Legg til datoer

Amsterdam Dungeon

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Amsterdam Dungeon

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam Dungeon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam Dungeon

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 962 vurderinger

Jeg elsket virkelig denne opplevelsen. Det er veldig unikt og smart at de diskuterer Amsterdams historie på en tematisk måte. Hver medarbeider var fantastisk og holdt seg i karakter. Det var en veldig hyggelig, morsom og informativ begivenhet. Den eneste grunnen til at jeg ga den 4 er fordi jeg følte at gruppestørrelsene var for store, så til tider var det vanskelig å se hva som skjedde. Ellers anbefaler jeg å gjøre dette for å oppleve noe annerledes og verdt det!

En flott idé for en aktivitet å gjøre i Amsterdam, spesielt når det regner! Stemningen er veldig vellykket, og skuespillet imponerende. Denne opplevelsen lar både lære ting om byen Amsterdam og dens historie mens du virkelig deltar i de forskjellige scenene. Jeg anbefaler på det sterkeste !

Dette var et så underholdende show å oppleve! Veldig interaktiv med den lille gruppen du er plassert i og skuespillerne spilte ut av mengden. Både morsomt og hoppeskummelt til tider, vi likte det utrolig! Vi elsket at det var et engelsktalende alternativ for showet også.

Hvis du snakker engelsk godt og er entusiastisk over den mørke historien til Amsterdam, er dette stedet for deg. Skuespillerne er alle overbevisende og følger deg fantastisk gjennom de mørke smugene i Amsterdam mens de forteller byens historie.

Kult mannskap, kule historier, skremmende, men ikke hjerteinfarkt som så perfekt!