Amstel: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

1. Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

Slapp av på et kanalcruise gjennom de UNESCO-verdensarvlistede kanalene fra Amsterdams gullalder. Se byens høydepunkter som Magere Brug-broen, Red Light District og den gamle havnen. Du har muligheten til å velge et standard cruise eller et cruise med ubegrenset smakfull nederlandsk ost, vin og annet drikke. I løpet av cruiset forteller den lokale skipperen deg om den lokale historien, mens du seiler forbi severdighetene i Jordaan-distriktet og Magere Brug-broenpå Amstelelven. Beundre utsikten til deler avRed Light District, de tidligere slusene og den gamle havnen. Ta bilder av den staselige arkitekturen til Sjøfartsmuseet og detprestisjetungeboligområdet Gouden Bocht. Seil forbi historiske steder som Anne Franks hus. Still gjerne guiden spørsmål om byen, be om anbefalinger om ting å gjøre og steder å spise.

Amsterdam: Luksusbåt kanalcruise med bar ombord

2. Amsterdam: Luksusbåt kanalcruise med bar ombord

Beundre Amsterdams pittoreske landemerker ved vannet på et 100 % elektrisk cruise. Ta en utrolig utsikt over byens berømte landemerker fra en åpen båt og opplev en avslappende måte å se sightseeing på, uten trafikk. Lær informativ og underholdende innsikt om nettstedene langs ruten. Se bygningene fra 1600-tallet langs de berømte kanalene, samt nye stilige bygninger som viser frem den innflytelsesrike byen fra det 21. århundre som Amsterdam har blitt. Seil forbi Hermitage Museum, og glir deretter forbi Skinny Bridge, det elegante Amstel Hotel og det sjarmerende nabolaget Grachtengordel. Nyt en utendørs båtopplevelse på en solrik dag eller hold deg varm med et beskyttende deksel på kjøligere dager. I vintermånedene kan du slappe av på en lukket båt for å holde deg varm. Dra nytte av fleksibiliteten til en engangsbillett som kan brukes på et hvilket som helst av cruisene som har avgang innen timen du har bestilt. Mellom november og februar vil vi bruke åpne båter når værforholdene tillater det, og bytte til lukkede båter når det er nødvendig.

Amsterdam: Smoke and Lounge City Boat Cruise

3. Amsterdam: Smoke and Lounge City Boat Cruise

Nyt en av de mest avslappende røykvennlige loungebåtturene i Amsterdam. Nipp til favorittdrinken din, røyk eller nyt en av vannpipene ombord mot en ekstra kostnad. Start i hjertet av Red Light District, en av de mest populære stedene i byen, og seil gjennom det sentrale området, Herengracht- og Prinsengracht-kanalene, de syv broene, elven Amstel, Skinny Bridge og dansehusene før du returnerte til der du startet. Nyt Amsterdams fantastiske lysfestival fra 1. desember 2022 til januar 2023. Bland båtruten for byens høydepunkter med lysturruten, slik at du får det beste fra begge verdener. Båten har plass til opptil 22 personer. Uansett vær er båten satt opp slik at passasjerene vil ha det hyggelig. Om sommeren kan alle vinduer åpnes, noe som sikrer full synlighet av Amsterdams ikoniske landemerker og monumenter. Om vinteren kan alle vinduer lukkes, og vi har oppvarmede seter for å holde deg varm.

Amsterdam: Winter Booze Cruise med Light Festival Teaser

4. Amsterdam: Winter Booze Cruise med Light Festival Teaser

Du kan drikke i en bar i hvilken som helst by i verden, men for å få en ekte Amsterdam-opplevelse kan du ikke få noe bedre enn et fyldig kanalcruise langs de verdensberømte vannveiene og nyte severdighetene med en kald øl i hånden. Velg mellom et privat eller delt cruise. I Light Festival-perioden kan du velge mellom en del av eller hele Light Festival-ruten. Hvis du liker kunst, kan du bestille hele opplevelsen! Ta av fra sentrum og cruise gjennom noen av byens viktigste kanaler. Ta deg ut på Amstel-elven, under de syv broene, og oppdag skjulte perler som bare en lokal skipper og vert vet å finne. Cruiset returnerer til slutt til samme sted som du startet, midt i sentrum, akkurat der du ønsker å være etter et cruise med åpen bar.

Amsterdam: Dekket kanalcruise om kvelden og ubegrenset drikke

5. Amsterdam: Dekket kanalcruise om kvelden og ubegrenset drikke

Seil gjennom Amsterdams kanaler på en båt som er egnet for alle værforhold. Len deg tilbake, slapp av med en drink i hånden, og oppdag noen av byens mest ikoniske severdigheter og minnesmerker. Cruise langs kanalene i Amsterdam fra den gyldne tidsalder, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og se de smale kanalene i trendy Jordaan, et område flankert av indiebutikker, hippe spisesteder og koselige puber. Lær om byen og få innsidertips om skjulte perler og de beste barene i byen fra din kunnskapsrike skipper og vertinner. Utforsk noen av de mest populære områdene i Amsterdam mens du reiser nedover den berømte Prinsengracht før du seiler mot den mest romantiske broen i byen, Margere Brug. Lær om elven Amstel, som denne broen krysser, og finn ut om dens forbindelse til den nederlandske ølhandelen. Cruise forbi Golden Bend, en strekning av Herengracht, kjent for sine herregårder som ble bygget under den nederlandske gullalderen. Fortsett herfra forbi «De ni gater» og til Anne Franks hus.

