Amsterdam
Aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Amsterdam: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Amsterdam? Clicca qui per la lista completa.

Hva folk sier om Amsterdam

Booket for min partner, og han elsket absolutt det, turguiden var full av informasjon og veldig lidenskapelig om teamet. Partneren min bodde spesielt når vi kom til tunnelen før han gikk på banen, han levde sin drøm om å være arsenal-kaptein (vi gikk ut som motstanderlaget, og han valgte sitt britiske lag) vil absolutt anbefale enhver fotballvenn. Guiden gir også god tid til bilder osv. Og blir ikke forhastet i det hele tatt.

Jeg har gjort få elvecruise tidligere, men dette er som ingen andre! Charlie er den mest fantastiske guiden jeg noensinne har hatt, hun fortalte historier fra fortiden og nåtiden. Vin og adels stilig arrangert, og du sitter som et rundt bord. Nipper til vin og seiler, pakket med tepper levert av dem. Du kan ikke forestille deg noe koseligere i januar i Amsterdam! En stor takk, Charlie!

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

Vi har hatt en uforglemmelig krasjetur. Rocco er en flott kaptein og turguide. Siden det virkelig er en liten båt, er den intim og varm med de andre gjestene! Denne turen er virkelig anbefalt! Det er rett og slett ikke en turistinnsjekking slik du kjenner den!

Det var så interaktivt og så gøy. Vi kommer definitivt til å komme igjen