Legg til datoer

Amsterdam Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
76 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Amsterdam?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam?

De beste dagsturene og utfluktene fra Amsterdam er:

Keukenhof

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 37 836 vurderinger

Dette er Holland er en fantastisk måte å lære de viktigste fakta om Nederland. Takket være den velorganiserte implementeringen er det ingen køer. 5D-flyvningen er oppsiktsvekkende og får det til å krible i magen. Jeg anbefaler å bestille billettene online slik at du kan velge ønsket tidspunkt. Hvis du kommer dit uten forhåndsbestilt billett, kan det hende du må vente lenger på innreise. Beliggenheten er veldig praktisk i nærheten av Amsterdam Centraal Station / East exit / liten ferge tar deg rett til inngangsdøren. 5-stjerners opplevelse!

Mer enn utmerket! Du kunne ikke passere Amsterdam uten å gjøre denne aktiviteten, ølfan eller ikke. Aktiviteten starter med et besøk på et lite museum som sporer Heinekens historie. I den andre delen vil du bli tilbudt å gjøre mange aktiviteter som du også kan ta vare på med bilder. Og prikken over i-en: smake på to øl i en bar med atmosfære og en butikk med mange avledede produkter til rimelige priser.

Dette var en flott opplevelse, det var morsomt og veldig organisert. Det var en selvstyrt tur som betydde at du kunne ta den i ditt eget tempo i stedet for å skynde deg rundt når det er en guidet tur. Vi var også litt tidlig ute og fikk lov til å slippe inn tidlig og det var ingen spørsmål.

Utstillingen viser vakre utstillinger. Det var også et rom beskyttet av laserstråler hvor man kunne prøve seg på diamanttyver. Det virkelige høydepunktet for oss var den påfølgende personlige omvisningen på COSTER. Alt i alt anbefales på det sterkeste

It was so much fun! The crew was amazing and the stuff you could do there was also fun, definately coming back for more merch