Legg til datoer

Amsterdam Cruise Port

Amsterdam Cruise Port: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam Cruise Port: Enveistransport til/fra Amsterdam

1. Amsterdam Cruise Port: Enveistransport til/fra Amsterdam

Nyt en trygg og pålitelig transport mellom Amsterdam og Cruiseport Amsterdam. Opplev en komfortabel reise i et Mercedes-kjøretøy. En vennlig sjåfør vil møte og hilse på deg på hotellet ditt. Sjåføren din vil fortsette med å eskortere deg og bagasjen din til kjøretøyet. Reis praktisk i et privat kjøretøy direkte fra hotellet eller fra cruisehavnen. La sjåføren din navigere deg jevnt gjennom trafikken. Nyt en problemfri tur uten å bekymre deg for hotelltransport eller drosjer. Når du ankommer passasjerterminalen Amsterdam, vil sjåføren din vente på møtepunktet med et skilt med navnet ditt på. Hvis du ankommer med et elvecruise vil du bli hentet i lobbyen på båten.

Amsterdam: Privat enveistransport fra cruisehavnen til hotellet

2. Amsterdam: Privat enveistransport fra cruisehavnen til hotellet

Hopp over stresset for å ordne transporten fra cruisehavnen i Amsterdam til hotellet ditt i Amsterdam. Du blir hentet av en profesjonell sjåfør. Sjåføren din, som hjelper deg med å bære bagasjen din, snakker engelsk og har på seg en dress med slips. Så slapp av og nyt fordi du vil bli transportert i en luksus Mercedes sedan eller Mercedes minivan med aircondition, WiFi, flasker med vann og skinnseter. Maks. 1 stor og 1 håndbagasje tillatt per person.

Amsterdam: Skyline Sightseeing Cruise

3. Amsterdam: Skyline Sightseeing Cruise

Legg ut på et kanalcruise i Amsterdam og seil gjennom byens havn og elven IJ. Bli vitne til arkitektoniske underverker som Film Museum Eye og det imponerende Adamstårnet, mens du seiler forbi de østlige øyene og ikoniske landemerker, akkompagnert av en nedlastbar audioguide. Det spesielle med dette kanalcruiset begynner ved det tidligere skipsverftet NDSM, tvers over gaten fra sentralstasjonen i Amsterdam Nord. NDSM-kaien er et barskt, eventyrlig og ikonisk område ved IJ-elven. Den frie karakteren, de postindustrielle bygningene og den kreative atmosfæren danner et bakteppe der kultur, selvorganisering og byutvikling møtes. Fra dette seilingsstedet kan du seile et stykke gjennom Amsterdams havn (dit du vanligvis aldri kommer), og så snart du seiler opp IJ, kan du blant annet se den futuristiske bygningen Film Museum Eye og det imponerende Adam Tower. Cruise forbi de østlige øyene med Muziekgebouw aan 't IJ og Passenger Terminal Amsterdam, der mange store cruiseskip legger til kai hvert år. Den moderne og nye arkitekturen langs Amsterdam IJ beundres best fra vannet. Den entusiastiske skipperen din vil selvfølgelig fortelle deg om alt som er å se i løpet av cruiset. I fint vær kan du nyte panoramadekket på skipet, hvor du har uhindret utsikt over Amsterdams skyline. I dårlig vær kan du nyte komforten i skipets luksuriøse interiør, der du kan nyte deilig drikke og snacks.

Amsterdam: Privat enveistransport fra hotell til cruisehavn

4. Amsterdam: Privat enveistransport fra hotell til cruisehavn

Hopp over stresset for å ordne transporten fra hotellet ditt i Amsterdam eller en annen adresse i Amsterdam til cruise-/havneterminalen i Amsterdam. Du vil bli hentet i resepsjonen på hotellet ditt eller et annet sted i Amsterdam av en profesjonell sjåfør. Sjåføren din, som hjelper deg med å bære bagasjen din, snakker engelsk og har på seg en dress med slips. Så slapp av og nyt fordi du vil bli transportert i en luksus Mercedes sedan eller Mercedes minivan med aircondition, WiFi, flasker med vann og skinnseter. Maks. 1 stor og 1 håndbagasje tillatt per person.

Amsterdam flyplass (AMS): Transfer til Amsterdam Cruise Port

5. Amsterdam flyplass (AMS): Transfer til Amsterdam Cruise Port

Komfort privat transport fra Amsterdam Schiphol lufthavn til/fra Amsterdam cruisehavn. Alle kjøretøyer med full lisens og forsikret. Våre biler er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for en reise til alle deler av verden under alle værforhold, inkludert ekstra fester for sport og annet utstyr. På forespørsel for dine turister har vi barneseter for alle aldre. Kjøretøyene er rene innvendig og utvendig; sjåførene våre er alltid godt kledd og tar alltid hensyn til gjestene våre. De snakker engelsk. De vil møte deg med et navneskilt; hjelp med bagasje og ved ankomst til flyplassen/havnen.

Tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam Cruise Port

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam Cruise Port? Trykk her for full oversikt