amsterdam
Bestilt 85 ganger i går

Fra NOK 87 per person

Bestilt 85 ganger i går

Oppdag Amsterdam i ditt eget tempo og få fordelen av ubegrensede reiser i 1 til 7 dager på alle trikker, busser ferjer og t-bane (dag og natt) i det antallet dager som passer din timeplan best.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Gyldig 1 - 7 dager
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Få mest mulig ut av ditt besøk i Amsterdam
 • Nyt ubegrenset tilgang til all GVBs kollektivtransport gjennom byen
 • Opplev Amsterdam som en innfødt på bussene, trikkene, ferjene og t-banen
Beskrivelse

Opplev Amsterdam uten stress med et ubegrenset reisekort for all kollektivtransport fra Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) gjennom byen. Kjøp en billett som er gyldig for en dag eller en flerdagsbillett som passer dine planer best. Reis med t-bane, trikker, busser og ferjer og opplev byen som en ekte innfødt. Det er enkelt å bruke billetten. Simpelthen hent billetten din fra en av de 4 oppgitte stasjonene, sjekk deretter inn når du går ombord på en trikk, buss eller metro, og sjekk ut når du går av igjen. Du må validere billtten første gang du bruker den, og kan deretter benytte den ubegrenset til den utløper. Dersom du har ytterligere spørsmål eller hvis billettet ikke fungerer, kan du enkelt henvende til et av de angitte hentestedene eller ringe nummeret oppgitt på mobilkupongen din for assistanse.

Inkludert
 • Ubegrenset reise på alle GVB-trikker
 • Ubegrenset reise på alle GVB-busser
 • Ubegrenset reise på alle GVB-t-baner
 • Ubegrenset reise på alle GVB-ferger
 • Reiser med regionale busser (Connexxion, EBS og Syntus) eller med toget (NS - Nederlandse Spoorwegen).
 • Reiser til og fra Amsterdam Schiphol flyplass på det regionale NS-toget.

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Hent chipkortet ditt på ett av følgende steder: GVB Service & Tickets på Centraal Station, Stationsplein (Mandag - søndag kl. 08:30 - 07:00), GVB Station Zuid (Mandag - fredag 08:30 - 07:00. Lørdag og søndag kl. 10:00 - 18:00), GVB Station Bijlmer Arena (Mandag - fredag 08:30 - 07:00. Lørdag og søndag kl. 10:00 - 18:00), og GVB Station North (Mandag - søndag kl. 10:00 - 18:00), eller GVB Service & Tickets Amsterdam Station Zuid (Mandag–fredag, kl. 08:30–19:00, lørdag–søndag kl. 10:00–19:00).

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Billetten (OV-chipkaart) for offentlig transport kan hentes på alle de angitte stedene:
 • GVB Service & Tickets på sentralstasjonen (Mandag - søndag kl. 08:30 - 07:00), GVB Station Zuid (Mandag - fredag 08:30 - 07:00. Lørdag og søndag kl. 10:00 - 18:00), GVB Station Bijlmer Arena (Mandag - fredag 08:30 - 07:00. Lørdag og søndag kl. 10:00 - 18:00), og GVB Station North (Mandag - søndag kl. 10:00 - 18:00).
 • Barn opptil 4 år reiser gratis på det offentlige transportsystemet i Amsterdam.
 • For barn fra 4 år og opp til 11 år er det en 24-timers billett tilgjengelig. Dersom du trenger en billett til barn som er gyldig lenger enn 24 timer foreslås det å kjøpe flere 24-timers barnebilletter.
 • Denne billetten dekker ikke regionale tog til og fra Amsterdam Schiphol lufthavn.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,4 /5

basert på 13114 vurderinger

Samlet oversikt

 • Transport
  4,6/5
 • Verdi for pengene
  4,4/5
 • Sikkerhet
  4,6/5
 • Service
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Billetten for flere dager er virkelig en god idé, og du bør ha den hvis du ikke vil gjøre alt til fots eller til og med på sykkel. Jeg syntes det var tungvint at billetten bestilt på nett måtte gjøres om til kort igjen i billettluken. Ellers er det ukomplisert å bruke offentlig transport.

1. november 2022

Bortsett fra at offentlig transport i Amsterdam er dyrere enn i Wien, kom denne billetten veldig godt med. Vi brukte kun en buss som vi måtte betale ekstra for, den var ikke fra GVB. Med denne billetten trenger du for det meste ikke hele tiden lure på om du reiser riktig med offentlig transport – du vet at du er det og trenger ikke bekymre deg for det lenger.

Les mer

25. september 2022

Vi hadde et hotell i nærheten av flyplassen. Det var litt uoversiktlig hvilken bussforbindelse vi fikk bruke...siden vi bare hadde kupongen. Heldigvis var alle bussjåførene veldig vennlige og hjelpsomme, slik at vi til slutt ble tatt til Amsterdam City på linje 397 uten å måtte kjøpe en ekstra billett. Fordi vi da kunne løse inn kuponger i nærheten av sentralbanestasjonen (Centraal). Den dag i dag er det ikke klart for oss om dette var normal prosedyre, så et tilsvarende synlig varsel ved kjøp av billett ville vært nyttig og ville ha spart oss for noen bekymringsfulle øyeblikk...

Les mer

25. september 2022

Produkt-ID: 97926