Legg til datoer

American Museum of Natural History

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for American Museum of Natural History

Vil du vite mer om aktiviteter i American Museum of Natural History? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om American Museum of Natural History

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 368 vurderinger

Generelt var det ingen problemer i det hele tatt å besøke attraksjonene med dette passet. Forslag til forbedring: Du kan beskrive hvordan du får de «riktige» billettene til hver attraksjon, for noen ganger må du stå i kø ved billettkontoret, andre ganger kan du gå rett til inngangen med QR-koden. Det ville også vært fint om du kunne se i appen hvor mange turer/attraksjoner som fortsatt er tilgjengelige og når du gjorde hva.

ESSENTIAL .. Jeg har vært i New York og kjøpte dette passet for 5 attraksjoner til en veldig lav pris (127 tror jeg) .. Jeg har virkelig spart mye penger, jeg har valgt de dyreste attraksjonene å gjøre og noen tilbyr til og med reservasjoner tidlig for å unngå køer .. Jeg hadde bestilt 3 attraksjoner og 2 nei, men jeg stod fortsatt ikke i kø der .. Jeg anbefaler det virkelig

New York Pass er et absolutt must for hver New York-reise! Den har flotte aktiviteter inkludert og er definitivt verdt det da du får mye for pengene.

Passet var mer enn verdt det og kan anbefales uten forbehold. Tilbyr kun fordeler og gjør det enkelt å besøke attraksjonene. Absolutt berikelse!

Jeg synes passet er kjempebra, man gjør bare mye mer enn planlagt