Amsterdam: Kombipakke med kanalcruise og Rijksmuseum

6. Amsterdam: Kombipakke med kanalcruise og Rijksmuseum

Opplev Amsterdam på et 75-minutters kanalcruise som tilbyr fantastisk utsikt over bygningene fra 1600-tallet langs byens kanaler. Oppdag 2000-talls-byen som Amsterdam har blitt til mens du passerer ny arkitektur og nye broer. Besøk Rijksmuseum for 800 år med nederlandsk kunst og historie. Gå om bord i en komfortabel båt mens du lytter til ditt personlige lydsystem. Dette tilbyr lydkommentarer på et utvalg av 19 språk (gratis øretelefoner følger med). Velg alternativet med snackboksen for å nyte potetgull, popcorn, stroopwafels, saltede peanøtter og en drink etter eget valg (brus, øl eller vin) mens du seiler gjennom byen. Bruk billetten din til Rijksmuseums internasjonalt ærede samlinger som inneholder noen av landets mest kjente verk, inkludert historisk kunst av Vermeer, Frans Hals, og det kanskje mest bemerkelsesverdige «Nattevakten» av Rembrandts som har en stolt plass i en vakkert opplyst sal. Nyt 800 år med nederlandsk kunst og historie gjennom 8000 gjenstander i 80 gallerier, og se verdensberømte mesterverk av nederlandske mestere som Vermeer, Rembrandt, Frans Hals og Jan Steen i æresgalleriet. Beundre Rijksmuseums ekspansive, stemningsfulle samling som også inkluderer Delftware, skulpturer, arkeologiske gjenstander, klær, asiatisk kunst, trykk, gjenstander fra nederlandsk sjøfartshistorie og mange andre kulturelt viktige gjenstander.

Amsterdam: Luksuscruise med øl, vin og cocktailalternativ

7. Amsterdam: Luksuscruise med øl, vin og cocktailalternativ

Skjem bort sansene dine mens du legger ut på vår klassiske båttur gjennom de pittoreske kanalene i Amsterdam. Selv om byens sjarm er ubestridelig, er det det eksepsjonelle utvalget av drikkevarer som virkelig skiller turen vår. Uansett vær tilpasser båten seg for å gi en komfortabel og hyggelig opplevelse, slik at du kan fordype deg fullt ut i de fortryllende omgivelsene. Fra brusen av kjølt champagne til de omhyggelig utformede cocktailene, fra forfriskende øl til utsøkte viner, og fra brus til smakfull kaffe og te, tilbyr vi et bredt utvalg som lar deg nyte og nyte smakene du ønsker. Vårt kunnskapsrike og vennlige mannskap vil ikke bare veilede deg langs vannveiene, men også beundre deg med fengslende historier om Amsterdams rike arv. Oppdag de ikoniske landemerkene, beundre den elegante arkitekturen, og dykk inn i de skjulte historiene som blåser liv i denne pulserende byen. Slapp av i den koselige atmosfæren, kjenn båtens milde svai, og se magien til Amsterdam utfolde seg foran øynene dine. Denne klassiske båtturen lover en virkelig uforglemmelig reise gjennom tid og kultur, der hver slurk og hvert syn skaper minner å verdsette. Velkommen ombord på vårt fengslende kanaleventyr, hvor historie, drinker og personlig service kombineres for en opplevelse du sent vil glemme.

Amsterdam: Det røykfrie vintercruiset med Bulldog Boat

8. Amsterdam: Det røykfrie vintercruiset med Bulldog Boat

Len deg tilbake og slapp av på et røykfritt kanalcruise gjennom hjertet av Amsterdam om bord på et sightseeingcruise der du kan nyte alle de opplyste scenene i Amsterdam. Få et fascinerende innblikk i attraksjonene du passerer, og nyt alkoholholdige eller alkoholfrie drinker mens du seiler gjennom kanalene. Hopp om bord og kos dere med et romantisk cruise nedover kanalen. Ta gjerne med egen mat og ugress som dere kan nyte om bord. Først reiser dere gjennom Redlight District som omgir den gamle kirken. Her kan du nyte utsikten over havnefronten og Eastern Dock. Følg den gamle bymuren ut på elven Amstel og se Monets bro, som ble berømt på grunn av kunstnerens maleri av dette stedet. Smil av den sprø dekonstruktivismen i Dancing Houses og ta et bilde av Blue Bridge. Gå inn i kanalbeltet fra Herengracht langs borgermesterens hus og ta den gylne svingen til de syv broene. Ta Reguliersgracht-kanalen for å krysse Keizersgracht-kanalen til Prinsengracht-kanalen. Her ser du mange husbåter, blant annet Amsterdams eldste husbåt, og du kan beundre den fantastiske designen til noen av de typiske hippiehusbåtene fra 60- og 70-tallet. Gå tilbake til elven Amstel og se Skinny Bridge, den eldste og mest pittoreske broen i Amsterdam. Langs Hermitage og Stopera kan du se "Utsikt over Groenburgwal", malt av Monet i 1884, før du returnerer til Redlight District igjen.

Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet og kanalcruise

9. Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet og kanalcruise

Kombiner en tur til det verdenskjente Van Gogh-museet med en spektakulær 1-times cruise gjennom det historiske kanaldistriktet. Van Gogh-museet har den største samlingen av Vincent Van Goghs verk i verden. Det er en av de viktigste museene i Nederland og har blitt besøkt av millioner av mennesker. Det finnes ingen bedre måte å fullføre en morsom dagstur til Van Gogh-museet, enn med et spennende båtcruise. En halvdel av pakken inkluderer et besøk på Van Gogh-museet, som har verdens største samling av malerier, tegninger, skisser og brev fra den berømte nederlandske maleren Vincent van Gogh. Med nesten 2 millioner besøkende i året, det er det nest mest besøkte museet i Nederland og definitivt noe du må se. Van Gogh-museet har over 200 malerier, 400 tegninger og 700 brev av kunstneren. Noen av de mest berømte delene i samlingen inkluderer Potetspiserne (1885), Skull of a Skeleton with Burning Cigarette (1886), Solsikker (1889), og Mandelblomster (1890). Den andre halvparten av pakken omfatter et Amsterdam kanalcruise. Amsterdams vakre sentrum er oppført som et UNESCOs verdensarvsted, og det er ingen bedre måte å utforske det enn med en Amsterdams kanalcruise. Det morsomme 1-times kanalcruiset tar deg gjennom byens viktigste kanaler, forbi praktfulle kirker fra 1600-tallet, herskapshus, båthus og broer. Du kan se alle de beste severdighetene, inkludert Westerkerk kirke, Negen Straatjes-distriktet og Magere Brug på Amstel-elven. Cruiset har en GPS-guide med informasjon på flere forskjellige språk, og båtene er utstyrt med panoramavinduer for å sikre at du nyter en fantastisk utsikt over byen.

Amsterdam: Pizzacruise med drikke

10. Amsterdam: Pizzacruise med drikke

Når du går om bord på Amsterdams pizzacruise, blir det et cruise i 30 minutter og deretter legger båten til kai for at du kan nyte den ferske, varme, hjemmelagede pizzaen som du har forhåndsbestilt, servert rett fra kokkens kjøkken til deg ved bordet ditt. Et deilig hjemmelaget stykke brownie komplimenterer måltidet ditt inkludert drikke. Pizza-alternativer Pizza Margherita: Tomatsaus, mozzarella og hvitløksolje på kanten av pizzaen Pizza Pepperoni: Tomatsaus, mozzarella, pepperoni og hvitløksolje på kanten av pizzaen Pizza Hawaii: Tomatsaus, mozzarella, skinke (kalkun), ananas, ekstra mozzarella og hvitløksolje på kanten av pizzaen Pizza Chilli Chicken: Tomatsaus, 100 % mozzarella, varm kylling, isbergsalat, søt chilisaus og hvitløksolje på kanten av pizzaen Pizza Californian Veggie (vegetarisk): Tomatsaus, mozzarella, rødløk, paprika, sopp, oliven og ekstra mozzarella. Med hvitløksolje på kanten Vegansk Pizza Margherita (vegansk ost): Tomatsaus, vegansk ost og hvitløksolje på kanten av pizzaen Pizza Pepperoni 20 cm (for barn): Tomatsaus, mozzarella, pepperoni og hvitløksolje på kanten av pizzaen

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Amstel

Alle aktiviteter

56 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Amstel

Vil du vite mer om aktiviteter i Amstel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amstel

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 18 967 vurderinger

Femke, maximek og diedemick, var de snilleste menneskene i Amsterdam, dette var vår siste stopp og tur, vi kunne ikke bedt om en bedre avslutning på turen vår, helt et must, ost var ganske fantastisk og vin også, fikk mye informasjon andre har ikke fortalt oss det, 100 % anbefalt

We had beautiful weather on our trip, and the guides were so cute and had good knowledge of Amsterdam. Our skipper was steady and calm! Cheese was very good and the wine likewise I will highly recommend this boat trip to everyone

Husk du får ikke ost og vin når du bestiller online. Og det er et must. Koster 10 auro ombord.

Credit to Morgan and Bob Love from the Norwegian group..

Nice and funny guide. Great way to experience Amsterdam.