Legg til datoer
Ting å gjøre

Amalfi

Nyt fersk sjømat med utsikt over Tyrrenhavet i denne fantastiske italienske kystbyen ved klippen.

Flere reisetips for Amalfi

Vil du vite mer om aktiviteter i Amalfi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amalfi

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 7 481 vurderinger

Upåklagelig organisering og punktlighet, veldig god sjåfør og guide som underholdt oss underveis. Som beskrevet inkluderer turen et besøk til Amalfi og Ravello og fotostopp på rundt ti minutter for å beundre Positano og Sorrento langveisfra. Den dagen jeg valgte denne aktiviteten var det imidlertid ikke mulig å besøke Ravello på grunn av skytshelgenens fest, men personalet godtok vår forespørsel om å besøke Sorrento som en erstatning og derfor ble turen reddet. Det er nødvendig å ha realistiske forventninger og forstå at med stopp på en knapp time har du ikke muligheten til å sette pris på Amalfikystens skjønnhet fullt ut, men for meg er det fortsatt en opplevelse å anbefale, selv om det bare er for å nyte utsikt fra vinduet. Spesielt anbefaler jeg denne turen hvis du har liten tid til rådighet og ønsker å smake på kysten uten stress og uten å måtte bruke bil eller offentlig transport. Dårlig lunsj

Dette var høydepunktet på turen min til Napoli. Vår skipper Luca var veldig flink. Han var selvsikker og var veldig kunnskapsrik om området. Han gjorde turen perfekt og gjorde alt han kunne for å sikre at alle våre forventninger ble oppfylt. Vi stoppet fire ganger for å svømme av båten som var fantastisk. Vi ble utstyrt med brus, øl og Prosecco slik vi ønsket det, en sandwich til lunsj, fruktsalat senere på dagen og en limoncello-godbit før vi dro. Turen er annonsert som en båttur fra Napoli. Vi ble faktisk tatt med minibuss til en havn nord for Sorrento for å bli med i båten. Men dette var en god ting som vi fortsatt var på båttur i ca 8 timer som var helt riktig. Båten var komfortabel og med bare 12 av oss ble vi tatt godt vare på. Jeg vil anbefale denne turen og å se Amalfikysten fra vannet var virkelig noe spesielt.

Solid båt. Kompetent og vennlig personale. Lite antall turister om bord (totalt var vi 12 turister, 1 guide og 1 båtfører). Ruten vår foregikk på følgende måte: passasje ved siden av Punta Campanella, passasje i Li Galli-skjærgården, besøk under kysten av Fiordo di Furore, Amalfi med et par timers stopp, Positano med et stopp på ca. 1 time og halvparten, bad i en liten vik. Tydeligvis avhenger tidene mye av været og sjøforholdene. Besøk sterkt anbefalt for de som elsker havet og solen, vakker og romantisk utsikt. De tar veldig kjærlig imot hunder (vi har tatt med vår, av liten størrelse, i en bærer). Båtene går fra Massa Lubrense, men det er en utmerket organisering av private skyttelbusser som frakter turister til/fra hotellene.

Den 27/08/22 sammen med kjæresten min gjennomførte vi den direkte ekskursjonen til SPA eller Sorrento, Positano og Amalfi. Besøket var nøyaktig og detaljert i alle detaljer. Det var vår første opplevelse med GetYourGuide der vi den dagen møtte Nunzia eller guiden vår, en veldig forberedt, profesjonell og hyggelig person. Videre møtte vi den legendariske Ferdinando, vår favoritt "Pilot" av denne opplevelsen, en person som med sin enkelhet har blitt værende i våre hjerter. Uaa, hva med "" Du er en fin ro munn "Nandoo du er" Overdrevet "Hilsen fra romerne, ses snart

Francesca og Aniello var flotte! Vi hadde en fantastisk dag. Cruiset på en liten komitébåt var veldig hyggelig. Å gjøre, anbefaler jeg på det sterkeste. Vi hadde snacks (chips, sandwich, fruktsalat, kaker) og kalde drikker (øl, hvitvin, prosseco, limoncello, myk) etter ønske. Stoppene i Positano og Almafi er tilstrekkelig fordi i midten av august er disse destinasjonene overfylte med mennesker. Og svømmestoppene er forfriskende og eksotiske. Gå for det!!! (Det var verdt pengene)